Recenze

HodnoceníHotel Salvator

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 135 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (135)

Filtry

  • Dagmar Zemanová

    ?

    dospělý pár, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je přímo na lázeňské kolonádě, v centru dění, ale není zde slyšet žádný ruch, což je výborné. Služby hotelu jsou na vysoké úrovni, podávané jídlo bylo opravdu chutné. Personál vždy ochotný. Super byla masáž, paní masérka byla opravdu moc sympatická a šikovná.
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení,kterého si velice ceníme.
    Budeme rádi, jestliže i do budoucna se pro pobyt v hotelu Salvator rozhodnete. Váš hotel Salvator

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistota, perfektní vybavení pokoje i ostatních prostor, které je vhodné pro alergiky /nábytek v masivu,
      parkety /
      vstřícný personál , kvalitní snídaně , možnost ubytování mazlíčků, vynikající lokalita ,
      v neposlední řadě vkusnému zařízení interiéru i exterieru hotelu ...
    • nic jsme neshledali
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Osuská

    ?

    jednotlivec, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nádherný a útulný hotel na krásném místě.
      Skvělý, milý, empatický personál s osobním přístupem.
      Super servis jak hotelu, tak i restaurace.
      Není absolutně co vytknout.
    • Není nic.
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Velice Vám děkujeme za toto milé hodnocení hotelu a personálu.Rádi Vás opět v budoucnu v hotelu Salvator přivítáme.
    Váš hotel Salvator

  • Milan

    ?

    dospělý pár, 24. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Kolářová

    ?

    dospělý pár, 25. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásný a čistý hotel, perfektní úklid, super personál
    • uvítali bychom větší výběr na snídani, nebyla možnost na místě doobjednat procedury, malý počet parkovacích míst
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Děkujeme za Vaše hodnocení jak kladné tak i záporné.
    K zápornému hodnocení si dovolujeme poznamenat, že hotel leží v lázeňské zóně, kde není možnost parkování,hotelu se podařilo zajistit alespoň několik těchto míst. Děkujeme za připomínku ke snídaním. Kapacita balneoprovozu je většinou dostačující, ale v období, kdy jste pobývali v hotelu Salvator byla poptávka velice vysoká a skutečně nebylo možno z kapacitních důvodů všem požadavkům vyhovět. Děkujeme za pochopení.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • poměr cena/kvalita super, čistota a komfort - super, služby personálu (restaurace, wellness - super, jen recepční by mohly být vstřícnější) jinak moc krásný hotel, služby perfektní, obsluha skvělá - vyšla nám vstříc ve všem co jsme požadovali:) určitě doporučuji tento hotel
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Děkujeme za toto hodnocení. Velice rádi Vás opět v hotelu Salvator přivítáme. Váš hotel Salvator

  • Ihor Bodnar

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Oceňuji především milý a ochotný personál,
      vybavení hotelu,
      100% zajištění ze strany Spa. Děkujeme
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice rádi Vás opět v hotelu Salvator přivítáme. Váš hotel Salvator

  • Ľubica Mosná

    ?

    jednotlivec, 3. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení