Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 312 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (312)

Filtry

  • Kateřina

    ?

    rodina se staršími dětmi, 7. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný Personal
  • Kateřina

    ?

    rodina se staršími dětmi, 7. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný a vstřícný personál
  • Marie Kasalová

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučuji, určitě jsme zde nebyli naposled..jen škoda že nelze objednat plnou penzi..
    • - čistota
      - opravdu všude vše pro děti
      - výborná kuchyně
      - okolí hotelu a parky pro děti
    • - drahá strava a pití mimo objednanou polopemzi
      - vysílání rozhlasem (nase deti se vzdycky probudili)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jezdime 2x rocne a prijde mi ze se bufetove menu trochu zhorsilo.. kanci ragu bylo prekorenene i na manzela, ponuka vice mene stejna.. samozrejme nas to neodradi a prijdem zas v zime.. jste supr
  • Lucie Olahová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 11. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Rousková Milada, Ing

    ?

    dospělý pár, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný pobyt , příjemný personál, velmi dobrá strava s velkým výběrem.
    Velmi krásná příroda
    Doporučujeme zvážit nabídku krajového piva Holba
    • Na základě osobních zkušeností můžeme pobyt vřele doporučit, zejména rodinám s dětmi i milovníkům turistiky.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Rozhodně byla vynikající strava, i přes moje omezení, kuchař uvařil výborně. Kuchaři zaslouží velkou pochvalu, nebyl pro ně problém upravit jídlo, tak abych si ho mohla bez obav sníst. Vyzdvihuji to a velmi si toho cením. V našich restauracích to není standard. Welnes s bazénem super.
    • Ranní budíček v 6 ráno. Za to nemůže hotel, ale spolubydlící, kteří své batole nechali od 6 ráno pokřikovat “mami, tati, pití” až do 7:30, kdy zřejmě odešli na snídani. Možná protihlukové stěny by pomohli
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Šebová

    ?

    jednotlivec, 3. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - ochotný a usměvavý personál
      - čisto na pokojích
      - úžasný výběr při snídaních i večeřích
      - moc chválíme za ochotu podat nám večeři po telefonické domluvě i po 22.00 ( dřív jsme příjezd na hotel bohužel nestihli)
      - nebyl čas na nudu
      Věra