Lázeňský dům Moravan

Teplice nad Bečvou 63, 75301 Teplice nad Bečvou   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

9.0

Personál
9.2
Služby
9.2
Čistota
9.3
Komfort
8.6
Poměr cena/kvalita
8.7

Klientské hodnocení (621 celkem)

Jaromíra Kaiserová

skupina, 25. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Poměr
9
Byly jsme s pobytem velmi spokojeny.Opět znovu zavítáme. Výborná kuchyně.
Líbilo se mi:
Líbilo se nám vše. Musím pochválit úroveň stravování a vynikající a chutný jídelníček. Všechny procedury byly báječné.
Velmi oceňuji vstřícnost personálu. Děkuji.
9.0

Dana Dandová

jednotlivec, 24. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Marta Čupíková

skupina, 21. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
S pobytem jsme byly s kamarádkou velice spokojeni, velice pěkný a čistý hotel. Personál ochotný včetně sestřiček na procedurách. Jídlo a servírky neměly chybu. Bohužel vzhledem ke krátkému pobytu 2 nocí z toho 1 den sněženínemůžeme hodnotit okolí..
V každém případě se budeme vracet.
Líbilo se mi:
Všechno včetně nádherného interiéru a příjemné posezení ve Vaší cukrárně a milého personálu.
10.0

Anonym

dospělý pár, 20. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.4

Anonym

dospělý pár, 18. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Služby hotelu na velmi dobré úrovni, vč. vynikající stravy
Nelíbilo se mi:
Nebyli jsme upozorněni na možnost placeného parkování v bezprostřední blízkosti hotelu. Museli jsme parkovat na vzdáleném nehlídaném parkovišti. Neměli jsme jako manželé časově sladěné procedury a nebylo možné je upravit.
9.8

Zdeňka Havrlantová

jednotlivec, 17. dubna 2017
Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
8.6

Radoslav Jandora

dospělý pár, 17. dubna 2017
Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
4
Poměr
6
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
personál lázeňský a restaurační
Nelíbilo se mi:
při odjezdu recepční, za 4 dny bez úklidu a výměny ručníků, manželská postel s prostřední přepážkou a hodně vysokou i na krajích, prostě špatné postele.
6.0

Jarmila Tyllichová

dospělý pár, 11. dubna 2017
Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
- pobyt v hotelu Moravan se nám velmi líbil
a určitě ho budeme doporučovat!
- příjemná p. přimářka a sestry
- mně jako diabetika potěšila strava, která
byla ač dietní velmi chutná
- trošku větší výběr zeleniny v jakékoliv
formě by mně potěšil
- velmi oceňuji, že jsem si mohla vzít něco
malého na přesnídavku či svačinku přímo
na pokoj(už jsme absolvovali samoplátecké pobyty v několika jiných lázních a tam to nejen, že nebylo možné, ale důrazně byli klienti upozorněni, aby nic neodnášeli, zvláště ne nádobí jako talířek nebo misku
- ostatní služby, t.j. jednotlivé procedury
byly super
- také veškerý personál jak v lázních, jídelně, kavárně, recepci tak na bazénu
nebo pokojské vždy byl
ochotný vyjít klientům vstříc, což jsem
konkrétně ocenila při přidání polštáře
a duchny, neboť doma spím na
speciální matraci a polštáři z důvodu
mé pochroumané páteře a pro mně
byla postel tvrdší
- také jsme s manželem ocenili polohu
pokoje, jehož okna vedla přímo do
lesa a ten absolutní klid je balzámem
a léčí sám o sobě.
- i počasí nám vcelku přálo, takže jsme
odjížděli spokojeni a určitě se ještě
v budoucnu vrátíme. Děkujeme všem!!!
Nelíbilo se mi:
- Víme, že začíná jaro a všichni a všude uklízejí a tak by to chtělo, i když si myslíme, že je to na delší čas, prořezat a vyčistit okolní lesíkyod popadaných větví, klacků a někdy i stromů.
9.2

Josef Čech

dospělý pár, 8. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Již dříve jsem navštívil několik lázní,jak u nás tak na Slovensku,ale nejví jsem byl spokojen právě v Moravanu.
Líbilo se mi:
Líbilo se mi celkem vše,jak jsem uvedl v celkovém hodnocení,až na určité menší problémy s parkováním vozidla.
10.0

Anonym

skupina, 3. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
- pěkný hotel se vstřícným personálem
Líbilo se mi:
- ochotný a milý personál
- příjemné prostředí
Nelíbilo se mi:
- nedostatek kulturních akcí mimo hlavní sezonu
10.0