Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

HodnoceníHotel Galatea

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 46 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (46)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Zdenka Žižková

    ?

    skupina přátel, 5. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jedním slovem....PERFEKTNÍ. Dokonalost ve všech směrech. Personál splňuje veškeré požadavky profesionality stejně jako ostatní nabízené služby. Zcela určitě se vrátíme. Přejeme hotelu aby jeho šťastná hvězda nikdy nevyhasla.
  • Jitka Chvostová

    ?

    ostatní, 8. srpna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 6. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kosmetička a fyzioterapeutka na velmi vysoké úrovni.
    • Zastaralejší hotel - vybavení pokojů, miniaturní sauna.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsme byli s pobytem velmi spokojeni.
    • - wellness (velmi milé a profesionální fyzioterapeutky)
      - strava
      - čistota
      - personál
      - prostředí (vkusně zařízený interiér, upravená zahrada)
    • - neustálé hučení (topení? vzduchotechnika?)
      - absence závěsu u vany (při sprchování je to menší problém)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. října 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavlina Klempirova

    ?

    dospělý pár, 24. června 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný, milý a ochotný personál, příjemné prostředí.
    • Komfortní služby
      příjemný a ochotný personál
      tiché a útulné prostředí
      výborná kuchyně
    • uzavření restaurace po oba dny pobytu z důvodů probíhajících svateb, večeři jsme obdrželi až po domluvě
  • Zuzana Šturmová

    ?

    skupina přátel, 12. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice milý a vstřícný personál, který nám vždy vyšel vstříc. Musím pochválit masérky, které byly naprosto profesionální a mají zlaté ruce.
    • Po zaplacení wellnessového balíčku jsme čekaly, že jídlo bude na větší úrovni, a nepřijde mi vhodné, podávat na předkrm rajčatový salát, který si může udělat kdokoliv z nás doma. Je pravda, že jsme si mohli vybrat z pěti menu, která hotel nabízel. Při donášce jablečného závinu, který se podával jako dezert, jsem požádala personál, zda by mi nemohl donést jiný , z důvodu mé alergie na oříšky, které byly uvnitř. Místo toho jsem dostala dva kopečky vanilkové zmrzliny, což bylo v pořádku do té doby, než při vystavění účtu na pokoj za pití, mi tato zrmrzlina byla automaticky na účtována, i když jsem měla zaplacenou polopenzi.
  • Marcel Furman

    ?

    mladý pár, 26. března 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Šárka Chytilová

    ?

    dospělý pár, 21. října 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petra Chytková

    ?

    skupina přátel, 12. srpna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení