Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 49 recenzí

  • Personál

    88%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (49)

Filtry

  • Aurel Ardeleanu

    ?

    jednotlivec, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Němec

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost
  • Dagmar Fillingerová

    ?

    ostatní, 28. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Využití Aquafóra v ceně.
      Ubytování v centru.
      Procedury přímo v budově.
  • Jaroslava Kudrnová

    ?

    jednotlivec, 8. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost odbývání procedur přímo v hotelu.
    • Způsob stravování,jedna konkrétní pracovnice z řad číšníků,velmi malé džbánky s mlékem na stole při snídani,malý prostor na sezení u stolu.
  • Alena Voráčková

    ?

    ostatní, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vybrali jsme si seniorský pobyt včetně sedmi procedur. Byli jsme příjemně překvapeni přiděleným pokojem s balkonem a výhledem na promenádu. Pokoj byl v druhém patře, v blízkosti procedur. Velmi jsme ocenili nedávno otevřené balneo přímo v hotelu. Časovky procedur jsme měli už přidělené a příbližně ve stejné časy, ke vší spokojenosti. Všude bylo čisto,
    pokoje se uklízely každý den. Lázeňské sestry byly super. K pobytu jsme měli polopenzi,
    která byla formou rautu. Výběr byl dobrý, jen mohlo být více druhů ovoce. Tento hotel jsme vybrali po zkušenosti maminky a určitě ho doporučím i dalším ještě váhajícím hostům.
    • Poloha hotelu v centru.
      Pěkný dvoulůžkový pokoj s balkonem
      a prostornou koupelnou s oknem.
      Volný vstup do Aquaforum v rámci pobytu.
    • Trochu dražší doplatek za obědy, nevyužili jsme.
  • Jaroslav Burkert

    ?

    dospělý pár, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost.
    • -Ochotny a zdvorilý personál
      -Čistota uvnitř hotelu i vně
      -To vše pri dobrém poměru ceny ke kvalitě
      -Komfort nam značne snižovalo poměrně
      časté bloudění i při provedeném značení,
      ale zvykli jsme si vědomi si poučení Jana
      Wericha, že životem se člověk prostě musí
      pročíst.
      -Sportovní i kulturni vyžití je nabízeno,stačí chtít a trochu se starat.
    • Mluvím oo pokoji č.213:
      -Je pohodlný i dostatečně velký.
      -umístění nábytku dobré až třeba na poličku vpravo, kam se návštěvník dostává těžko.
      -počty hačků v poměrně velké koupelně
      je snad jen vtip nebo dočasné opatření
      Dva návštěvníci využivající navržené kůry, skvělou možnost denního plavaní i pěší tůry nebo prohlídky okolí na kole tak
      oblečení nedosuší.Pokud se holí, nebo žena upravuje,tak musí mít věci na zavřené míse-galerka je jen nanejnutnělší
  • ing. Jitka Hájková

    ?

    jednotlivec, 23. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jídlo a ubytování bezchybné.
    Další plus hotelu je hala s vysokýmí sloupy a pramenem Stanislav, kde bylo příjemně i při vysokých venkovních teplotách.
  • Jindřich Lhotka

    ?

    jednotlivec, 16. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Chlmelařová

    ?

    jednotlivec, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 12. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milá a ochotná zdravotní sestřička.
      Ochotný personál na recepci i v jídelně.
      Dostupnost lázeňských procedur přímo na místě v hotelu.