Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 215 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    74%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (215)

Filtry

  • Hana Slaba

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi..
  • Marie Matysová

    ?

    jednotlivec, 27. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi nízké postele pro seniory
  • Miloš Kosour

    ?

    dospělý pár, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byl spokojen ,jen večeře mohli být chutnější.Snídaně v pořádku.Velmi milý personál.Moc se nám víkend líbil.
    • Milý personál
      Poměr cena kvalita
      Klidná lokalita blízko kolonády
    • Večeře (nepochutnaly jsme si)
  • Marie Hodoušová

    ?

    jednotlivec, 18. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál moc ochotný, zvláště paní lékařka a sestra Monika.Poskytly mi výbornou péči a spolupráci při mých zdravotních potížích za což je velmi chválím. Strava a služby standardní.
    Lázeňské služby a čistota pokoje výborná.
    • Vybavení pokoje standardní, až na téměř nefunkční zastaralou televizi. Používání balkonu nebylo možné kvůli katastrofálnímu stavu.
      Možná by se dalo vylepšit i stravování, nebyl výběr a dostatek ovoce.
  • Dana Novosádová

    ?

    jednotlivec, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochotný profesionální personál
      Procedury na vysoké úrovni
      Klid a čistota
      Vycházky do okolí
      Autobusové spojení
    • Dětské porce jídla pro dospělé
  • Bohuslav

    ?

    jednotlivec, 20. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný a příjemný personál.
    • S ohledem na kategorii a cenu bez připomínek.
  • Zuzana Paulusová

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel hned u lesa, ideální pro milovníky procházek. Zařízení hotelu je starší, ale procedury jsou bezvadné. jídlo odpovídá 3*, každý si vybere.
    • Poloha u lesa a klid. velký výběr procedur, milý personál.
    • Chtělo by to renovaci pokojů i zázemí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidná lokalita u lesoparku a blízko centra..
    • Škoda zavřeného balkonu.
  • Jitka Havlicová

    ?

    jednotlivec, 31. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celkově jsme byli spokojeni, personál lázní velice vstřícný, výborná dostupnost MHD i po celých lázních a okolí, oceňuji možnost využití lázen. procedur
    • lázeň. procedury, chování personálu, lahev šampaňského jako dárek
    • zklamání z procházky po lázeň. zóně, nikde žádná dobrá cukrárna, nic pro normální Čechy,
      opravu by si zasloužila sama budova LL Mánes 2 ,(např. balkony na zadní straně budovy)
  • Petr

    ?

    rodina se staršími dětmi, 11. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení