Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 83 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (74)

Filtry

  • Vendulka Holá

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnoceni je výborne,ideální pro odpočinek a načerpání sil.Prostředí je příjemné,krásná příroda a příjemný personál. Wellness nabízí velký rozsah procedur,vynikající je venkovní virivka. Výborná kuchyně s dobrou nabídkou a skvělé snidane
    • Hotel bych doporučila známým, má vše pro relaxaci -krásnou přírodu,hezky hotel s wellness a výbornou kuchyní. Zajímavou nabídku programů a procedur. Příjemný personál.
    • Líbilo se mi vše,co zde chybí je vnitřní bazén,což už dnes k relaxaci patří . Poněkud vysoké ceny v restauraci.
  • Jaroslav

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byl jsem naprosto spokojen :-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Honková

    ?

    skupina přátel, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný personál, služby i prostředí wellness bylo skvělé. Jídlo skvělé, ubytování i krajina skvělé. Moc se nám pobyt líbil a určitě rády přijedeme zas :)
    • Ochotný a příjemný personál
      Služby wellness
      Krajina a energie
  • Karel Horčík

    ?

    jednotlivec, 31. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Wellness jsme si užili a byl to prijemny víkend.
    • Objednaná manželská postel,v pokoji pouze jednotlivá lůžka. S jídlem jste odkázáni na nabídku hotelu - drahé,malý výběr a vyzkoušená jídla nechutnala.
  • Josef Kadeřábek

    ?

    jednotlivec, 11. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • MARTINA HOTÁRKOVÁ

    ?

    jednotlivec, 2. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Chybí venkovní koupání - rybník byl zelený