Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 40 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (40)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 29. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásne prostredie v okoli, dobrá moznost na výlety,
      milý personál.
    • nevyrovná sa iným 4* hotelom, raňajky síce od 7,00 ale v tom čase ešte veľa toho na raňajky vyložené neni.
      SPA prekrásne, ale zatvorené, v cene je len plávanie v strasne studenom bazéne od 7,00 do 10,00. Jakuzzi alebo sauna je nepristupna. Otvorene je vraj od 14,00 za poplatok, 250 kč/1osba na 2hod. co je dost,nato, že už raz platite za ubytovanie,a este aj to treba vopred nahlásit....takže to nie je asi wellneshotel.
  • Václav

    ?

    jednotlivec, 29. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha hotelu, vybavení, kvalitní kuchyně. Příjemný personál.
    • Zavírací doba v restauraci - 22h, později si nebylo možné posedět, hluk z restaurace přes silnici.
  • Hana

    ?

    dospělý pár, 22. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí, příjemný personál, čistota, zvukově dobře izolováno, celková spokojenost.
    • Cena jídel neodpovídá jejich kvalitě.
      V době 4denního pobytu 1 den nefungovala parní sauna.
  • Lenka Čížková

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí
      Snídaně
      Čistota
      Personál
      Welness
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 15. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Sabina Tejchmanová

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Simona Straková

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Předražené jídlo
  • Martina

    ?

    dospělý pár, 7. prosince 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi milá recepční, pěkné a čisté prostředí hotelu i krásný pokoj
  • Lucie Velingerová

    ?

    dospělý pár, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný, klidný a čistý hotel. Odpovídá 4* vřele doporučuji. Dobré objednat přes spa.cz a výhodné je zakoupení balíčku. Krásná dovolená
    • Díky balíčku od Spa.cz jsme měli v hotelu volný vstup do hotelového wellness a úžasnou 30min masáž. Hotel je na krásném, klidném místě. Doporučuji
    • Celkem drahé jídlo v hotelové restauraci, ale i tak se dalo vybrat a moc dobré.
      Nemám co bych vytkla