Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 40 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (40)

Filtry

  • Květoslava Knapová

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • celkový dojem - pohlazení po duši
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Das Hotel ist sehr schön, die Zimmer sind sauber und gemütlich eingerichtet. Wir kommen auf jeden Fall wieder.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naozaj dobry hotel. Dakujeme
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 21. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tomáš

    ?

    dospělý pár, 31. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • byl jsem velmi spokojen se sluzbami tohoto hotelu. Ve srovnani s hotely podobne cenove skupiny je pristup tohoto hotelu k zakaznikum excelentni. od recepce po uklizecky az ke stravovani bylo videt ze kazdy s kym jsme prisli do styku je radne vyskolen a ze jim na hostech zalezi. Rad bych v tomto hotelu zase nekdy pobyl pokud budu mit moznost.
    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Vážený pane Růžičko, děkujeme za Vaši rezervaci v hotelu Zlatá Lípa. Velice děkuji, za Váš názor. Naším cílem je poskytovat služby na nejlepší úrovni a jsem ráda, že se Vám u nás líbilo a byl jste spokojen. Těšíme se na Vaší další návštěvu, S pozdravem Michaela Rollová (Provozní manažerka)

  • Koppová Jana

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc se nam tam libilo,krasne prostredi,vrele doporucuji.:-)
    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Vážená paní Koppová, děkujeme za Vaši rezervaci v hotelu Zlatá Lípa. Velice děkuji za Váš názor. Těším se na Vaší další návštěvu, S pozdravem Michaela Rollová (Provozní manažerka)

  • K.

    ?

    dospělý pár, 8. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Náš pobyt jsme si s manželem užili maximálně, nejen, že to byl po více než 3 letech pobyt bez dětí, ale hlavně díky unikatnímu ZEN spa, které hotel nabízí. Byl to úžasný zážitek! Navíc hotel je velice příjemný, zaměstnanci velice ochotní a milí. Restaurace také super. Hotel je navíc situován ve skvělé lokalitě a díky tomu jsme také podnikli krásný výlet do Českého Švýcarska. Rádi se vrátíme. Ještě jednou děkujeme za vše. Cooperovi
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • To je na dlouhé psaní...
  • Jaroslav

    ?

    rodina s malými dětmi, 3. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina Füsslová

    ?

    dospělý pár, 24. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení