Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

HodnoceníHotel TOMMY

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 457 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (22)

Filtry

  • Jiří

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hrají si na super luxus, ale měli by upozornit, že za 1500 Kč je ubytování v "mikro pokoji". V tak maličkém hotelovém pokoji jsme v životě nebydleli. Jinak vše OK. Zelenka
  • Kateřina Drbalová

    ?

    dospělý pár, 27. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu jsme byli s manželem již po třetí, což samo o sobě vypovídá, jak jsme zde spokojení. Vždy bylo vše perfektní, všude čisto, klid, personál milý a usměvavý. Hotel určitě doporučuji.
    • - výborná strava
      - čistý hotel
      - milý personál
      - příjemný welness
      - klidná část obce
      - krásné okolí pro výlety
    • - nemám co vytknout
  • Marcela

    ?

    dospělý pár, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poměr cena a kvalita odpovídá.
    Služby Spa.cz - Veronika Kováčová - ochotná, rychlé jednání.
    • Hotel odpovídá popisu, čistý. Personál milý, ochotný. Snídaně a večeře podávané formou švédského stolu - jídlo dobré, výběr dostačující, nechybí zelenina a ovoce, bezmasé pokrmy.
      Wellness je umístěn v menším prostoru. Župan a ručník vydají na požádání(i na recepci).
    • -
  • Pavel Svoboda

    ?

    dospělý pár, 3. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ve vašem hotelu se nám líbilo vše. Proto jsme pobyt opakovali. Bezvadný a přívětivý všechen personál. Když bude držet zdraví, tak příští rok zase přijedeme
    • Nic.
  • Veronika Seifertová

    ?

    dospělý pár, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Nováková

    ?

    ostatní, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný rodinný hotel. Personál milý, vstřícný a ochotný. Procedury jsme si mohly (dámská jízda) doobjednat na místě a nebyl problém.
    • Možnost doobjednání procedur na místě. Hotel pro děti až od 10 let je super. Dětský křik a pláč nás nerušil a mohly jsme si tak užít opravdovou relaxaci. Skvělé masérky a masér !!!
    • Pouze jedna sprcha ve wellness a poměrně stísněný prostor v šatně. Staré plechové skřínky......, které se nedaly zamknout.
    Hotel TOMMY

    Odpověď od hotelu

    Hotel TOMMY

    Dobrý den, děkujeme za hodnocení našeho Hotelu Tommy. Jsme moc rádi, že jste si pobyt u nás užili a především, že jste byli spokojeni s našemi službami. Velice rádi Vás u nás přivítáme někdy příště. Kolektiv Hotelu Tommy

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme s kamarádkou neskutečně spokojené, s takto ochotným personálem jsme se nikde nesetkaly. Lze opravdu jen a jen doporučit. Vše bylo naprosto perfektní. Není skutečně co vytknout.
    • maximální spokojenost, velice ochotný personál, určitě se ještě vrátíme
    • nelze nic vytknout, vše bylo perfektní
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemný personál (recepce, restaurace i wellness), klidné prostředí, pěkné vybavení, výborná kuchyně.
    • Nic.
    Hotel TOMMY

    Odpověď od hotelu

    Hotel TOMMY

    Dobrý den, děkujeme Vám moc za krásné hodnocení našeho Hotelu Tommy. Jsme moc rádi, že jste byli se službami našeho hotelu spokojeni. Budeme se na Vás těšit kdykoliv příště. Kolektiv Hotelu Tommy

  • Magda Bohušová

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu je nadstandardně ochotný a nilý, Zařízení hotelu je velice vkusné a vše funguje, jak má. Také jídlo je chutné a esteticky servírované. Cítili jsme se tady velice dobře a určitě se brzy vrátíme.
    • Hotel je v klidné části Náchoda a také v samotném hotelu je klid.
      V okolí je hodně přírodních i kulturních a historických zajímavostí. Informace o nich jsou v hotelu dostupné
      .Zajímavá místa lze navšrívit i v blízkém Polsku
    Hotel TOMMY

    Odpověď od hotelu

    Hotel TOMMY

    Dobrý den paní Bohušová,
    moc, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení služeb našeho Hotelu Tommy. Největší ocenění pro nás je, když od nás hosté odjíždějí spokojeni a odpočati. Budeme se na Vás těšit příště. Kolektiv Hotelu Tommy

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid, pohoda a zejména nádherné okolí
    • Slabší nabídka wellness