Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 40 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (40)

Filtry

  • K.

    ?

    dospělý pár, 8. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Náš pobyt jsme si s manželem užili maximálně, nejen, že to byl po více než 3 letech pobyt bez dětí, ale hlavně díky unikatnímu ZEN spa, které hotel nabízí. Byl to úžasný zážitek! Navíc hotel je velice příjemný, zaměstnanci velice ochotní a milí. Restaurace také super. Hotel je navíc situován ve skvělé lokalitě a díky tomu jsme také podnikli krásný výlet do Českého Švýcarska. Rádi se vrátíme. Ještě jednou děkujeme za vše. Cooperovi
  • Hana

    ?

    dospělý pár, 22. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí, příjemný personál, čistota, zvukově dobře izolováno, celková spokojenost.
    • Cena jídel neodpovídá jejich kvalitě.
      V době 4denního pobytu 1 den nefungovala parní sauna.
  • Václav

    ?

    jednotlivec, 29. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Koppová Jana

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc se nam tam libilo,krasne prostredi,vrele doporucuji.:-)
    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Vážená paní Koppová, děkujeme za Vaši rezervaci v hotelu Zlatá Lípa. Velice děkuji za Váš názor. Těším se na Vaší další návštěvu, S pozdravem Michaela Rollová (Provozní manažerka)

  • Tomáš

    ?

    dospělý pár, 31. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • byl jsem velmi spokojen se sluzbami tohoto hotelu. Ve srovnani s hotely podobne cenove skupiny je pristup tohoto hotelu k zakaznikum excelentni. od recepce po uklizecky az ke stravovani bylo videt ze kazdy s kym jsme prisli do styku je radne vyskolen a ze jim na hostech zalezi. Rad bych v tomto hotelu zase nekdy pobyl pokud budu mit moznost.
    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Zlatá Lípa

    Vážený pane Růžičko, děkujeme za Vaši rezervaci v hotelu Zlatá Lípa. Velice děkuji, za Váš názor. Naším cílem je poskytovat služby na nejlepší úrovni a jsem ráda, že se Vám u nás líbilo a byl jste spokojen. Těšíme se na Vaší další návštěvu, S pozdravem Michaela Rollová (Provozní manažerka)

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 29. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásne prostredie v okoli, dobrá moznost na výlety,
      milý personál.
    • nevyrovná sa iným 4* hotelom, raňajky síce od 7,00 ale v tom čase ešte veľa toho na raňajky vyložené neni.
      SPA prekrásne, ale zatvorené, v cene je len plávanie v strasne studenom bazéne od 7,00 do 10,00. Jakuzzi alebo sauna je nepristupna. Otvorene je vraj od 14,00 za poplatok, 250 kč/1osba na 2hod. co je dost,nato, že už raz platite za ubytovanie,a este aj to treba vopred nahlásit....takže to nie je asi wellneshotel.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 21. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina

    ?

    dospělý pár, 7. prosince 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi milá recepční, pěkné a čisté prostředí hotelu i krásný pokoj
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naozaj dobry hotel. Dakujeme
  • Vladimír Katunin

    ?

    rodina se staršími dětmi, 20. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kvalitni servis a ubytovani