Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 26 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    84%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (26)

Filtry

  • Lenka Krejzová

    ?

    skupina přátel, 1. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše, bylo nad očekávání, pro firemní teambuilding super.
  • Iva Kašparová

    ?

    dospělý pár, 6. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • To co je na vašich stránkách restaurace 3 chodové menu není vůbec pravda,menu je vyběr ze dvou jídel a z toho jsme měli 3krát v tydnu špagety s rajčatovou omáčkou.Nebo 3krát v týdnu květákové placičky.Převážně polotovary.Polévky chutově dobré,ale voda bez vložky a zeleniny.Na dotaz vedoucího provozovny nam řekl,že za 180 kč nemůže jinak.Stížnost jsme dávali všichni toho to turnusu.Jinak spokojenost.
  • Martina Lindovská

    ?

    dospělý pár, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný výhled z terasy pokoje na rybníky a okolní krajinu. Na pokoji čisto, vybavení nové a vše funkční. Kulečníkový stůl se mi zdál křivý. Bowlingová dráha dobrá. Personál hotelu ochotný a příjemný.
    • Pokoj byl nově vybaven.
      Kuchyňské náčiní dostačující - vše, co jsme potřebovali bylo k dispozici.
      Sušák na terase pokoje.
      Kolem hotelu krásné prostředí na procházky, asfaltová cesta kolem rybníků.
      V okolí malebná krajina.
      Zámek a čokoládovna ve Vizovicích.
    • Péřové polštáře, ale moje chyba, měla jsem nahlásit předem.
  • Martin Tichý

    ?

    jednotlivec, 24. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • pěkné útulné, mimo město, klid,
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • lenka zelinková

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nebudu vyjmenovávat já osobně jsem byla spokojena .Nejsem náročná.:-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný personál,dobrá poloha,příjemná teplota v noci i při těchto tropických dnech, animační programy pro děti
    • chybí noční lampičky v ložnici, fén je k dispozici jen na recepci. dvě noci velký hluk i po 23 hodině.Terasy u restaurace směrem k apartmánům by měli být po 22 hodině uzavřeny a pro popíjející a hlučné hosty otevřeny terasy směrem k pálenici.
  • Šárka Horká

    ?

    dospělý pár, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo,pohoda,klid.Děti si to užívaly diky animatorům.Vyšlo nam pocasi tak doslo i na koupaní.Hotelový servis úklid skvělý.