Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

HodnoceníHotel Galatea

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 46 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (46)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál vlídný a vstřícný,
      hotel splnil naše očekávání
      kvalitní ubytování a vše co k tomu patří.
      Děkujeme a přejeme co nejvíce spokojených klientů
  • Kateřina Slapničková

    ?

    dospělý pár, 29. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Macho

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokud hledáte hotel na nejvyšší úrovni a to ve všech ohledech, mohu Vám tento hotel vřele doporučit. Byli jsme již ubytováni v mnoha skvělých hotelech, ale tento předčil všechna naše očekávání. V hotelu je věnována maximální pozornost každému detailu, aby se návštěvník cítil spokojený. Hotel je moderně zařízený, technicky velmi dobře vybavený, bezbariérový, okolí hotelu upravené, s nádhernou zahradou a rybníčkem, ve kterém mj. žijí raci. To, na čem však tento hotel získává nejvíc, je vstřícný personál a profesionální nadstandardní služby, které hotel poskytuje. Nic nebylo problémem, personál byl schopen zajistit i služby mimo tento hotel. Kuchaři Vám doslova splní každé přání a jídlo bylo vždy gastronomickým zážitkem (lepší ragů jsem nikdy nejedl a ten Sticky toffee pudink byl prostě fenomenální). Rovněž poskytované masáže, vířivka, sauna a další uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Příjemným překvapením byla také návštěva vinného sklípku a možnost degustace výběrových Potěšil nás piknikový koš, který jsme si mohli vzít na cesty a zpříjemnit si tak výlet po okolí. A protože se hotel nachází poblíž Českého Ráje, možností kam vyrazit na výlet je zde celá řada.
      Po 6 dnech pobytu v hotelu jsem si odpočinul tak, jako nikdy předtím a za to bych chtěl poděkovat všem zaměstnancům hotelu, díky jejichž práci jsem si mohl pobyt v hotelu užít.
    • Někomu může vadit otevřená šatní skříň v chodbičce, která však opticky zvětšuje prostor pokoje. Pro případ potřeby uskladnění většího množství osobních věcí jsou k dispozici menší skříňky na uskladnění nad a pod trezorem.
    Hotel Galatea

    Odpověď od hotelu

    Hotel Galatea

    Vážení Machovi,

    děkujeme za úžasné hodnocení. Jsme opravdu rádi, že jste si pobyt v hotel užili.

    Do Krumlova Vás zdraví šéfkuchař Vlado, someliér Zdeněk a celý tým hotelu Galatea!

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprosto úžasný a ochotný personál, kvalitní služby i výtečná kuchyně:-)
    • nemám, co bych dodala
  • Svobodová

    ?

    dospělý pár, 23. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marián Rapáč

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprostá spokojenost se všemi službami.
    • Není co vytknout.
  • Petra Šmídová

    ?

    dospělý pár, 3. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • David Zmeškal

    ?

    dospělý pár, 20. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Je to příjemný rodinný hotel s perfektní kuchyní a šéfkuchařem Vladem. Určitě doporučuji jeho kuchařské show. Vyhlášená vinotéka také předčila naše očekávání a to hlavně díky majiteli panu Kopeckému. Moc díky
    • Snad vše...
      Mistrovská kuchyně
      super wellness
      Krásný zážitkový apartmán
    • Nemám připomínek
  • Zdenka Žižková

    ?

    skupina přátel, 5. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jedním slovem....PERFEKTNÍ. Dokonalost ve všech směrech. Personál splňuje veškeré požadavky profesionality stejně jako ostatní nabízené služby. Zcela určitě se vrátíme. Přejeme hotelu aby jeho šťastná hvězda nikdy nevyhasla.