Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 171 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (14)

Filtry

  • Lubomír Volšický

    ?

    skupina přátel, 28. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo super. Ubytování, personál, hotel i příroda.
    • Nic mě nenapadá
  • Eva Černá

    ?

    skupina přátel, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučuji
    Čisté a krásné pokoje, milá obsluha, nádherné okolí
    • Krásné a čisté pokoje. Personál milý, jídlo úžasné. Okolí a pristředi hotelu nádherné.
    • Jen bych vylepšila některé služby welness- aroma koupel, kde jsem vubec necitila přísadu,
      zábal z bahna Mrvého moře, pouze mě paní natřela štětcem některé části těla... jinak jsem opravdu s pobytem spokojená a moc děkuji za krásný víkend
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 12. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Millichová

    ?

    skupina přátel, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi ochotný personál, hlavně ve wellness,všude čisto,
      dobré jídlo
    • Na pokoji byla zima (studené topení) plavky ani ručníky do druhého dne nestíhaly schnout ☹
  • Alena

    ?

    skupina přátel, 20. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál - buď všechny jejich práce baví, a je to na nich vidět, nebo je sice nebaví, ale nedávají to najevo. Všichni vždy s úsměvem, u všech evidentní snaha o to, aby se host cítil příjemně.
      Skvělé jídlo - výběr, chuť, kvalita, navíc nejen skvěle chutnalo, ale i vypadalo.
      Bazén s masážními lavicemi a protiproudem.
    • Pro mě příliš tvrdé matrace, ale to je individuální a nelze se zavděčit všem.
      Odvětrávání toalety skrz mřížku ve dveřích do pokoje.
      Skříň vyhřívaná ledničkou.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 3. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V tomto resortu funguje vše na výbornou. Skvělý wellness, výborná kuchyně, hlavně výběr co kdo potřebuje jíst a nebo měl by. Takže stravování je v pohodě i pro dietáře. Nádherné prostředí. Vracíme se k Vám stále a vždy od Vás neradi odjíždíme což mluví za vše. A už teď se těšíme, že si ten skvělý odpočinek zase zoopakujeme. Děkujeme.
  • Jaroslava

    ?

    skupina přátel, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pestrý výběr jídel a nápojů,výborná káva.
    • Uvítala bych otevření restaurace o 1 hodinu dříve,jinak jsem byla spokojena.
  • Eva Kepková

    ?

    skupina přátel, 12. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi se nám pobyt líbil.
    • Líbilo se nám, že jsme měli procedury, bazén a stravování ve stejné budově s ubytováním. Ve všední dny bylo málo hostů a všude bylo volno a klid.
      Na stráni u hotelu se pásly srnky, byla to ideální wellness dovolená.
    • V restauraci bychom uvítali nabídku slaného pohoštění k vínu. Brambůrky, oříšky atd. V lesoparku Včelný chyběly místní ukazatelé směru, takže jsme některá atraktivní místa nenašli.
  • Ivana Jukłová

    ?

    skupina přátel, 8. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám naprosto vše. Obzvlášť kuchyně-kuchaři.
    • Bez výhrad.
  • Lucie

    ?

    skupina přátel, 24. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení