Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 145 recenzí

  • Personál

    89%

  • Vybavení

    87%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    76%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (145)

Filtry

  • Helena Poláková

    ?

    jednotlivec, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota prostředí
      Ochota personálu
      Příjemné prostředí
      Doporučuji
  • Miroslava Plosová

    ?

    jednotlivec, 3. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vcelku nemám připomínek. Byla jsem v lázní poprvé, takže nemohu srovnávat. jsem spokojená se službami lékaře, sester i s provedením procedur. Jak masáže, tak i ostatní procedury byly na velmi dobré úrovni. Též mi chutnalo, jídlo bylo chutné, bylo ho dost, pestrost zeleniny, ovoce i nápojů k mé spokojenosti.
    • Chtěla bych se zmínit o nastolených pravidlech dopravy a parkování. Kdo ve Varech bydlí a chce auto, má velmi obtížnou situaci s parkováním. třeba vjezd do Křížíkové ul., tedy do lázeňského místa nemůžete bez povolení. V případě, že jedete se ubytovat, máte smůlu, musíte předem na policii k vyzvednutí povolení vjezdu. A co př.imobilní pacienti. Kdo tohle vymyslel ? je to v neprospěch lázeňských hostů.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu stráveném v LL Mánes KV a budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu. Pokud jedete poprvé do LLM a máte potvrzení o rezervaci a ubytování není hned potřeba si zakoupit povolení do lázeňského území, ale pokud budete vyjíždět a přijíždět svým vozem, to už je povolení nutností. Obchodní oddělení.

  • Bohuslava Jetmarová

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme personálu hotelu za milé a vstřícné chování. Pokud navštívíme v budoucnu Karlovy Vary, zvolíme opět hotel Mánes. Doporučíme i svým známým. Děkujeme
    • Příjemný a ochotný personál.
      Vybavení pokojů.
      Poloha hotelu.
      Čistota v celém hotelu.
    • Nižší úroveň jídelní části hotelu, která se odráží u oblečení některých obsluhujících i hostů.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Velmi děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu v LL Mánes. Je to pro nás největší ocenění, když je host spokojen s našimi nabízenými službami a rád se k nám opět vrací. Děkujeme dále za podnět k oblečení našeho personálu, ústrojová kázeň je součástí chystaných změn. Váš tým LL Mánes

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost,úroveň úměrná ceně
    • Všude čisto,ochotný personál,výborná kuchyně.
    • Škoda,že se nedaly využít balkony v budově Mánes II,ale jsou v desolátním stavu.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu a budeme se těšit na případnou další návštěvu LL Mánes KV. Rekonstrukce budovy Mánes II balkonů a oken je v plánu investic, který schvaluje náš zřizovatel NNH. Obchodní oddělení.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladěna Brožová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Útulno,příjemný personál.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu je pro nás velice důležité. Budeme se těšit na případnou další návštěvu. Váš tým LL Mánes

  • Eva Doláková

    ?

    dospělý pár, 26. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý personál, dobré jídlo...oceňuji výběr s rybami...
    • Jsme manželé a byli jsme ubytovaní v malém pokoji s oddělenými postelemi...
      Pokoj s balkonem...i v koupelně, ale bohužel zamčený a v hrozném stavu...
  • Milena Lezatkova

    ?

    jednotlivec, 18. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Slusny prumer
    • Domacka atmosfera
    • Pomerne velka vzdalenost od centra, spatna dopravni dostupnost, celkem nevlidny personal, zvl. balneoprovozu
  • Ivana Remetová

    ?

    jednotlivec, 16. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi tvrdé lůžko,nemožnost využití balkonu
  • Vladimír Prokeš

    ?

    jednotlivec, 11. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově se dá zhodnotit můj pobyt seniora jako dobrá relaxace, ubytování standardní, vybavenost pokoje odpovídající ceně, problémem je havarijní stav balkonů a proto jejich uzavření, občas nefungující zastaralý výtah. Stravování bylo odpovídající ceně, snídaně by mohly být pestřejší, ale jídla byla vždy chutná a v odpovídajícím množství. Služby recepce i kavárny jsou na velmi dobré úrovni .
    • Doporučil bych Lázeňský dům Mánes všem, kteří hledají cenově přijatelný relaxační pobyt ve známých lázních Karlovy Vary. Výhodou je také dostupnost lázeňských pramenů na hlavní kolonádě. Velmi mě šokoval žalostný stav hotelu Thermal a hlavně jeho okolí u bývalého plaveckého bazénu, které je odstrašující a kazí celkový dojem z hlavní kolonády Karlových Varů.
    • Jak jsem uvedl výše, problémem ubytování je havarijní stav balkonů a neudržované zadní trakty hotelu.
      Možná by mohla jezdit MHD k hotelu Mánes v půlhodinových a ne pouze v hodinových intervalech, což by jistě přivítali špatně se pohybující klienti, neboť umístění hotelu v kopci je pro ně, pěší chůzí, velmi náročné, mnohdy i nemožné.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Velmi děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu v LL Mánes KV je pro nás velmi podnětné a budeme se těšit na případnou další návštěvu.
    Váš tým LL Mánes