Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 152 recenzí

  • Personál

    89%

  • Vybavení

    86%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    75%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (152)

Filtry

  • Vladimír Ptáček

    ?

    jednotlivec, 5. prosince 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lukášová Václava

    ?

    jednotlivec, 29. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál a služby na jedničku. Stavebně technický stav ovšem neodpovídá placené službě. Byla by vhodná rekonstrukce zařízení. Balkon, výtah, okna...
    • Dobré jídlo.
      Úslužný personál.
      Lázeňská péče naprosto v pořádku.
    • Spartánské vybavení pokoje.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu v LL Mánes KV a budeme se těšit, při další návštěvě. Rekonstrukce hotelu Mánes II je v plánu investic již několik let. Poprosím Vás o zvážení rezervace na další dva nabízené hotely a to Mánes I a Čapek, které jsou 3* ve velmi dobrém stavu. Obchodní oddělení.

  • Romana Vernerová

    ?

    dospělý pár, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu a vstřícnost.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu, právě na těchto službách klientům si LL Mánes velmi zakládá. Budeme se těšit při další návštěvě. Obchodní oddělení.

  • Lenka Hrubá

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Odpočinuli jsme si. Syn byl spokojený a nadšený. Z toho se odvíjela i naše spokojenost.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Velmi nás těší Vaše hodnocení pobytu, jako rodiny. Snažíme se, aby LL Mánes byl pro všechny přátelský a zvláště pak k rodinám s dětmi. Váš tým LL Mánes.

  • Miroslav Vošvrda

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výhledy do okolí
      lesoparky
      klidné prostředí v areálu
      možnost nákupu poledního menu
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Moc děkujeme za Vaše kladné zhodnocení pobytu v LL Mánes KV a budeme se těšit při další návštěvě Vás nebo Vašich přátel. Obchodní oddělení

  • Naďa Gulánová

    ?

    jednotlivec, 8. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné prostředí,hodný a milí personál,výborná kuchyně.
    • Karlovy Vary jsou celkově krásné místo k odpočinku,moc se nám tam líbilo.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu v LL Mánes a budeme se s Vámi těšit při další návštěvě. Tým LL Mánes

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál dobrý, laskavý od recepční až po úklid. Čisto, ceny fantastické, parking v pohodě, hezké prostředí.
    • Pokoj standart dost špatné postele, zbytečné mnoho nábytku na tak malý pokoj č. 101,Malá renovace celého objektu by určitě prospěla, lepší polštáře atd jak říkám malá renovace by určitě objektu prospěla
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Jsme velmi rádi za Vaše kladné i záporné ohodnocení, které nás motivuje a vybízí ke změnám. Váš komentář byl pro nás přínosný. Děkujeme
    Obchodní oddělení

  • Helena Poláková

    ?

    jednotlivec, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota prostředí
      Ochota personálu
      Příjemné prostředí
      Doporučuji
  • Miroslava Plosová

    ?

    jednotlivec, 3. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vcelku nemám připomínek. Byla jsem v lázní poprvé, takže nemohu srovnávat. jsem spokojená se službami lékaře, sester i s provedením procedur. Jak masáže, tak i ostatní procedury byly na velmi dobré úrovni. Též mi chutnalo, jídlo bylo chutné, bylo ho dost, pestrost zeleniny, ovoce i nápojů k mé spokojenosti.
    • Chtěla bych se zmínit o nastolených pravidlech dopravy a parkování. Kdo ve Varech bydlí a chce auto, má velmi obtížnou situaci s parkováním. třeba vjezd do Křížíkové ul., tedy do lázeňského místa nemůžete bez povolení. V případě, že jedete se ubytovat, máte smůlu, musíte předem na policii k vyzvednutí povolení vjezdu. A co př.imobilní pacienti. Kdo tohle vymyslel ? je to v neprospěch lázeňských hostů.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu stráveném v LL Mánes KV a budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu. Pokud jedete poprvé do LLM a máte potvrzení o rezervaci a ubytování není hned potřeba si zakoupit povolení do lázeňského území, ale pokud budete vyjíždět a přijíždět svým vozem, to už je povolení nutností. Obchodní oddělení.

  • Bohuslava Jetmarová

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme personálu hotelu za milé a vstřícné chování. Pokud navštívíme v budoucnu Karlovy Vary, zvolíme opět hotel Mánes. Doporučíme i svým známým. Děkujeme
    • Příjemný a ochotný personál.
      Vybavení pokojů.
      Poloha hotelu.
      Čistota v celém hotelu.
    • Nižší úroveň jídelní části hotelu, která se odráží u oblečení některých obsluhujících i hostů.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Velmi děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu v LL Mánes. Je to pro nás největší ocenění, když je host spokojen s našimi nabízenými službami a rád se k nám opět vrací. Děkujeme dále za podnět k oblečení našeho personálu, ústrojová kázeň je součástí chystaných změn. Váš tým LL Mánes