Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 799 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (799)

Filtry

  • Petra Stiborová

    ?

    ostatní, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jinak se mi líbilo úplně všechno.
    • Nedůstojný prostor fitness. Není divu, že o něj není takový zájem.
      Přetopený pokoj, regulace nefunkční.
  • ing.Dana Gančevová

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfecionalismus všeho ,co souviselo s pobytem v hotelu.
    • Topení v pokojích bylo nastaveno příliš vysoko a nebylo možno korekce.U bazénu příliš kluzká podlaha,2 krát jsem uklouzla a po posledním pádu mám naražené žebra o schodek ,Vyměnila bych dlaždice za protiskluzové,neboť upozornění,že je kluzká podlaha a stírání podlahy neřeší problém.
  • Zbyněk Čada

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vysoká úroveň, rádi se k Vám vrátíme.
    Příjemný a vstřícný personál.
    • Kvalita služeb na vysoké úrovni
      příjemný personál.
      Výborná kuchyně.
    • nic
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokoj cisty, pohodlny. Koupelna taktez. Nabidka welness procedur bohata. Pekna restaurace s detskym koutkem i detskymi zidlickami. Garazove stani zdarma.
    • Jidelni listek v restauraci vypada na prvni pohled lakave. Vysledna porce neodpovida pomer cena kvalita. Naopak polopenzi hodnotime velmi.dobre. Casovani masaze na sobotu na 8 hodinu na nas bylo pomerne brzy.
  • Kateřina Jetelinová

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Netzold

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk

    ?

    dospělý pár, 28. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prostředi, personál a celková atmosféra v hotelu
    • není co napsat
  • Soňa Lajčíková

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní, nemáme žádné výhrady jak k ubytování
    , tak k wellnes službám.
    • ubytování
      doprava do města
      wellnes
      strava
  • František Strmiska

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vybavení pokoje a celého objektu po rekonstrukci, včetně wellness, skutečně na úrovni
  • Alena

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování velmi pěkné, čisté. Strava v porovnání s jinými, námi navštívenými, hotely skromnější, ale chutná. Procedury v pořádku, všude čisto.
    • Konzultace s lékařem je k ničemu, když je na konci pobytu. Bazén je malý pro tak velký počet dospělých i dětských hostů. Kulturní vyžití v hotelu žádné, restaurace bez života.