Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

HodnoceníHotel Kempa

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 120 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (12)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel jsem navštívila před čtyřmi roky s kamarádkami a byla spokojená. Doporučila jsem tedy hotel synovi s rodinou a všichni jsme se zde ubytovali, Nemam jedinou výtku. Ochota personálu, dobré jídlo, čistá voda v bazénu . . .
      Děkuji za fajn pobyt
  • Renáta Anderlová

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • líbilo se nám, k ničemu nemáme připomínku
  • Marcela

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí, milý personál, krásné okolí.
    • Přistýlka - šuplík na kolečkách, příště raději postel.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka

    ?

    jednotlivec, 13. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel se mi moc líbil.
    • Chyběl před vchodem vzadu smeták na ometání bot a lyží .o))
  • iVANA FILIPOVÁ

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den,
      od 13.08.2018 do 15.08.2018 jsem navštívila hotel Kempa. Hotel je velice útulný, příjemný a vstřícný personál, výborná strava, příjemné a kvalitní masáže.



      Ivana Filipová
    • Nelíbila se mi místnost, kde se prováděly masáže a velmi obdivuji masérku, že ještě z toho vzduchu nezkolabovala. Masáž i prostředí této místnosti by měla mít relaxační účinek.



      Ivana Filipová
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pohoda a ochotný usměvavý personál, příroda a číst, vzduch kolem... Celodenní provoz bazénu... Masáže skvělé..
    • Nevim
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, pěkné prostředí, lyžování "přes cestu".
      Byli jsme u vás už po několikáté a vždy spokojeni.
      Děkujeme.
      Třeba se za rok zase uvidíme.
    • Teplota vody v bazénu i vířivce.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personam stal za hovno a voda byla ledová jako ty polívky česnekové.
  • Iveta

    ?

    jednotlivec, 15. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné jídlo, krásné pokoje, perfektní masáže
    • Studená voda ve vířivce, chladno na pokoji, v suterénu přeběhla myška