Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 60 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (60)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vyborne jidlo, usmevavy, ochotny personal
  • Dagmar Dědková

    ?

    dospělý pár, 1. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Jarošová

    ?

    dospělý pár, 21. října 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Novější hotel v krásném prostředí.
      S personálem se dalo domluvit na meších změnách.
  • Monika Bečkovská

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Hrabčáková

    ?

    dospělý pár, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Peras hodnotíme velmi kladně. Bohužel, co musím hodnotit za velmi špatné, je Váš ( spa.CZ) přístup k řešení nastalých problému s rezervaci pobytu. Při příjezdu do hotelu nám bylo řečeno, že naši rezervaci mají prostřednictvím spa.CZ stornovano, a nemají kde nás ubytovat. Rozhodla jsem se Do spa.CZ zavolat, kde mi bylo řečeno, ze u vás je naše rezervace aktivní, a že mi hned zavoláte zpět, jen si ověříte další info. Bohužel se mi nikdo neozval, tak jsem volala znovu. Znovu mi bylo od jiné kolegyně řečeno, ze předá můj problém jiné zaměstnankyni a ta mi obratem zavolá. Do této chvíle ( po 14.6.2021) se nikdo neozval. Kdyby paní manažerka hotelu nebyla tak moc ochotná a proaktivní, a neobvolala jiné objednavatele ubytování a dokázala zařídit pro nás pokoj, tak bychom museli odjet domu.tedy den dovolené, cesta tam a i zpět a další zařizování spojené s naši dovolenou by byly k ničemu. Přijde mi až neskutečné, že mi po tomto všem jste schopni poslat ještě takový dotazník spokojenosti. Spa.cz nemohu a ani nechci nikomu doporučit. Pokud se jedna o zprostředkovatele pobytových balíčku, kdy vaši jedinou práci je zařídit bezpečnou rezervaci, tak bych po informaci, ze jedny objednavatele nemůže hotel ubytovat, protože má pobyt z vaši strany stornovaný, očekávala bych více snahy. Vaše služby mají stále velmi velké limity alespoň ke standardu.
    • Hotel Peras, úžasný personál, prostředí, vybavení a čistota hotelu. Wellnes na jedničku, masáže dokonalé.služby hotelu také skvělé. Doporučujeme všem, kdo si chce odpočinout.
    • Přístup spa.cz při řešení nastaveno problému s naši rezervaci. Neochotné až ignorující jednání. Velké zklamání z tohoto portálu spa.cz. Nebudeme doporučovat dále.
    Wellness Hotel Peras

    Odpověď od hotelu

    Wellness Hotel Peras

    Vážená paní Hrabčáková, 

    je nám velice líto komplikace, která nastala u Vašeho příjezdu na pobyt do Wellness Hotelu Peras.
    Po obdržení oznámení jsme obratem kontaktovali recepci hotelu, abychom situaci vyřešili. Rezervace byla v systému potvrzena a hotelem dohledána. Recepcí a manžerkou hotelu byl pobyt zajištěn. Velice se omlouváme, že Vás již nikdo po příjezdu zpět z naší strany nekontaktoval. S hotelem jsme byli ve spojení.  

    Byli bychom rádi, pokud byste našich služeb využili v budoucnu, abychom Vás mohli přesvědčit, že se opravdu jednalo o ojedinělou situaci. Ráda Vám budu osobně plně k dispozici.
     
    S přáním hezkého dne
    Ing. Hana Matějčková
    Vedoucí zákaznické péče Spa.cz

  • Štěpánka Březinová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jidlo a mily personal
  • Dana Kořínková

    ?

    jednotlivec, 8. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám moc, skvělý relax, velmi příjemný personál.
    • při pobytu v relax zóně byla do reproduktorů puštěna velmi hlasitě hudba a ne příliš vhodná k relaxaci, po upozornění personál vše napravil. :-)
  • Ludmila Zemanová

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Do tohotu hotelu se již vracíme potřetí. Jsme spokojeni s polohou, možností výletů do bližšího i vzdáleného okolí v létě i v zimě.
      Oceňujeme rodinné prostředí hotelu, dostačující možnosti wellnesu, nabídku kuchyně. Chválíme čistotu a hlavně usměvavý, ochotný a vstřícný personál.
  • Iva Motúzová

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení