Lázeňská léčebna Mánes - Hodnocení

Lázně Karlovy Vary


Lázeňská léčebna Mánes

Křižíkova 13, 36001 Karlovy Vary   mapa

zobrazit pobyty

Klientské hodnocení

silver silver silver silver

Známka

8.5

Personál
9.0
Služby
8.7
Čistota
9.1
Komfort
7.6
Poměr cena/kvalita
8.1

Klientské hodnocení (139 celkem)

Eva Doláková

dospělý pár, 26. června 2017
Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Poměr
7
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Líbilo se mi:
Milý personál, dobré jídlo...oceňuji výběr s rybami...
Nelíbilo se mi:
Jsme manželé a byli jsme ubytovaní v malém pokoji s oddělenými postelemi...
Pokoj s balkonem...i v koupelně, ale bohužel zamčený a v hrozném stavu...
7.0

Milena Lezatkova

jednotlivec, 18. června 2017
Personál
6
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Poměr
7
Slusny prumer
Líbilo se mi:
Domacka atmosfera
Nelíbilo se mi:
Pomerne velka vzdalenost od centra, spatna dopravni dostupnost, celkem nevlidny personal, zvl. balneoprovozu
7.8

Ivana Remetová

jednotlivec, 16. června 2017
Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Poměr
5
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Nelíbilo se mi:
velmi tvrdé lůžko,nemožnost využití balkonu
7.0

Vladimír Prokeš

jednotlivec, 11. června 2017
Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Poměr
7
Celkově se dá zhodnotit můj pobyt seniora jako dobrá relaxace,ubytování standardní, vybavenost pokoje odpovídající ceně, problémem je havarijní stav balkonů a proto jejich uzavření, občas nefungující zastaralý výtah. Stravování bylo odpovídající ceně, snídaně by mohly být pestřejší, ale jídla byla vždy chutná a v odpovídajícím množství. Služby recepce i kavárny jsou na velmi dobré úrovni .
Lázeňská léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Velmi děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu v LL Mánes KV je pro nás velmi podnětné a budeme se těšit na případnou další návštěvu.
Váš tým LL Mánes
Líbilo se mi:
Doporučil bych Lázeňský dům Mánes všem, kteří hledají cenově přijatelný relaxační pobyt ve známých lázních Karlovy Vary. Výhodou je také dostupnost lázeňských pramenů na hlavní kolonádě. Velmi mě šokoval žalostný stav hotelu Thermal a hlavně jeho okolí u bývalého plaveckého bazénu, které je odstrašující a kazí celkový dojem z hlavní kolonády Karlových Varů.
Nelíbilo se mi:
Jak jsem uvedl výše, problémem ubytování je havarijní stav balkonů a neudržované zadní trakty hotelu.
Možná by mohla jezdit MHD k hotelu Mánes v půlhodinových a ne pouze v hodinových intervalech, což by jistě přivítali špatně se pohybující klienti, neboť umístění hotelu v kopci je pro ně, pěší chůzí, velmi náročné, mnohdy i nemožné.
6.4

Viera Mesarčíková

jednotlivec, 29. května 2017
Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Poměr
5
Vo vašom zariadení som sa cítila dobre.upratovanie a čistota priestorov pre hostí dobré,strava priateľná,vyvážená,cekom pestrá,
Lázeňská léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Moc děkujeme za Vaše zhodnocení celého pobytu v Lázeňské léčebně Mánes a za Vaše vřelá slova. Budeme se těšit někdy opět na shledanou.
Váš tým LL Mánes
Líbilo se mi:
plus pre pobyt dávam týždenému cestovnémulístku.prístup ma internet,
Nelíbilo se mi:
problém som mala s výťahom.zatváranie dverí ručne, po vystúpení, je už trošku zastaralé.škoda že sa nedali použiť balkony,
7.2

Marcela Vokrouhlíková

jednotlivec, 28. května 2017
Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
9
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Lázeňská léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Dobrý den, velice si vážíme Vašeho zhodnocení pobytu v LL Mánes KV a budeme se těšit na další návštěvu a shledání u nás.
Váš tým LL Mánes
Líbilo se mi:
klidné prostředí , kolem hodně zeleně, dostupnost mikrobusem DP K. Vary až k léčebně .Vynikající kuchyně, ochotný personál v jídelně. Na procedurách příjemný personál a dodržují čas a dobu procedur, v případě potřeby i vyhoví změně časování.
9.2

Olga Sikorová

jednotlivec, 22. května 2017
Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Lázeňská léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Velmi děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu a pochvalu našeho personálu.
Váš tým LL Mánes KV
Líbilo se mi:
Ochota a vstřícnost personálu
množství a kvalita jídla
pěkné prostředí
Nelíbilo se mi:
vzdálenost od centra (chůze do kopce)
8.6

Ivana černá

jednotlivec, 16. května 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
10.0

Josef Jiráň

jednotlivec, 19. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
8
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Lázeňská léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu v LL Mánes je pro nás podnětné a také nás těší.
Váš tým LL Mánes
Líbilo se mi:
Ppřístup a vstřícnost personálu, ubytování včetně vybavenosti pokoje, obě rehabilitační službymasáž a plavání a i stravování formou polopenze bylo v pořádku, Hezký byl také taneční večer v pátek. byli jsme spokojeni. Jiné sportovní vyžití a vybavenost hřiště pro děti jsme nevyužili.
Nelíbilo se mi:
.. jedině snad nastartovaný čekající autobus č4 když v neděli vyčkával na odjezd v 06:00a alespoň 10 minut a možná více způsoboval hlukpod okny
9.6

Dana Kalbáčová

jednotlivec, 11. dubna 2017
Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Poměr
10
K této rezervaci klient uvedl pouze bodové hodnocení.
Lázeňská léčebna Mánes Vyjádření hotelu: Moc děkujeme za Vaše velmi laskavé hodnocení a budeme se těšit při případném dalším pobytu LL Mánes.
Váš tým LL Mánes
Líbilo se mi:
není co hodnotit. Bylo vše naprosto perfektní. Od prvotní objednávky přes sympatie personálu ,stravy,ubytování až po krásné prostředí kolem hotelu. Děkujeme Kalbáčovi
10.0