Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 786 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (786)

Filtry

  • Lenka Novotná ml.

    ?

    ostatní, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Po roce jsme se sem opět rády vrátily, protože jsme zde byly spokojené a podobně výhodný pobyt (služby/cena/počet dní), který by nám vyhovoval, jsme popravdě nenašly.
    Krásný hotel, opět příjemný pokoj a pěkné nové vybavení, milý personál, služby hotelu více než dostačující.
    Snažily jsme se využít snad všeho, co hotel nabízí a téměř se vším jsme byly spokojené. Přiobjednaly jsme si hned několik procedur ve wellness zóně, abychom pobyt naplno využily.
    Jsem ráda, že tentokrát nám vyšlo ubytování v druhém křídel, než jsme byly loni, abych mohla porovnat pokoje. Loni jsme měly pokoj tmavší (zařízený spíše do hněda, šeda), tentokrát světlejší (zařízený spíše do bíla, béžová). Obě varianty jsou pěkné a příjemné.

    Dále oceňuji dopravu do centra Luhačovic a zpět v ceně hotelu, i když tentokrát jsme nevyužily.
    Hotel určitě doporučuji.
    • - cenová dostupnost
      - pěkně a příjemně zařízený hotel i pokoje
      - mnoho nabízených služeb v hotel a to v ceně pobytu, např.:
      - bazén (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu)
      - vířivky (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu)
      - sauny (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu)

      - velmi milý personál
      - příjemné relaxační centrum
      - velký výběr procedur (přijatelné ceny)
      - dostupnost lehátek v klidové zóně (asi dle sezóny)
      - dobré jídlo

      - hlídané parkování venku zdarma
      - klidné prostředí (příroda)
      - blízkost přehrady
    • Pravděpodobně mě nic nenapadá.
  • Markéta Moudrá

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renata Srnková

    ?

    jednotlivec, 2. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Božena Přidalová

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel se mi líbí protože má volný přístup do bazénu a výřivek, teplota vody mi hodně vyhovuje, protože má kolem 30 stupnů. Wellnes služby se mi taky líbily, jídlo moc dobré, My jsme měli pokoj velmi blízko jak do restaurace tak do bazénu, takže jsme tentokrát byli velmi spokojeni, protože mám problém s pohyblivostí..
    • Chování některých návštěvníků v bazénu, ale to nemůžete ovlivnit.
  • Bohdana Spěváková

    ?

    dospělý pár, 31. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má skvěle vybavené nové pokoje. Lze zde také využít bohatou nabídku welnes aktivit a lázeňských procedur. Všude je absolutně čisto, služby jsou perfektní, personál bez vyjimky vstřícný a na úrovni. V okolí přehrada, lázeňská promenáda, architektonické klenoty. Příště určitě zase přijedeme a využijeme váš hotel. Spěváková
  • Váňa Martin

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbil se mi neomezený vstup do Wellness po celý den i když bazén nebyl moc velký a nedalo se moc zaplavat
  • Ondřej Veselý

    ?

    jednotlivec, 13. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Mokrá

    ?

    dospělý pár, 11. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám moc líbil
      skvělé jídlo - velký výběr při rautu
      skvělá relaxace - bylinková relaxační koupel
      super vířivky i bazén
      super doprava do města
      jedním slovem SUPER relaxační pobyt
  • Mitášová Hana

    ?

    jednotlivec, 24. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu byl svělý, personál ochotný, welnes i procedury perfekní. Všem velmi doporučuji.