Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

HodnoceníHotel Galatea

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 46 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (46)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Macho

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokud hledáte hotel na nejvyšší úrovni a to ve všech ohledech, mohu Vám tento hotel vřele doporučit. Byli jsme již ubytováni v mnoha skvělých hotelech, ale tento předčil všechna naše očekávání. V hotelu je věnována maximální pozornost každému detailu, aby se návštěvník cítil spokojený. Hotel je moderně zařízený, technicky velmi dobře vybavený, bezbariérový, okolí hotelu upravené, s nádhernou zahradou a rybníčkem, ve kterém mj. žijí raci. To, na čem však tento hotel získává nejvíc, je vstřícný personál a profesionální nadstandardní služby, které hotel poskytuje. Nic nebylo problémem, personál byl schopen zajistit i služby mimo tento hotel. Kuchaři Vám doslova splní každé přání a jídlo bylo vždy gastronomickým zážitkem (lepší ragů jsem nikdy nejedl a ten Sticky toffee pudink byl prostě fenomenální). Rovněž poskytované masáže, vířivka, sauna a další uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Příjemným překvapením byla také návštěva vinného sklípku a možnost degustace výběrových Potěšil nás piknikový koš, který jsme si mohli vzít na cesty a zpříjemnit si tak výlet po okolí. A protože se hotel nachází poblíž Českého Ráje, možností kam vyrazit na výlet je zde celá řada.
      Po 6 dnech pobytu v hotelu jsem si odpočinul tak, jako nikdy předtím a za to bych chtěl poděkovat všem zaměstnancům hotelu, díky jejichž práci jsem si mohl pobyt v hotelu užít.
    • Někomu může vadit otevřená šatní skříň v chodbičce, která však opticky zvětšuje prostor pokoje. Pro případ potřeby uskladnění většího množství osobních věcí jsou k dispozici menší skříňky na uskladnění nad a pod trezorem.
    Hotel Galatea

    Odpověď od hotelu

    Hotel Galatea

    Vážení Machovi,

    děkujeme za úžasné hodnocení. Jsme opravdu rádi, že jste si pobyt v hotel užili.

    Do Krumlova Vás zdraví šéfkuchař Vlado, someliér Zdeněk a celý tým hotelu Galatea!

  • Vendula Popelková

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu se nám moc líbil, krásný hotel a moc milý personál. Moc děkujeme
    • Ubytování, snídaně na pokoj, pikniková koš, milý personál, výborný kuchař,
    Hotel Galatea

    Odpověď od hotelu

    Hotel Galatea

    Vážená paní Popelková,

    děkujeme za skvělé hodnocení, ještě víc nás ovšem potěšilo, že jste si svůj pobyt u nás užili. Doufáme, že to nebylo naposled, budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

    Hezký zbytek léta.

    Tým hotelu Galatea

  • Iva Vacovská

    ?

    jednotlivec, 23. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Díky krásnému počasí byl pobyt naprosto úžasný, bylo jako "u moře", jen škoda, že se v rybníčku nedalo koupat:) Jinak procedury opravdu bezchybné, příjemní lidé, pokoje čisté a každý den uklizené, výborná kuchyně.
  • Jana Šrůmová

    ?

    ostatní, 2. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasný personál
      Hezké prostředí
  • Miroslava Kuncová

    ?

    skupina přátel, 31. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marketa Paiskrova

    ?

    mladý pár, 8. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprosto úžasný a ochotný personál, kvalitní služby i výtečná kuchyně:-)
    • nemám, co bych dodala
  • Ivana Volosová

    ?

    jednotlivec, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel na klidném místě,dostupnost města i památek,personál ochotný.
    • Největší mínus je používání hotelových pantoflí v relaxační zóně(sauna,vířivka,masáže).Pantofle jsou látkové,a na jedno použití.Zde se použité vracejí zpět do koše,kde si je nově příchozí opět nazují.Z hygienického hlediska nepřípustné.Personál nekoordinuje,jak by měl -absence welcom drinku,po upozornění nám bylo řečeno,že už jsme ho dostali,ačkoli tomu tak nebylo.Doufám,že to je ojedinělé,ne pravidlem.
    Hotel Galatea

    Odpověď od hotelu

    Hotel Galatea

    Vážená paní Volosová,

    děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme potěšeni, že jste z pobytu měla převážně kladný dojem.

    Na našich slabých stránkách intenzivně pracujeme. Do wellness centra byly již objednány nové sady jednorázových pantoflí, které naleznete i na pokojích.
    S kolegy v restauraci jsme probrali jejich pochybení týkající se welcome drinku a dodatečně se Vám omlouvám, za pozdržení servisu.

    Ještě jednou děkuji za podněty ke zlepšení a srdečně Vás zvu k dalšímu pobytu.

    S úctou

    Jitka Çalışkan
    Front Office Manager

  • Svobodová

    ?

    dospělý pár, 23. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení