Hotel Anna Marie *** - Hodnocení

Lázně Bělohrad


Hotel Anna Marie ***

Lázeňská 165, 50781 Lázně Bělohrad   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.9

Personál
9.2
Služby
9.0
Čistota
9.0
Komfort
8.6
Poměr cena/kvalita
8.6

Klientské hodnocení (234 celkem)

Věra Ponczová

jednotlivec, 26. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
Vše bylo super. Ráda se budu vracet.
Líbilo se mi:
Personál vstřícný, nedalo se nic vytknout.
Strava pestrá a hlavně chutná.
Obsluha v jídelně příjemná a milá.
Nemám nic co bych mohla vytknout.
10.0

Dana Pecharova

jednotlivec, 25. září 2016
Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
Celkově jsme spokojené všude je čisto a klid,opravdu relax. Určitě se budeme vracet . Doporučily jsme lázně známým a všichni byli spokojeni.
Líbilo se mi:
Lázně Bělohrad jsou úžasné
Výběr jídel nemá chybu
Snídaně dostačující bohatý výběr
Ubytování bezvadné
Když vyjde počasí nemá to chybu
Opakovaně jsem se sestrou již po šesté a vždy jsme spokojené.
9.2

JarunaPaříková

skupina, 19. září 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
8
Byla jsem velmi spokojená.Budu všem známým doporučovat.
Líbilo se mi:
Perfektní pořádek
Skvělý personál
Klid a pohoda
9.0

Marie Bavorová

skupina, 13. května 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
10
Všechno bylo v pohodě, personál perfektní, jenom bych snad trochu považovala za problém, že v koupelnách jsou vany a poměrně velké a většina návštěvníků lázní má pohybové problémy. Už jsem se těšila domů do svého sprchového koutu. Ale vím, že tato předělávka by byla finančně značně náročná a asi neuskutečnitelná. V době, kdy se hotel stavěl se sprchové kouty ještě příliš nepraktikovaly. Myslím, že by došlo i k značné úspoře vody. Jinak vše v pohodě.
Líbilo se mi:
procedury
personál
kuchyně
ubytování
9.6

Iva Smrčková

jednotlivec, 31. března 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
Pobyt v hotelu Anna Marie a současně v hotelu Grand (stravování a procedury) bylpro mne a manžela opravdu velmi příjemný, proto jsme zde byli již několikrát a máme v plánu, pokud zdraví dovolí, přijet i příští rok. Oceňujeme opravdovou ochotu a příjemné vystupování personálu-recepčních, pokojských, servírek, lázeňských sester.Samozřejmě nemohu opomenout perfektní vyšetření lékaře. V neposlední řadě chválím výborné stravování.Takže žádná výtka, jen opravdové a upřímné díky za umožnění prima týdenní relaxace dvěma seniorům. Již dnes se těšíme na příští rok.
Děkujeme
Iva a František Smrčkovi, Praha.
Líbilo se mi:
Ubytování
Perfektní služby
Stravování
Lékařská péče
Nabídka a zajištění výletů
Léčebné procedury
Nelíbilo se mi:
Nemám žádnou připomínku ani výtku
9.6

Eva Bičištová

jednotlivec, 22. března 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
Děkuji, bylo to skvělé. Navštívila jsem lázně již 4x. Vloni jsem byla v Bohdanči a to nebylo zdaleka ono. Přijedu za rok znovu .
Líbilo se mi:
Přístup lékaře, doporučené procedury.Kvalita jednotlivých procedur.Stravování ,personál v jídelně. Čistota, úklid pokoje.
Nelíbilo se mi:
Nemám připomínky, jen cena se dost zvýšila, ale s tím si musím poradit.
9.6

EvaMeisnerová

dospělý pár, 7. ledna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Byla jsem velmi spokojena
Nelíbilo se mi:
Uvítala bych možnost polopenze
10.0

Miloslava Bučinová

skupina, 3. ledna 2016
Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
9.2

Svatopluk Dojiva

jednotlivec, 3. ledna 2016
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Pobyt v klidném prostředí, poskytování lázeňských služeb s možností wellnes a bazénu v ceně. V Silvestrovské nabídce jsou i dobré kulturní pořady. Kuchyně je fantastická polopenze. Veškerý personál je vstřícný. Doporučení pro starší generaci.
9.6

Anonym

dospělý pár, 4. listopadu 2015
Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Poměr
8
tak jak jsem již vyplňoval dotazník lázní, jsme byli s manželkou jako vždy velmi spokojeni, proto tyto lázně navštěvujeme skoro každoročně. Proto bych je doporučil i ostatním platícím klientům. Příjemný týden.
Líbilo se mi:
V letošním roce a v termínu
kdy jsme v lázních byli byla návštěvnost samoplátců poměrně malá a tak jsme si klid a pohodu vychutnali. Jednalo se o rychlou a příjemnou obsluhu v jídelně, plavání při min. účasti bylo také fajn.
Nelíbilo se mi:
Vzhledem k tomu že jsme nekuřáci mám výhradu ke kouření na balkoně a tím pádem i obtěžování kouřem ve vyšších patrech při větrání pokoje.
Ale to jen na okraj, je to v lidech a uhlídat to není asi v moci personálu.
9.0