Recenze

HodnoceníHotel Nautilus

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 18 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    97%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (18)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Iva Kopecna

    ?

    jednotlivec, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Svatava Vaňurová

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ailin Raczkowski

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • The details from the hotel contacting us by email and phone, and then when we left we received a nice message.
    • The massage room, it should be better set with lights, music, aromas and less loud from the street (close the window for example when the massage is related).
  • David NOVÁK

    ?

    dospělý pár, 24. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prvotřídní služby, nádherný relax
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Michaela Fuková

    ?

    jednotlivec, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Tobořík

    ?

    dospělý pár, 16. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kvalita ubytování,super restaurace.Nejsem gurmán,ale užil jsem si kvalitu pokrmů...
      Personál na jedničku
      díky
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jeden z nejkrásnějších hotelů, které vůbec znám. Hotel je ve skvělé lokalitě, služby jsou na perfektní úrovni, restaurace je špičková a široko-daleko vyhlášená. Všechen personál hotelu i restaurace je naprosto profesionální, ale i lidský a vždy s úsměvem a snahou vyhovět všem přáním hosta.
    • Jeden z nejkrásnějších hotelů, které vůbec znám. Hotel je ve skvělé lokalitě, služby jsou na perfektní úrovni, restaurace je špičková a široko-daleko vyhlášená. Všechen personál hotelu i restaurace je naprosto profesionální, ale i lidský a vždy s úsměvem a snahou vyhovět všem přáním hosta.
    • Opravdu mi nenapadá nic, co bych si přál na stávajícím stavu měnit. Myslím, že i ceny jsou odpovídající.
  • Simona Hanzlíková

    ?

    dospělý pár, 10. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení