Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 50 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (25)

Filtry

  • Jakub Pivoňka

    ?

    mladý pár, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nam celkove libil. Hotel byl novy, pekne zarizeny. Sluzby nabizene hotelem pro nas dostacujici. Strava byla tvorena klasickymi pokrmy, ale chutne pripravenymi. Uvitali bychom ale vetsi variabilitu pokrmu, stale se opakovaly. U snidani byl mensi sortiment, stale stejny, bez obmeny, horsi doplnovani. Co se nam nelibilo, byla obsluha restaurace. Smena tvorena dvema muzi byla neprijemna a neprilis ochotna. Prisli jsme si, ze je obtezujeme.
    • cistota a vybaveni hotelu
      lokalita
      wellnes zona
    • personal restaurace
      opakujici se strava
      maly sortiment snidani
  • Petr Lochovský

    ?

    jednotlivec, 18. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    výborné
    • hezké okolí, ubytování na výborné úrovni (nové neopotřebené), velmi příjemný a ochotný personál
    • vedle hotelu probíhá stavba nových apartmánů, přes den to ruší
  • Helena Michálková

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nenucená vstřícnost personálu a ochota od srdce.
  • Petr Müller

    ?

    jednotlivec, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alice Brendlová

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný a ochotný personál. Překvapila nás milé prostornost pokoje prakticky a čistě vybavena.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Kubecová

    ?

    jednotlivec, 16. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt ve Welnes hotelu Říčky nás nezklamal, výborná kuchyně , všude perfektní čisto a kvalitní postele, člověk si opravdu odpočinul.
    Lidé v recepci i v restauraci byli na nás opravdu příjemní a to se nedá koupit a postavit v pokoji hotelu do rohu. Děkujeme
  • Alena Haaseová

    ?

    jednotlivec, 23. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - celkově ubytování, prostorné pokoje, terasa s posezením, vybavení pokojů, kde bylo i počítáno se sušením plavek a osušek
      -milý, profesionální a vstřícný přístup jak pracovníků recepce, tak obsluhy i kuchyně
      - možnost využití bazénu, vířivky a celkové wellness
      - čistota a úprava okolí
      -celkově jsme byli s manželem velmi spokojeni
    • -za hotelem je staveniště, které nepatří k hotelu, a některé dny zde začínaly poměrně hlučné práce již po páté hodině ráno-např.20.6. Za to však hotel ani SPA nemohou.
  • Ivana Mazouchová

    ?

    jednotlivec, 27. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • libilo, doporučuji
  • Schusterová Iva

    ?

    jednotlivec, 24. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je nový a splňuje veškeré požadavky na příjemně strávenou wellness dovolenou. Lokalita je klidná a umožňuje příjemné výlety v okolí.
    • Většina zaměstnanců byla milá a ochotná. Pokoje jsou prostorné a wellness zázemí čisté. Parkování v garážích velmi příjemný bonus.
    • Nikdo nás neupozornil, že přímo v sousedství terasy našeho pokoje, probíhá výstavba apartmánů. V době naší návštěvy probíhalo odvrtávání skály, odvoz kamení a přesuny zeminy - to vše v časech od 7:00 do 19:00. Nikdo z hotelu se ani nepokusil za tuto nepříjemnost omluvit. Chápeme, že stavbu nelze provádět potichu, ale čekali jsme aspoň omluvu.