Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 101 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (101)

Filtry

  • Magdaléna Haasová

    ?

    dospělý pár, 11. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme naprosto spokojeni.
    • Milí lidé, dobré jídlo, vše čisté...
    • Jediné mínus byla slabá wi-fi na pokoji
  • Josef Polcar

    ?

    jednotlivec, 6. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt neměl chybu. Personál, kromě obsluhy v lobby bary byl bezvadný. Úroveň
      francouzské restaurace byla skvělá.
  • Bronislava Raidová

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Libila se mi obsluha v jidelne a vyber jidla.
    • Nelibil se mi pristup masaznich sester!
  • Karel Pusch

    ?

    dospělý pár, 26. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojeni s velmi milým personálem hotelu a se všemi službami, které nám byly poskytnuty. Děkujeme všem za nádhernou dovolenou.
    • - perfektní přístup celého personálu hotelu
      - velmi kvalitní ubytování
      - bohatý výběr jídel
      - nádherné wellness zázemí
      - moc příjemné prostředí lázní Luhačovice
    • - pomalý internet
  • Lenka Řezaninová

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem zde s kamaradkou a moc jsme si to užily, odpočinuly si. Nejvíce se nam libila vířivka venkovní.
  • Miloslav Šeliga

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel ALEXANDRIA jsme si s manželkou vybrali už potřetí kvůli vynikajícím službám, profesionálnímu personálu a neopakovatelné atmosféře. Máme v plánu tento wellness navštěvovat každý rok, protože se opravdu po týdnu relaxace cítíme mnohem lépe a spokojeně.
    • Služby wellness a personál restaurace. Ale obecně bylo vše na vysoké úrovni.
    • Prakticky nemáme co vytknout. Akorát nás zarazilo, že i když má být hotel jen pro dospělé, byly zde i děti kolem 12 let. Zážitek z pobytu to ale nikterak nenarušilo.
  • Marie Šepsová

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Alexandria jsme prožili krásný týden dovolené. Byli jsme v tomto hotelu již podruhé a vždy jsme byli moc spokojeni. Naše poděkování patří také hlavně personálu. Vždy milý a vstřícný. Podnikali jsme také výlety po okolí a Morava se nám moc líbila. Pokud nám to zdraví dovolí rozhodně jsme u vás nebyli naposledy. Manželé Šepsovi
    • Tomuto pobytu v hotelu Alexandria nemůžeme nic vytknout.
  • Miluše Holbíková

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Jurásková

    ?

    dospělý pár, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasný welnes,ochotný personál. Celé Luhačovice krásně opravené a udržované. Prostředí krásné.
    • Večeře -teplá jídla vše kořeněná na stejný způsob,moc nám to nechutnalo.
  • Jindřiška Vernerová

    ?

    jednotlivec, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Luhačovice je jedno z mých nejoblíbenějších míst v ČR a navštěvuji je opakovaně aspoň jednou do roka. Pokud se tam v posledních letech něco mění, je to k lepšímu. Najdu tam příjemné kavárny, dobré restaurace, obchody … a všude příjemný personál, což vyniká zejména v porovnání s jinými hodně navštěvovanými lokalitami. Už se těším na další pobyt :-)
    • V hotelu Alexandria jsem bydlela poprvé před mnoha lety dávno před jeho přestavbou, tentokrát poprvé po ní. Škoda, že bazén nemá vyhlídku ven, ale jinak není co vytknout. Zejména Wellness je co do zařízení a personálu velmi dobré (navštěvuji wellness v Aquapalace v Čestlicích a Alexandria nijak nezaostává), využila jsem i kvalitně vybavené fitness.
      Výborná je také poloha hotelu.
      O velmi oceňuji, že v hotelových prostorách hraje pouze příjemná podkreslující hudba, žádné komerční rádio, jak tomu bohužel je ve většině restauračních a ubytovacích zařízení.
    • Je toho málo, ale přece jen dvě věci uvedu k hotelu Alexandria: V rámci polopenze bych ve čtyřhvězdičkovém hotelu čekala na snídani skutečný džus a ne "umělou ovocnou šťávu" a také větší nabídku čerstvé zeleniny.
      A hodně mě mrzelo, že byla oproti obvyklé otevírací době zavřená Francouzská restaurace s terasou, moc jsem se těšila zvlášť na posezení v letním večeru.