Recenze

HodnoceníHotel Salvator

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 140 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (140)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Romana Ertlova

    ?

    dospělý pár, 28. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně, skvělé místo
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • sauna, dobré jídlo,ochotný restaurační personál, celkové prostředí
    • žádné parkování u hotelu
  • František Klán

    ?

    dospělý pár, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné ubytování, příjemný a ochotný personál.
    • Nic
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Děkujeme za toto Vaše hodnocení. Velice rádi Vás opět v hotelu Salvator v budoucnu přivítáme. Váš hotel Salvator

  • Opálecká Kateřina

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dagmar Zemanová

    ?

    dospělý pár, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je přímo na lázeňské kolonádě, v centru dění, ale není zde slyšet žádný ruch, což je výborné. Služby hotelu jsou na vysoké úrovni, podávané jídlo bylo opravdu chutné. Personál vždy ochotný. Super byla masáž, paní masérka byla opravdu moc sympatická a šikovná.
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení,kterého si velice ceníme.
    Budeme rádi, jestliže i do budoucna se pro pobyt v hotelu Salvator rozhodnete. Váš hotel Salvator

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistota, perfektní vybavení pokoje i ostatních prostor, které je vhodné pro alergiky /nábytek v masivu,
      parkety /
      vstřícný personál , kvalitní snídaně , možnost ubytování mazlíčků, vynikající lokalita ,
      v neposlední řadě vkusnému zařízení interiéru i exterieru hotelu ...
    • nic jsme neshledali
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Osuská

    ?

    jednotlivec, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nádherný a útulný hotel na krásném místě.
      Skvělý, milý, empatický personál s osobním přístupem.
      Super servis jak hotelu, tak i restaurace.
      Není absolutně co vytknout.
    • Není nic.
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Velice Vám děkujeme za toto milé hodnocení hotelu a personálu.Rádi Vás opět v budoucnu v hotelu Salvator přivítáme.
    Váš hotel Salvator

  • Milan

    ?

    dospělý pár, 24. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení