Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 23 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    82%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (23)

Filtry

  • Martin Tichý

    ?

    jednotlivec, 24. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • pěkné útulné, mimo město, klid,
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • lenka zelinková

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nebudu vyjmenovávat já osobně jsem byla spokojena .Nejsem náročná.:-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný personál,dobrá poloha,příjemná teplota v noci i při těchto tropických dnech, animační programy pro děti
    • chybí noční lampičky v ložnici, fén je k dispozici jen na recepci. dvě noci velký hluk i po 23 hodině.Terasy u restaurace směrem k apartmánům by měli být po 22 hodině uzavřeny a pro popíjející a hlučné hosty otevřeny terasy směrem k pálenici.
  • Šárka Horká

    ?

    dospělý pár, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo,pohoda,klid.Děti si to užívaly diky animatorům.Vyšlo nam pocasi tak doslo i na koupaní.Hotelový servis úklid skvělý.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochotný personál.Okolní prostředí.
    • Lístečkový systèm na jídlo.Nebyla otevřená slibovaná pekárna.Dále psí výkaly na zatravněné ploše u apartmánů.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nejvíce se nám líbily animační programy a celkové vybavení hotelu (bazén, bowling, lezecká stěna).
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Právě jsme se dnes vrátili z Hotelu Všemina, je to nádherný resort, všude čisto, úžasné koupání, vyžití pro děti, ikdyž je pravda, že je moc neuvidíte, vzhledem k akčnímu animačnímu programu. Pokoje jsou velmi nadstandartní, žádné mačkání. Všem moc doporučujeme. Katka Rozboudová z ČB
    • Jediné co bych vytkla, je jídlo v restauraci a velké čekací doby, ale my jsme si vařili sami, tak nám to náladu nepokazilo :)