Recenze

HodnoceníHotel MAXANT

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 60 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (60)

Filtry

  • David Bečka

    ?

    jednotlivec, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Za pět let pobytů se SPA, jednoznačně nejlepší. Jen čtyřchodová večeře byly jen tříchodová, ale to byla jen malá vada na kráse:-)
    • Velmi dobré jídlo.
    • Naproti v nočním klubu hluk až do 2 hod.ráno jak v pátek tak sobotu, ale za to nemuže Maxant ani SPA.
  • Jana Hřebecká

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme spokojeni úplně se vším,ubytování,stravování,přístup zaměstnanců,vše perfektní.
    • Není nic
  • Jaroslav Nový

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hezký hotel
      výborné jídlo
      příjemný personál
      free wifi
      krásná příroda
    • proleželé matrace - je v řešení
      možná trochu dražší wellnes služby, nutné objednávky předem, ale chápu, je velký zájem
  • Plná Renata JUDr.

    ?

    dospělý pár, 24. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně, příjemný a trpělivý personál.
  • Miroslav Trebatický

    ?

    rodina se staršími dětmi, 18. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super
    • Všechno bylo v naprostém pořádku
  • Pavel Komenda

    ?

    jednotlivec, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Při objednávání není jasné, zda má pokoj terasu nebo balkon, nebo pouze podkrovní okno.
    • Ten, kdo bude mít pokoj orientovaný na náměstí, může mít problém s hlukem po půlnoci, způsobený hosty z podniku naproti.
  • Dagmar Čečilová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 12. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková atmosféra hotelu byla na vynikající úrovni. Jidlo = velké porce, chutné, snídaně =velký výběr a průběžně doplňováno.
    • Ano, hotel bych určitě všem doporučila.
      Milí personál a velký dík patří zejména panu majiteli, který nám moc pomohl, když jsem se i s vnoučaty ocitla v Českém Krumlově bez možnosti dopravy do Frymburka. RegioJet měl 40min. zpoždění a spoj do Frymburka nám bohužel o 2min ujel. Nezbývalo než zavolat do hotelu a poprosil o odvoz. Pan majitel skutečně přijel a dovezl nás až do hotelu. Úžasný člověk, moc děkujeme i za odvoz po skončení dovolené.
    • Není co vytknout.
  • Jan Hasil

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Maxant se nachází ve Frymburku, který je zřejmě nejlépe spravovanou obcí v regionu (není zanedbaný jako Vyšší Brod ani "pouťový" jako Lipno). Město je čisté, opravené, má rozumný přístup k parkování, dobré infocentrum atd. Příjemná je městská pláž s dobrým zázemím a bezplatným vstupem.
    Hotel samotný je pečlivě vedený, se skvělým personálem a dobrou kuchyní, kde ochotně vyjsou vstříc i "specifikům" hodně malých dětí (1,5 roku). Pokoje jsou velké, účelně zařízené a nebylo žádným problémem dostat na pokoj dětskou postýlku. Sympatická je možnost využívat hotelový bazén.
    • výborná dstupnost a parkování
      bazén a "sluneční lázeň"
      přístup personálu k malým dětem
    • pokoje do náměstí jsou v noci poněkud hlučné, nelze spát s otevřeným oknem; doporučuji požádat při rezervaci o pokoj do dvora
      hotelová restaurace zavírá již ve 21.00 a pak se není kam posadit a číst si/pracovat, pokud na pokoji již třeba někdo spí
      v restauraci čepují opravdu dobrý Budvar, který ale mají ve Frymburku všude. K hotelu tohoto typu by mi lépe seděla nějaká regionální značka (Eggenberg, Bohemia Regent, Platan atp.)
  • Monika Mikulíková

    ?

    dospělý pár, 30. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělé místo pro aktivní odpočinek.
    • dobré umístění hotelu (ihned u cyklostezky, v centru dění, blízko dalších restaurací)
      hotel na velmi dobré úrovni
      pěkný, čistý bazén pod střechou
      milý personál
      hotel zajišťuje parkování i úschovu kol
    • dražší restaurace