Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 171 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (42)

Filtry

  • Věra Palánová

    ?

    jednotlivec, 24. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel jsem si vybrala pro lákavou nabídku pobytového balíčku. Přes počáteční nedorozumění ohledně ubytování jsem po příjezdu byla velice mile překvapena, a to jak službami, čistotou, to vše při současné komplikované situaci ve spojitosti s opatřeními v rámci Covidu-9, ale i celkovým umístěním hotelu a o stravě nemluvě. Podle mého názoru měl na výběr každý, zastánce zdravé stravy, klasické české kuchyně, případně různých kombinací. Celkově naprostá spokojenost a rozhodně se sem budu ráda vracet.
    • Čistota
      Ochota a vstřícnost personálu
      Strava
      Skvělé umístění hotelu pro turistiku a celkový relax.
      Velmi příjemné prostředí uvnitř i vně hotelu.
    • Nevím o ničem.
  • Rút Stierandová Kostúrová

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu se nam celkove libilo az na drobnosti. Bazen je mensi, ale staci. V okoli je koupaliste. Okoli hotelu je krasne, vhodne na pesi tury, cyklovyjizdky... Stravovani i servis v poradku. Romanticka vecere byla chutna a dostacujici, vyborny sekt. Doporucuji rodinam i parum:).
  • Jiří Felenda

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byl jsem velmy spokojen
  • Sedláčková Květa

    ?

    dospělý pár, 8. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi chutné jídlo
      Pohodlné postele
      Čisté ubytování
      Velmi klidná lokalita
    Hotel Studánka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Studánka

    Dobrý den ze Studánky paní Sedláčková,

    velice nás těší Vaše spokojenost se službami hotelu Studánka.

    Budeme se těšit na případně další shledání.

    Za kolektiv hotelu Studánka
    Monika Rozínková
    recepční

  • Jana Mísařová

    ?

    dospělý pár, 19. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni. Jediným problémem je asi nadměrná vytíženost
    personálu. Obdivujeme rehabilitační sestřičky, které mají 12 hod. směny - viděli jsme
    je celých 12 hodin v práci, i když si samy nestěžovaly, bylo by lépe, kdyby jich bylo více a mohly mít kratší směny.
    Jenže víme, že je všude nedostatek kvalifikovaných sil v tomto oboru... Mísařovi,Rumburk
    Hotel Studánka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Studánka

    Dobrý den Mísařovi. Děkuji vám za kladné hodnocení Letoviska Studánka a za vaše postřehy ohledně mých kolegů. K tomu musím podotknout, že je pravdou, že zaměstnanci hotelu (nejenom sestřičky) mají 12 hod směny, ale tomu odpovídající volno - což znamená , že v rámci měsíce nepřesahují počet plánovaných hodin. Velice se těším na vaši další návštěvu.
    Petr Čermák
    ředitel hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila

    ?

    rodina se staršími dětmi, 31. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkový pobyt byl velmi příjemný.
    • Stalo se, že bylo několikrát studené jídlo v polopenzi.
      Pokud je povoleno na terase kouřit, tak kouř stoupá a host v pokoji "nad " ( pokud je nekuřák ) může mít problém.
  • Hana Komárková (cs)

    ?

    rodina se staršími dětmi, 28. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Největší kvalitou hotelu je klidná lokalita, krásné okolí, dobrý kuchař a ochotný personál.
    Bohužel, co se týká výběru stravy pro vegetariány, celiaky a pod.
    • Líbilo se mi vybavení pokoje, možnosti výletů do okolí, péče v balneo - provozu.
      Výborné snídaně, skvělý personál v restauraci a kavárně!
    • není běžné, že v zařízení 4 hvězdičkového hotelu je nutné při objednání polopenze formou teplého bufetu hlásit PŘEDEM! vegetariánskou stravu.
    Hotel Studánka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Studánka

    Děkujeme Vám za zaslanou zpětnou vazbu k pobytu v hotelu Studánka**** Můžeme jenom konstatovat, že při každé naší polopenzi je jedna až dvě varianty vegetariánského jídla. Přesto s hosty komunikujeme a žádáme o upřesnění dalších požadavků, které jsou následně splněny beze zbytku. Budeme rádi za upřesnění Vašich požadavků u Vašeho dalšího pobytu. Vaše Studánka!

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemné, čisté a krásné prostředí, jídlo vynikající
    • Žádné dětské hřiště, pouze malé sportoviště, v době večeří pro hosty obsluha vázla pro ostatní hosty restaurace.
  • Eva Černá

    ?

    skupina přátel, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučuji
    Čisté a krásné pokoje, milá obsluha, nádherné okolí
    • Krásné a čisté pokoje. Personál milý, jídlo úžasné. Okolí a pristředi hotelu nádherné.
    • Jen bych vylepšila některé služby welness- aroma koupel, kde jsem vubec necitila přísadu,
      zábal z bahna Mrvého moře, pouze mě paní natřela štětcem některé části těla... jinak jsem opravdu s pobytem spokojená a moc děkuji za krásný víkend