Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 210 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (210)

Filtry

  • Karel Večeřa

    ?

    jednotlivec, 1. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Redeny džus u snídaně
  • Jindřiška Vernerová

    ?

    jednotlivec, 29. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Alexandria patří k mým oblíbeným už léta a vítám každou příležitost v něm strávit aspoň několik dní a využít kvalitní spa, kosmetické služby i fitness.
    • Vynikající poloha
      Velmi ochotný personál
      Perfektní čistota
      Velký výběr wellness procedur a příjemné prostředí spa
      Kvalitní polopenze
    • Parkování mimo objekt hotelu (ale chápu, že s tím se dá sotva co dělat)
      Na můj vkus večer brzký konec podávání večeře (20:30)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Beránková

    ?

    ostatní, 24. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Řezníčková

    ?

    ostatní, 16. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově pobytu nelze nic vytknout, byly jsme se sestrou spokojené jak s poskytovanými službami, vybavením hotelu i wellness, tak se stravou a určitě se k Vám zase brzy vrátíme.
    • Nelíbilo se nám jen to, že nám nemohl být prodloužen pobyt, ale to není vina hotelu, ale našeho pozdního rozhodnutí. Už z toho důvodu si musíme pobyt u Vás co nejdříve zopakovat?
  • Josef Erben

    ?

    jednotlivec, 12. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování a služby splnily naše očekávání.
    • - byl jsem mile překvapen úrovní lékařské péče při příjmu. Srovnávám s předchozími pobyty u Spa.
    • - mám pouze výhrady na čistotu koberců ve veřejných prostorech i na pokoji.
      - host Alex je "přednostně" vykázán na co nejvzdálenější parkovací místo.
  • Petr Kadlec

    ?

    jednotlivec, 10. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ing. Jaroslav Šmíd

    ?

    dospělý pár, 9. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spa.cz doporučuji, aby na poukaz napsali i typ pokoje, např. LUX K .
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu Alexandria jezdím 4 roky, někdy i 2x za rok. S tímto hotelem i s veškerými službami jsme spokojeni.