Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 175 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (175)

Filtry

  • Jan Podubecký

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vlídný personál, dobré jídlo, koupele i masáže profesionální, hotel krásný,
    • krásný hotel, příjemné koupele, profesionální masér, vlídný personál
  • Jana Machková

    ?

    dospělý pár, 20. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi krásný, čistý hotel, pěkný bazén, sauna a vířivka.
    • Služby bohužel špatné. Po příjezdu nám bylo oznámeno že si nemůžeme přiobjednat masáže neboť je plno. Rezervaci jsme měli měsíc předem, takže nám mohl klidně personál z recepce kontaktovat a masáže jsme si mohli objednat.
      Večeře v restauraci Skála. O romantické večeři vůbec nemůže být řeč posadili nás vedle oslavy 50.narozenin a 3 páry romantická večeře do jedné řady.... hluk, personál nepříjemný i svíčku na stole jsme si museli zapálit sami. Jídlo by v pořádku, ale atmosféra velmi špatná.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel ma velmi hezky interier,ale myslim,ze by neskodilo v sezone vyuzit vice sluzeb pro hosty,chybi profesionalni svih. Je to skoda,hotel ma hodne prostoru k vyuziti,je citit,ze chybi personal.To ale hosty spravne nema zajimat.
    • Pristup recepce k hostum i kdyz nas ubytovali az o pul ctvrte,snazila se velmi laskave p.recepcni situaci resit.
      Restaurace Skalka zachranila reputaci dobreho jidla.Velmi dobre jsme se tam najedli.
      Moznosti na parkovani jsou v tomto arealu super.
    • Hoste jsou omezeni vstupem do bazenu,pri obsazenosti celeho hotelu ma bazen velmi malou kapacitu. Neskodilo by kdyby bazen byl otevren cely den. Na velikonoce chybela i velikonocni vyzdoba v hotelove restauraci.....ale to vse zavisi na manazerovi hotelu.Pokoje jsou dobre vybavene a hezke,pohodlne spani,ale v koupelne nejsou zadne vesaky a neni kam odlozit toaletni potreby,ktere musite odlozit na zem. V pokoji nejsou zasuvky na pripojeni laptopu a mobilu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Daniela Mašková

    ?

    jednotlivec, 30. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Luxusní hotel, personál úžasný x restaurace SKALA - po personální stránce KATASTROFA!!!!!!!! neochotný, nevšímavý,asi jsme je obtěžovali - konkrétně hosté z hotelu jídlo dobré, nápoje - pivo podměrečné - nemyslím že to mají zapotřebí!!!!
    Z objednaného balíčku jsme měli objednané pivní lázně, ty byly úžasné, paní velice příjemná a romantickou večeři při svíčkách o 3 chodech..... bez svíčky(s nadsázkou) a s jedním chodem....nikdo se s námi dál nebavil...no nemám slov!!!
    • samotný hotel - luxus
      neskutečně příjemný personál v hotelu
    • restaurace Skála
      personál v restauraci Skala - hotelový hosté je nejspíš obtěžovali!

      z tříchodového menu jsme dostali 1!!!!
  • Barbora Švecová Vylíčilová

    ?

    jednotlivec, 27. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k tomu,ze se jednalo o welnes pobyt tak nám chybelybrelaxacni zóny kde bychom mohli trávit svůj volný čas.kolem hotelu se v podstatě nedá kde sednout,bazén je nádherný ale buď jste v něm nebo musíte pryč protože není kde si lehnout.žádná kavárna žádná možnost sednout si venku (nebo kdekoliv)a v klidu relaxovat.malé sezení je na terase v prvním patře.jedna se o strohé sezení s přísným zákazem cokoliv si tam vzít donést.úklid byl na úžasné úrovni ale v podstatě jsme je měli stále za sebou a zvuk vysavače byl nám stále patách.Vzhledem k tomu,ze není uplneprostor kamkoliv chodit-okolí,krajina,město,a protoze jsme chteli zustat a popijet pivo a uzivat si krasny den,neuzili jsme si to.
    • Úžasná restaurace skala, milý personalcisto,
    • Využití w ellnes jen po určitou dobu,chybějící relaxační zóna,absence kavárny,posezeni
  • Daniel Slovák

    ?

    jednotlivec, 25. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klid,
      jídlo
    • bazén mohl být otevřený déle do večera
  • Radka Komorová

    ?

    dospělý pár, 10. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt splnil naše očekávání.Nic nám nechybělo.
    • Příjemné prostředí v hotelu.
      Ochotný personál.
      Hezký bazén.
  • David Bezděčný

    ?

    dospělý pár, 24. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Zajímavé posezení v restauraci Skála.
    • Nelze objednat procedury na místě, ale pouze dopředu. Malé porce jak v restauraci Skála tak i v hotelové restauraci, půlit rohlíky a chleba ke snídani ve čtyřhvězdičkovém hotelu se mi zdá ubohé.
      TV na pokoji nemá omezenou hlasitost, takže v 6:15 ráno to nebylo příjemné probuzení.