Recenze

HodnoceníHotel Salvator

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 142 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (142)

Filtry

  • Petra Šmidrkalová

    ?

    dospělý pár, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -velmi jsme ocenili interiér plný nádherných obrazů a starožitností
      -prostory navrženy citlivě,vkusně a s
      noblesou
      -ochotný a usměvavý personál
      -výborná kuchyně
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velmi spokojeni se službami hotelu,ochotný milý personál.Doporučuji.
    • Z pohledu hosta,by se ve 4*hotelu nemělo stát,žé dojde určitý druh tvrdého alkoholu -jeden den a druhý den dojde točené pivo i lahvové.Nebyl to můj požadavek,ale postřeh hosta.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Romana Ertlova

    ?

    dospělý pár, 28. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně, skvělé místo
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • sauna, dobré jídlo,ochotný restaurační personál, celkové prostředí
    • žádné parkování u hotelu
  • František Klán

    ?

    dospělý pár, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné ubytování, příjemný a ochotný personál.
    • Nic
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Děkujeme za toto Vaše hodnocení. Velice rádi Vás opět v hotelu Salvator v budoucnu přivítáme. Váš hotel Salvator

  • Opálecká Kateřina

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dagmar Zemanová

    ?

    dospělý pár, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je přímo na lázeňské kolonádě, v centru dění, ale není zde slyšet žádný ruch, což je výborné. Služby hotelu jsou na vysoké úrovni, podávané jídlo bylo opravdu chutné. Personál vždy ochotný. Super byla masáž, paní masérka byla opravdu moc sympatická a šikovná.
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení,kterého si velice ceníme.
    Budeme rádi, jestliže i do budoucna se pro pobyt v hotelu Salvator rozhodnete. Váš hotel Salvator

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistota, perfektní vybavení pokoje i ostatních prostor, které je vhodné pro alergiky /nábytek v masivu,
      parkety /
      vstřícný personál , kvalitní snídaně , možnost ubytování mazlíčků, vynikající lokalita ,
      v neposlední řadě vkusnému zařízení interiéru i exterieru hotelu ...
    • nic jsme neshledali
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení