Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 40 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (13)

Filtry

  • Lucie Velingerová

    ?

    dospělý pár, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný, klidný a čistý hotel. Odpovídá 4* vřele doporučuji. Dobré objednat přes spa.cz a výhodné je zakoupení balíčku. Krásná dovolená
    • Díky balíčku od Spa.cz jsme měli v hotelu volný vstup do hotelového wellness a úžasnou 30min masáž. Hotel je na krásném, klidném místě. Doporučuji
    • Celkem drahé jídlo v hotelové restauraci, ale i tak se dalo vybrat a moc dobré.
      Nemám co bych vytkla
  • Jiří Kapitán

    ?

    dospělý pár, 17. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel předčil naše očekávání, je velmi vkusně a útulně zařízený, personál ochotný a vstřícný. Wellnes, které je určeno k relaxaci, splňuje tento účel dokonale. Bonusem pro nás byla i momentálně menší obsazenost hotelu, což přispělo k ještě větší spokojenosti.
    • Tento pobyt bychom doporučili pro odpočinek a načerpání energie.
      Masáž byla velmi příjemná.
      Jídlo skvělé chutnalo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice příjemné, až rodinné prostředí. Skvělou personal, výborná kuchyně.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 21. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl naprosto perfektní.
      Hotel, služby, vybavení pokoje, wellness. Prostě všechno bylo naprosto super. Byli jsme tady týden a nemělo to chybu.
  • Eliška Mohelníková

    ?

    dospělý pár, 4. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno
  • Miroslav

    ?

    dospělý pár, 22. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velmi spokojeni, velmi příjemné prostředí a ochotný personál. věříme, že jsme tu nebyli naposledy a jsme připraveni váš hotel doporučit.
    • Vyobrazený typ pokoje neodpovídal skutečnosti, nicméně jsme byli spokojeni.
  • Kateřina Füsslová

    ?

    dospělý pár, 24. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • K.

    ?

    dospělý pár, 8. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Náš pobyt jsme si s manželem užili maximálně, nejen, že to byl po více než 3 letech pobyt bez dětí, ale hlavně díky unikatnímu ZEN spa, které hotel nabízí. Byl to úžasný zážitek! Navíc hotel je velice příjemný, zaměstnanci velice ochotní a milí. Restaurace také super. Hotel je navíc situován ve skvělé lokalitě a díky tomu jsme také podnikli krásný výlet do Českého Švýcarska. Rádi se vrátíme. Ještě jednou děkujeme za vše. Cooperovi
  • Hana

    ?

    dospělý pár, 22. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí, příjemný personál, čistota, zvukově dobře izolováno, celková spokojenost.
    • Cena jídel neodpovídá jejich kvalitě.
      V době 4denního pobytu 1 den nefungovala parní sauna.
  • Koppová Jana

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc se nam tam libilo,krasne prostredi,vrele doporucuji.:-)
    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Vážená paní Koppová, děkujeme za Vaši rezervaci v hotelu Zlatá Lípa. Velice děkuji za Váš názor. Těším se na Vaší další návštěvu, S pozdravem Michaela Rollová (Provozní manažerka)