Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 57 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (57)

Filtry

  • Monika Bečkovská

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Hrabčáková

    ?

    dospělý pár, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Peras hodnotíme velmi kladně. Bohužel, co musím hodnotit za velmi špatné, je Váš ( spa.CZ) přístup k řešení nastalých problému s rezervaci pobytu. Při příjezdu do hotelu nám bylo řečeno, že naši rezervaci mají prostřednictvím spa.CZ stornovano, a nemají kde nás ubytovat. Rozhodla jsem se Do spa.CZ zavolat, kde mi bylo řečeno, ze u vás je naše rezervace aktivní, a že mi hned zavoláte zpět, jen si ověříte další info. Bohužel se mi nikdo neozval, tak jsem volala znovu. Znovu mi bylo od jiné kolegyně řečeno, ze předá můj problém jiné zaměstnankyni a ta mi obratem zavolá. Do této chvíle ( po 14.6.2021) se nikdo neozval. Kdyby paní manažerka hotelu nebyla tak moc ochotná a proaktivní, a neobvolala jiné objednavatele ubytování a dokázala zařídit pro nás pokoj, tak bychom museli odjet domu.tedy den dovolené, cesta tam a i zpět a další zařizování spojené s naši dovolenou by byly k ničemu. Přijde mi až neskutečné, že mi po tomto všem jste schopni poslat ještě takový dotazník spokojenosti. Spa.cz nemohu a ani nechci nikomu doporučit. Pokud se jedna o zprostředkovatele pobytových balíčku, kdy vaši jedinou práci je zařídit bezpečnou rezervaci, tak bych po informaci, ze jedny objednavatele nemůže hotel ubytovat, protože má pobyt z vaši strany stornovaný, očekávala bych více snahy. Vaše služby mají stále velmi velké limity alespoň ke standardu.
    • Hotel Peras, úžasný personál, prostředí, vybavení a čistota hotelu. Wellnes na jedničku, masáže dokonalé.služby hotelu také skvělé. Doporučujeme všem, kdo si chce odpočinout.
    • Přístup spa.cz při řešení nastaveno problému s naši rezervaci. Neochotné až ignorující jednání. Velké zklamání z tohoto portálu spa.cz. Nebudeme doporučovat dále.
  • Štěpánka Březinová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jidlo a mily personal
  • Dana Kořínková

    ?

    jednotlivec, 8. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám moc, skvělý relax, velmi příjemný personál.
    • při pobytu v relax zóně byla do reproduktorů puštěna velmi hlasitě hudba a ne příliš vhodná k relaxaci, po upozornění personál vše napravil. :-)
  • Ludmila Zemanová

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Do tohotu hotelu se již vracíme potřetí. Jsme spokojeni s polohou, možností výletů do bližšího i vzdáleného okolí v létě i v zimě.
      Oceňujeme rodinné prostředí hotelu, dostačující možnosti wellnesu, nabídku kuchyně. Chválíme čistotu a hlavně usměvavý, ochotný a vstřícný personál.
  • Iva Motúzová

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kristýna Paulíková

    ?

    rodina s malými dětmi, 2. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid,rodinná atmoška, skvělé služby. A umožňují hotelův přístup k životnímu prostředí.
    • Mamce vzpomněla,že velké zrcadlo nebylo dost vyleštěné.že tam byly šmouhy. Ale to mi na komfortu vážně neubralo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 28. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina

    ?

    dospělý pár, 27. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celý týdenní pobyt neměl chybu. Nabídku hotelového zařízení k relaxaci jsme po lyžování plně využívali - bazén, vířivka, sauny. Polopenze výborná, jídlo velmi chutné. Personál (až na jednu výjimku) stále usměvavý a ochotný. Rádi se sem vrátíme.