Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 78 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (78)

Filtry

  • Jana Lejsková

    ?

    jednotlivec, 14. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala masérce jménem Pria, jejíž umění velmi přispělo k výbornému hodnocení pobytu.
  • Jana Koslowski

    ?

    jednotlivec, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    uvítala bych parkoviště blíže resortu.
    • Velmi příjemná obsluha
      profesionální servis
      klid
      čistota
  • Karin Koubková

    ?

    dospělý pár, 4. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Jurková

    ?

    skupina přátel, 18. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vendulka Holá

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnoceni je výborne,ideální pro odpočinek a načerpání sil.Prostředí je příjemné,krásná příroda a příjemný personál. Wellness nabízí velký rozsah procedur,vynikající je venkovní virivka. Výborná kuchyně s dobrou nabídkou a skvělé snidane
    • Hotel bych doporučila známým, má vše pro relaxaci -krásnou přírodu,hezky hotel s wellness a výbornou kuchyní. Zajímavou nabídku programů a procedur. Příjemný personál.
    • Líbilo se mi vše,co zde chybí je vnitřní bazén,což už dnes k relaxaci patří . Poněkud vysoké ceny v restauraci.
  • Jaroslav

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byl jsem naprosto spokojen :-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Honková

    ?

    skupina přátel, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný personál, služby i prostředí wellness bylo skvělé. Jídlo skvělé, ubytování i krajina skvělé. Moc se nám pobyt líbil a určitě rády přijedeme zas :)
    • Ochotný a příjemný personál
      Služby wellness
      Krajina a energie
  • Karel Horčík

    ?

    jednotlivec, 31. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Wellness jsme si užili a byl to prijemny víkend.
    • Objednaná manželská postel,v pokoji pouze jednotlivá lůžka. S jídlem jste odkázáni na nabídku hotelu - drahé,malý výběr a vyzkoušená jídla nechutnala.