Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

HodnoceníHotel Galatea

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 46 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (10)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Kholová Zdeňka

    ?

    skupina přátel, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Architektonické pojetí hotelu, prosklené terasy s posuvnými dveřmi. Úžasný a udržovaný park, který nabízí řadu zákoutí s posezením a sám o sobě působí relaxačně.
      Wellness- úprava prostor, prosklená odpočívárna. Poděkování pí. I. Kopecké za její profesionální a lidský přístup.
      Nabídka a úprava večeří.

      Přes uvedené "nedostatky", patří hotel k těm lepším v nabídce a jeho návštěvu doporučuji.
    • Snídaně s omezeným množstvím výběru pečiva, nedostatek zeleniny (nabídka neodpovídá 4 hvězdičkovému hotelu).Velmi mne zarazilo, že v jídelně je prostřeno pouze pro 20 hostů. Ostatní sedí u stolů bez ubrusů. Když jsem se dožadovala slušného stolování, dostala jsem odpověď,že to nikomu jinému nevadí. V moderní době Fast Foodu to možná řadě hostů nevadí,ale ve ve 4 hvězd. hotelu by to mělo být samozřejmostí.
      Po dobu pobytu bylo uzavřeno Bistro, nemohly jsme využít jeho služeb.
      V ceně pobytu byly župany, nebyly připravené na pokoji, na požádání jsem dostala župan malé velikosti a bez pásku.Pro nedostatek županů nebylo možné vyměnit. Pantofle v ceně pobytu nám nebyly ( stejně jako dalším hostům) poskytnuty vůbec.
      Na pokoji, který jsem si po příjezdu vyměnily), málo úložného prostoru. V uzavíratelné skříňce uložen trezor a minibar, zbývající poličky jsou pro výšku nedostupné.Oblečení jsme musely nechat v kufru. V koupelně postrádám stojan na toaletní papír, ten je položen na desce u umyvadla ( vlhko), misku na mýdlo. Taktéž je odkládáno na desku, kde klouže a zanechává skvrny. Dále věšáčky, není kam odložit prádlo při sprchování,osušky a mokré plavky ( není kde usušit).
      Hotel má spoustu pěkných designových vychytávek a toto jsou snadno odstranitelné maličkosti.
  • Miroslava Kuncová

    ?

    skupina přátel, 31. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprosto úžasný a ochotný personál, kvalitní služby i výtečná kuchyně:-)
    • nemám, co bych dodala
  • Zdenka Žižková

    ?

    skupina přátel, 5. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jedním slovem....PERFEKTNÍ. Dokonalost ve všech směrech. Personál splňuje veškeré požadavky profesionality stejně jako ostatní nabízené služby. Zcela určitě se vrátíme. Přejeme hotelu aby jeho šťastná hvězda nikdy nevyhasla.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 6. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kosmetička a fyzioterapeutka na velmi vysoké úrovni.
    • Zastaralejší hotel - vybavení pokojů, miniaturní sauna.
  • Zuzana Šturmová

    ?

    skupina přátel, 12. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice milý a vstřícný personál, který nám vždy vyšel vstříc. Musím pochválit masérky, které byly naprosto profesionální a mají zlaté ruce.
    • Po zaplacení wellnessového balíčku jsme čekaly, že jídlo bude na větší úrovni, a nepřijde mi vhodné, podávat na předkrm rajčatový salát, který si může udělat kdokoliv z nás doma. Je pravda, že jsme si mohli vybrat z pěti menu, která hotel nabízel. Při donášce jablečného závinu, který se podával jako dezert, jsem požádala personál, zda by mi nemohl donést jiný , z důvodu mé alergie na oříšky, které byly uvnitř. Místo toho jsem dostala dva kopečky vanilkové zmrzliny, což bylo v pořádku do té doby, než při vystavění účtu na pokoj za pití, mi tato zrmrzlina byla automaticky na účtována, i když jsem měla zaplacenou polopenzi.
  • Petra Chytková

    ?

    skupina přátel, 12. srpna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Monika Loubalová

    ?

    skupina přátel, 24. června 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Wellness pobyt v hotelu Galatea byl velmi příjemný,personál vstřícný a milý,každý den uklizený pokoj,jídlo na jedničku . Wellness procedury úžasné!Děkujeme za pohodově strávené 4 dny.
    • Líbilo se nám celkově prostředí hotelu, ochota personálu,ubytování, možnost výletů a cestování po okolí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 21. října 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné místo i hotel.Útulé pokoje bezva relax.
    • Výborné jídlo,milý personál,krásné protředí,byl to relax.
  • Lenka Fryaufová

    ?

    skupina přátel, 15. října 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem spokojena s celkovým pobytem v hotelu. Služby na úrovni. Příjemný a vstřícný personál. Hotel se nachází v klidné lokalitě, kde se přímo vybízí procházka v okolí hotelu.
    • - whirpool s lahví šampaňského - to nemá
      chybu :)