Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 115 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    81%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (43)

Filtry

  • Sabina Hauerova

    ?

    dospělý pár, 14. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemná, svižná obsluha, vynikající kuchyně - zvláště steak s hříbkovou omáčkou. Krásné prostředí hotelu a v neposlední řadě fascinující okolí.
  • Václava Balog Polívková

    ?

    dospělý pár, 13. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý přístup personálu.
      Příjemné prostředí.
      Hezké ubytování.
      Kulturní vyžití.
      Krásná příroda i samotné město.
    • Nefunkční televize.
      Rozvrzaná postel, každé otočení bylo slyšet.
  • Jüngerová Petra

    ?

    dospělý pár, 29. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • VŠE BYLO BEZVA, BEZ CHYBIČKY
  • Jiří Čurda

    ?

    dospělý pár, 1. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přívětivý a ochotný personál, výtečná kuchyně v hotelové restauraci. Poloha, výhled
    • Řešení vytápění pomocí tepelného čerpadla v objektu Kocábka, protože to je velmi hlučné a je v pokojích slyšet i přes zavřená okna. V parném počasí tak bude nocleh v tomto objektu spíše za trest.
      Chybějící návod na ovládání televize na pokoji. Strávil jsem zbytečně mnoho času metodou pokus / omyl v jakém pořadí a co zmáčknout, aby se na televizní obrazovce objevil televizní program.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 20. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Špičkoví a stále se usmivající personál
    • Trochu kazil dojem z celeho pobytu soused ve vedlejsim dome ktery kdyz zatopil tak to smrdelo plasty primo do oken i kdyz vim ze s tim moc majitel hotelu asi neudela.velmy mala koupelna.
  • Jana

    ?

    dospělý pár, 14. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Michal Kazda

    ?

    dospělý pár, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den, na pokoji číslo 2 bylo rozbité WC prkénko a hlavice sprchy. NA pokoji nebyl utřený prach. Záchod nebyl také umyty.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Objednala jsem si pokoj na hotelu a ne na kocapce pokoj byl v podkroví kde se nedalo dýchat ani spát i když jsme byli jen na noc tak tentokrat nic moc co se týkalo restaurace tak tam to bylo jako vždy super
    Hotel U MARTINA

    Odpověď od hotelu

    Hotel U MARTINA

    Dobrý den paní Brožová,
    pokoje jste si objednal přes hotel.cz a nám přišla objednávka doslova v tomto znění :

    Původní cena hotel.cz: 2912.00 CZK
    Pokoje:
    - K 2LP Twin (2 lůžka).
    NONREF Hosté (2 celkem): Dospělý: 2x
    - K 2LP Twin (2 lůžka).
    NONREF Hosté (2 celkem): Dospělý: 2x

    K je Kocábka a jediné 2 twiny které máme jsou na Kocábce,
    Rezervace je v previu, tedy rezervačním systému usazena automaticky.
    Pokud se stala chyba, nebylo to u nás. Je nám líto, že jste nebyla spokojena.
    Příště bude možná lepší rezervaci a volné pokoje poptávat telefonicky.

    Děkujeme za jinak hezkou recenzi a přejeme příjemný večer.

    Jitka Bieblová
    Hotel U Martina

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno
  • Libuše Bednariková

    ?

    dospělý pár, 11. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše perfektní kromě kuchyně.
    • Služby, personál, ubytování, místo skvělé.
    • Nedostačující jsou pouze služby kuchaře. Jídlo nebylo čerstvé a co se týká kuchaře - myslím si, že si každý udělal obrázek, když ho viděl.