Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

HodnoceníHotel Galatea

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 46 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (14)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Pavel Bártl

    ?

    jednotlivec, 4. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí, milá obsluha, výborná kuchyně.
  • Bořivoj Záruba

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vstřícnost a ochota personálu (recepce, jídelna, procedury...).-
      vybavení a zařízení hotelových prostor.-
      pestrá nabídka jídel ke snídani.-
      chutné a bohaté večeře.-
      velké parkoviště (zdarma).-
      parková úprava okolí hotelu.-
    • ve sprše koupelny by starší lidé uvítali držák a sedátko (podlaha je hodně kluzká).-
      vstup do vířivky je bez opěrného zábradlí obtížný.-
      v dvoulůžkovém pokoji by měly být dvě židle.-
      možnost posezení na balkoně.-
  • Oldřich Brojír

    ?

    jednotlivec, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidná lokalita a velká nabídka vín.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vynikající kuchyň, ochotný a milý personál, skvělé paní masérky, dobré víno ve vinotéce
  • Marián Rapáč

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprostá spokojenost se všemi službami.
    • Není co vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vendula Popelková

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu se nám moc líbil, krásný hotel a moc milý personál. Moc děkujeme
    • Ubytování, snídaně na pokoj, pikniková koš, milý personál, výborný kuchař,
    Hotel Galatea

    Odpověď od hotelu

    Hotel Galatea

    Vážená paní Popelková,

    děkujeme za skvělé hodnocení, ještě víc nás ovšem potěšilo, že jste si svůj pobyt u nás užili. Doufáme, že to nebylo naposled, budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

    Hezký zbytek léta.

    Tým hotelu Galatea

  • Iva Vacovská

    ?

    jednotlivec, 23. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Díky krásnému počasí byl pobyt naprosto úžasný, bylo jako "u moře", jen škoda, že se v rybníčku nedalo koupat:) Jinak procedury opravdu bezchybné, příjemní lidé, pokoje čisté a každý den uklizené, výborná kuchyně.
  • Ivana Volosová

    ?

    jednotlivec, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel na klidném místě,dostupnost města i památek,personál ochotný.
    • Největší mínus je používání hotelových pantoflí v relaxační zóně(sauna,vířivka,masáže).Pantofle jsou látkové,a na jedno použití.Zde se použité vracejí zpět do koše,kde si je nově příchozí opět nazují.Z hygienického hlediska nepřípustné.Personál nekoordinuje,jak by měl -absence welcom drinku,po upozornění nám bylo řečeno,že už jsme ho dostali,ačkoli tomu tak nebylo.Doufám,že to je ojedinělé,ne pravidlem.
    Hotel Galatea

    Odpověď od hotelu

    Hotel Galatea

    Vážená paní Volosová,

    děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme potěšeni, že jste z pobytu měla převážně kladný dojem.

    Na našich slabých stránkách intenzivně pracujeme. Do wellness centra byly již objednány nové sady jednorázových pantoflí, které naleznete i na pokojích.
    S kolegy v restauraci jsme probrali jejich pochybení týkající se welcome drinku a dodatečně se Vám omlouvám, za pozdržení servisu.

    Ještě jednou děkuji za podněty ke zlepšení a srdečně Vás zvu k dalšímu pobytu.

    S úctou

    Jitka Çalışkan
    Front Office Manager

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsme byli s pobytem velmi spokojeni.
    • - wellness (velmi milé a profesionální fyzioterapeutky)
      - strava
      - čistota
      - personál
      - prostředí (vkusně zařízený interiér, upravená zahrada)
    • - neustálé hučení (topení? vzduchotechnika?)
      - absence závěsu u vany (při sprchování je to menší problém)