Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 108 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (108)

Filtry

  • Fialová Iveta

    ?

    dospělý pár, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Musím pochválit kuchyň, moc dobré jídlo
      úžasně chuťově vyvážené . Obrovská pochvala kuchaři, a samozřejmě číšníkovi, byl velice ochotný a milý,zrovna tak p. recepční
    • Nelíbilo se mi, že nebyla možnost si uvařit kávu jediná možnost byla si ji dát v restauraci pouze do 22:00 hod.takže mi chyběla varná konvice na pokoji, chápu že je tu ostražitost už jednou vyhořely . ale ta konvice může být klidně na recepci.
      tak to jediné mi vadilo.
  • Daniel Kellar

    ?

    jednotlivec, 18. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Švarcová

    ?

    jednotlivec, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Veronika Lounova

    ?

    jednotlivec, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zlata KOLÁŘOVÁ

    ?

    jednotlivec, 6. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miluše Kařízková

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem zde na vánočním pobytu. Ubytování útulné, paní pokojská denně uklízela,jídlo chutné,personál milý a vstřícný. SPA jsem nevyužila. Úžasně zorganizovaný štědrý večer a program na další vánoční den i s panem majitelem/ pohodový a milý pán/. Doporučuji a na další pobyt přijedu i s přáteli.
    • Vánoční pobyt skvěle propracovaný a pohodový.
      Snídaně bohaté a stále doplňované po celý určený čas.
      Pozorný personál.
      V okolí možnost krásných výletů.
    • Není co by stálo za výtku !
  • Ondřej

    ?

    rodina se staršími dětmi, 11. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čisté ubytování.
    • Kvalita snídaní, obsluhy v restauraci , nesmyslná cena za vířivku na osobu , příšerné parkování .
  • Sandra Streicher

    ?

    mladý pár, 12. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tiere
      Pferde
      Personal
      Essen
      Angebote
      Atmosphäre
    • Sauberkeit Badezimmer (Spinnen)

      Sonst alles prima :)
  • Vilém Jakobec

    ?

    rodina se staršími dětmi, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkné prostředí, zvířata.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ubytování velmi hezké
      pro děti hezké koupání-bazén
      kdo má rád koně -doporučuji
    • plná penze -není moc výběr pro děti ,a nedá se menší porce ,takže hodně zbyde.Navíc během tří dnů třikrát česnečka k obědu nebo kvečeři bylo i na nás dost,a jako dezert po večeři krupicová kaše také nesvědčí o velké fantazii kuchaře