Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 21. 10. 2020 byl omezen provoz hotelů s výjimkou lázeňských léčebných zařízení.

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 112 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (112)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Opravdu hodně zvířátek v okolí
      Dobrý výběr jídel na polopenzi
      Čistý a velký pokoj
      Výhoda dvou bazénů
    • Čekání na jídlo, hodina a půl s tříletým dítětem je v restauraci opravdu dlouhá, sice na tři chody, ale objednané den dopředu
  • Veronika Laloučková

    ?

    jednotlivec, 24. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den,
      chtěla bych Vám všem co jste se podíleli na
      mé dovolené s třemi vnoučaty moc poděkovat.Byla jsem se vším moc spokojená
      a děti také.Jídlo i obsluha perfektní.Ubytování jak mi říkali vnuci bylo luxusní.Vyžití velké ani jsme vše nestačili.Líbilo se i v místním bazénu i v Aquaforu ve Fr. Lázních a také jsme navštívili lanové centrum v Chebu i mini golf.
      Možná si někdo řekne, že mluvím jen v samých superlativech, ale opravdu se nám moc líbilo.

      Děkuji Laloučková, Plzeň
  • Petra Krausová

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velice pěkná lokalita,
      příjemné a klidné prostředí,
      kvalitní a čisté ubytování,
      bohaté a dobré snídaně
    • příšerná obsluha v restauraci
      - čekání 40 minut na malé pivo
      - za stejný nápoj dvě různé ceny
      - vyšší účtovaná cena jídla (o 40 Kč) proti jídelnímu lístku
      - objednán pstruh, donesen candát se slovy, že pstruh není
      - některé objednávky nebyly realizovány vůbec, některé 2x
      - obecně velmi dlouhé čekací doby na objednávky
      - dvojí účtování donesených objednávek (restaurace x bar)
      - obsluha = jeden velký zmatek
      automaticky účtované parkování v areálu (parkování NENÍ součástí ceny!!!)
  • Fialová Iveta

    ?

    dospělý pár, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Musím pochválit kuchyň, moc dobré jídlo
      úžasně chuťově vyvážené . Obrovská pochvala kuchaři, a samozřejmě číšníkovi, byl velice ochotný a milý,zrovna tak p. recepční
    • Nelíbilo se mi, že nebyla možnost si uvařit kávu jediná možnost byla si ji dát v restauraci pouze do 22:00 hod.takže mi chyběla varná konvice na pokoji, chápu že je tu ostražitost už jednou vyhořely . ale ta konvice může být klidně na recepci.
      tak to jediné mi vadilo.
  • Daniel Kellar

    ?

    jednotlivec, 18. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Švarcová

    ?

    jednotlivec, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Veronika Lounova

    ?

    jednotlivec, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zlata KOLÁŘOVÁ

    ?

    jednotlivec, 6. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miluše Kařízková

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem zde na vánočním pobytu. Ubytování útulné, paní pokojská denně uklízela,jídlo chutné,personál milý a vstřícný. SPA jsem nevyužila. Úžasně zorganizovaný štědrý večer a program na další vánoční den i s panem majitelem/ pohodový a milý pán/. Doporučuji a na další pobyt přijedu i s přáteli.
    • Vánoční pobyt skvěle propracovaný a pohodový.
      Snídaně bohaté a stále doplňované po celý určený čas.
      Pozorný personál.
      V okolí možnost krásných výletů.
    • Není co by stálo za výtku !