Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 151 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (151)

Filtry

  • Ilona Janatková

    ?

    dospělý pár, 17. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Chyběla mi vana nemám ráda sprchu postel měkké matrace a uprostřed díra oddělených matrací a chyběla mi možnost snídani na pokoj priplatila bych si za sluzbu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Místo i ubytování bylo pěkné.
    • Možnosti stravování a chování obsluhující personálu.
  • Jindřiška Kochová

    ?

    rodina s malými dětmi, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v resortu jsme byli velice spokojeni. Personál přijemný, služby skvělé a prostředí velice pěkné.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dušan Pelc

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme maximálně spokojeni s pokojem a s bazény. Golf jsme nevyužili, snad někdy jindy. Nadšeni jsme byli z jídla. Snídaně nadstandardní , restaurace špičková. Ve stánku u bazénu je nabídka skromná, ale velice chutná. Zmrzlina je exkluzivní z ovoce.
    • Jídlo
      Wellness
      Parkování
      Úklid pokojů
      Nabídka minibaru
      Zmrzlina
  • Monika Züglerová

    ?

    jednotlivec, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojení, užili jsme si to
    • asi nejlepší je přístup personálu od recepčních až po úklidové pracovníky, čistota areálu, služba super,
    • pokoj umístěný nad restaurací nebyl vůbec dobrý.První večer jsme řešili velice hlučnou ventilaci, zhruba do 23:30, pak přijel ve 3:30 pekař:(((
      druhý den byla v restauraci velice hlučná hudba, která skončila kolem 1:30, v 1:45 začalo vedle v pokoji plakat mimčo a spánek zase nic, od brzkého rána na parkoviště najíždějí auta
  • Jiřina Vršanská

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi úplně všechno. Absolutní spokojenost. Všem doporučuji.
  • Ivana Vyšínová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • komfortní servis
      čistota a příjemné prostředí vnitřní i venkovní
      škála sportovních aktivit
      výborné jídlo
    • některé recepční a servírky/číšníci se chovali jako naprogramovaní a bez osobní účasti či úsměvu
  • marta Šimková

    ?

    rodina s malými dětmi, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Soumarova

    ?

    jednotlivec, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení