Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 114 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    81%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (114)

Filtry

  • Jaroslav

    ?

    jednotlivec, 31. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin

    ?

    rodina s malými dětmi, 3. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. července 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Snídaně prostřeny pouze pro zahraniční turisty, nedoplňován teplý box, špína z předchozího dne ráno na podlaze.
    • Snídaně prostřeny pouze pro zahraniční turisty, nedoplňován teplý box, špína z předchozího dne ráno na podlaze.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana

    ?

    mladý pár, 3. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokoje svetle a ciste.
    • Hluk z ulice
      Hluk z restaurace
      Zavazadla tahate z parkoviste na recepci, z recepce do druhe budovy a pak do patra.
      Snidane podprumerna, zejmena kafe.
  • Michal Kazda

    ?

    dospělý pár, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den, na pokoji číslo 2 bylo rozbité WC prkénko a hlavice sprchy. NA pokoji nebyl utřený prach. Záchod nebyl také umyty.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Objednala jsem si pokoj na hotelu a ne na kocapce pokoj byl v podkroví kde se nedalo dýchat ani spát i když jsme byli jen na noc tak tentokrat nic moc co se týkalo restaurace tak tam to bylo jako vždy super
    Hotel U MARTINA

    Odpověď od hotelu

    Hotel U MARTINA

    Dobrý den paní Brožová,
    pokoje jste si objednal přes hotel.cz a nám přišla objednávka doslova v tomto znění :

    Původní cena hotel.cz: 2912.00 CZK
    Pokoje:
    - K 2LP Twin (2 lůžka).
    NONREF Hosté (2 celkem): Dospělý: 2x
    - K 2LP Twin (2 lůžka).
    NONREF Hosté (2 celkem): Dospělý: 2x

    K je Kocábka a jediné 2 twiny které máme jsou na Kocábce,
    Rezervace je v previu, tedy rezervačním systému usazena automaticky.
    Pokud se stala chyba, nebylo to u nás. Je nám líto, že jste nebyla spokojena.
    Příště bude možná lepší rezervaci a volné pokoje poptávat telefonicky.

    Děkujeme za jinak hezkou recenzi a přejeme příjemný večer.

    Jitka Bieblová
    Hotel U Martina

  • Jiří

    ?

    rodina se staršími dětmi, 23. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Umisteni blizko hradu, dobra snidane
    • Nefungovala TV v uadnem pokoji
  • Jana

    ?

    dospělý pár, 14. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radomír Hudec

    ?

    dospělý pár, 4. září 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt a ubytování se nám líbilo, personál hotelu i restaurace na dobré úrovni.Vaše služby se dají doporučit i jiným zájemcům.Přejeme Vám hodně spokojených zákazníků.S pozdravem Hudcovi.
    • Pobyt a ubytování se nám líbilo, personál hotelu i restaurace na dobré úrovni.Vaše služby se dají doporučit i jiným zájemcům.Přejeme Vám hodně spokojených zákazníků.S pozdravem Hudcovi.