Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 83 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (65)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu RSK jsem byla s dcerami již podruhé a moc se nám líbí zejména prostředí,
      čistota a krásná příroda kolem.
      Tento rok jsem byla nadšená i z nového pavilonu s bazénem, jen cena za 2 hodiny mi přišla
      trochu drahá.

      Váš hotel doporučuji všem svým známým, zejména kamarádkám, protože si tam vždy úžasně
      odpočinu.

      Za rok určitě přijedeme znovu!


      Děkujeme, přejeme pěkný zbytek dne a těšíme se na viděnou.

      S pozdravem Hana Cmíralová Kolářová
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Lejsková

    ?

    jednotlivec, 14. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala masérce jménem Pria, jejíž umění velmi přispělo k výbornému hodnocení pobytu.
  • Svatava Staňková

    ?

    jednotlivec, 13. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milá a ochotná obsluha !
      Kromě pátečního odpoledne (s rachotem strojů) bylo v celém areálu úžasné ticho a klid, balzám na duši:), překrásné venkovní prostředí.
      Ošetření na kosmetice (předem objednané) velmi profesionální a příjemné.
      Jóga workshop jsem si neobyčejně užila, všichni lektoři byli skvělí a bylo mi ctí si s nimi zacvičit.
      Díky všem, kteří mají podíl na tom, že jsem si za ty necelé 3 dny opravdu odpočinula fyzicky i duševně!
    • Jediné, co bych příště ocenila při kosmetickém ošetření je zmínka předem o příplatku (myslím, že i poněkud přehnaný cenově) za úpravu a nabarvení obočí, který jsem zjistila až na konečném vyúčtování při odjezdu.
  • Helena Spilková

    ?

    jednotlivec, 11. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Koslowski

    ?

    jednotlivec, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    uvítala bych parkoviště blíže resortu.
    • Velmi příjemná obsluha
      profesionální servis
      klid
      čistota
  • Karin Koubková

    ?

    dospělý pár, 4. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vendulka Holá

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnoceni je výborne,ideální pro odpočinek a načerpání sil.Prostředí je příjemné,krásná příroda a příjemný personál. Wellness nabízí velký rozsah procedur,vynikající je venkovní virivka. Výborná kuchyně s dobrou nabídkou a skvělé snidane
    • Hotel bych doporučila známým, má vše pro relaxaci -krásnou přírodu,hezky hotel s wellness a výbornou kuchyní. Zajímavou nabídku programů a procedur. Příjemný personál.
    • Líbilo se mi vše,co zde chybí je vnitřní bazén,což už dnes k relaxaci patří . Poněkud vysoké ceny v restauraci.
  • Jaroslav

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byl jsem naprosto spokojen :-)