Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 117 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (117)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Místo úžasné, čistota v celém objektu i na pokoji, klid, pouze zklamání z nefunkční sauny, která měla být součástí romantického balíčku. Nepochopili jsme, že přesto, že bylo místo romantické večeře v restauraci po celou dobu úplně prázdné, byl prostřen jeden stůl pro dva páry - nakonec to nás i sousedy pobavilo a společný romantický večer ve čtyřech se vydařil :-)
    • prostředí hotelu, okolí, čistota a vybavení pokoje, klid, výborné jídlo, bohatá snídaně, pětichodové menu byl kulinářský zážitek
    • porucha sauny v době našeho pobytu
      výpadek proudu při používání vířivky
      chvílemi byl dost cítit odpad
  • Jana Rubinova

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí, příroda, kousek od Chebu.
  • Lucie Nováková

    ?

    dospělý pár, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Líbilo se nám moc, personál milí, jídlo chutné, ceny přijatelné. Wellness úžasný. Příští rok jedeme znovu.
  • Jaroslava Kunešová

    ?

    dospělý pár, 1. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme naprosto spokojený,pobyt můžeme každému doporučit.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Opravdu hodně zvířátek v okolí
      Dobrý výběr jídel na polopenzi
      Čistý a velký pokoj
      Výhoda dvou bazénů
    • Čekání na jídlo, hodina a půl s tříletým dítětem je v restauraci opravdu dlouhá, sice na tři chody, ale objednané den dopředu
  • Veronika Laloučková

    ?

    jednotlivec, 24. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den,
      chtěla bych Vám všem co jste se podíleli na
      mé dovolené s třemi vnoučaty moc poděkovat.Byla jsem se vším moc spokojená
      a děti také.Jídlo i obsluha perfektní.Ubytování jak mi říkali vnuci bylo luxusní.Vyžití velké ani jsme vše nestačili.Líbilo se i v místním bazénu i v Aquaforu ve Fr. Lázních a také jsme navštívili lanové centrum v Chebu i mini golf.
      Možná si někdo řekne, že mluvím jen v samých superlativech, ale opravdu se nám moc líbilo.

      Děkuji Laloučková, Plzeň
  • Petra Krausová

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velice pěkná lokalita,
      příjemné a klidné prostředí,
      kvalitní a čisté ubytování,
      bohaté a dobré snídaně
    • příšerná obsluha v restauraci
      - čekání 40 minut na malé pivo
      - za stejný nápoj dvě různé ceny
      - vyšší účtovaná cena jídla (o 40 Kč) proti jídelnímu lístku
      - objednán pstruh, donesen candát se slovy, že pstruh není
      - některé objednávky nebyly realizovány vůbec, některé 2x
      - obecně velmi dlouhé čekací doby na objednávky
      - dvojí účtování donesených objednávek (restaurace x bar)
      - obsluha = jeden velký zmatek
      automaticky účtované parkování v areálu (parkování NENÍ součástí ceny!!!)
  • Fialová Iveta

    ?

    dospělý pár, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Musím pochválit kuchyň, moc dobré jídlo
      úžasně chuťově vyvážené . Obrovská pochvala kuchaři, a samozřejmě číšníkovi, byl velice ochotný a milý,zrovna tak p. recepční
    • Nelíbilo se mi, že nebyla možnost si uvařit kávu jediná možnost byla si ji dát v restauraci pouze do 22:00 hod.takže mi chyběla varná konvice na pokoji, chápu že je tu ostražitost už jednou vyhořely . ale ta konvice může být klidně na recepci.
      tak to jediné mi vadilo.