Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 216 recenzí

  • Personál

    91%

  • Vybavení

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (216)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 31. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Komfort jak pro děti, tak pro rodiče
    • Nic
  • Jarmila

    ?

    dospělý pár, 2. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je veľmi pekný, čistý a elegantne vybavený. Pôsobil na nás veľmi dobrým dojmom. Izba bola super, personál bol milý a slušný. Okolie samá krásna príroda a očarilo nás množstvo výborných aktivít pre deti i dospelých. Stravovanie bolo vynikajúce, personál pri stolovaní veľmi ústretový a milý.
      Tento hotel splnil všetky naše očakávania. Určite sa sem radi vrátime a doporučíme ho ďalším našim známym.
      Ďakujeme za všetko a nech sa Vám i naďalej darí.
      Dr. Jarmila Brtáňová, Piešťany, SR
    • Tomuto hotelu, naozaj, nie je čo vytknúť. Takže z nášho pohľadu bolo všetko OK.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 29. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli po všech stránkách velmi spokojeni, ubytovací i stravovací služby na vysoké úrovni, pro děti i dospělé jak v hotelu, tak v jeho okolí možnost vyžití, jaké se málokde najde.
    • - ubytování
      - stravování
      - dětský koutek - v ceně pobytu
      - bazén, sauna - v ceně pobytu
      - Mamutíkův vodní svět - v ceně pobytu
      - pískovna - v ceně pobytu
      - lanové centrum
      - zábava pro děti
      - lanovka v ceně pobytu
  • Josef Herynek

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ilona Urbanova

    ?

    rodina s malými dětmi, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vynikající místo pro rodinnou dovolenou s malými dětmi. Spousta indoorových i outdoorových aktivit. Skvělé služby!
    • Příjemný personál, zařízení hotelu pro pobyt s malými dětmi. Velmi pestrá nabídka aktivit pro děti všech věkových kategorií. Pomoc s hlídáním. Výborná a široká nabídka jídla.
    • Nemám žádnou negativní zkušenost.
  • Milan

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikajici kuchyne jak v restauraci tak v hotelove jidelne! Bazen a virivka take super, celkove pekne prostredi! Cistota na polokoji i na chodbach, ochotny personal!
    • Velmi nepohodlne matrace. Meli jsem pocit, ze spime na napruzene zinence! Placeny parking pro hotelove hosty pred hotelem.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostredi, venkovni aktivity
    • Platba za parkovani
  • Lenka Winklerova

    ?

    rodina se staršími dětmi, 24. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprostá spokojenost , děkujeme a doporučujeme všem :-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení