Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 792 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (792)

Filtry

  • Soňa Lajčíková

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní, nemáme žádné výhrady jak k ubytování
    , tak k wellnes službám.
    • ubytování
      doprava do města
      wellnes
      strava
  • František Strmiska

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vybavení pokoje a celého objektu po rekonstrukci, včetně wellness, skutečně na úrovni
  • Alena

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování velmi pěkné, čisté. Strava v porovnání s jinými, námi navštívenými, hotely skromnější, ale chutná. Procedury v pořádku, všude čisto.
    • Konzultace s lékařem je k ničemu, když je na konci pobytu. Bazén je malý pro tak velký počet dospělých i dětských hostů. Kulturní vyžití v hotelu žádné, restaurace bez života.
  • Hana Novotová

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem spokojená s kuchyní. Moc mi tu chutnalo. Vůbec poprvé jsem zjistila, že v hotelu je odstředivka na plavky což jsem považovala za super nápad a byla jsem nadšená, jak krásně plavky vysušila. Teplota vnitřního bazénu parádní !!! 30 stupňů celsia ale pocitově bych řekla, že měla kolem 32. Personál ochotný. Líbilo se mi, že jsme mohli využít v rámci pobytu zdarma rozvoz dodávkou, která byla k dispozici pro případ, že jsme si chtěli s mužem dát ve městě vínko a ani jeden z nás nechtěl řídit. Hotel je kousíček od přehrady, která je lemovaná udržovanou cyklostezkou, což ocení každý, kdo má rád pohyb. V hotelu lze zapůjčit za poplatek kola, což jsme s mužem také využili. Za sebe mohu říci, že jsem se službami a prostředím spokojená a budu na tento pobyt ráda vzpomínat.
  • Markéta Heřmanová

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše
    • nic
  • Petra Moťková

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi hezke, klidne, ciste a prijemne prostredi, s profesionalnim pristupem ze strany vsech zamestnancu. Moznost vyuziti bezplatne dopravy prostornym autem hotelu. Vyborna nabidka a kvalita podavanych pokrmu. Velmi pratelske prostredi i pro rodiny s detmi.
  • Lenka Novotná ml.

    ?

    ostatní, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Po roce jsme se sem opět rády vrátily, protože jsme zde byly spokojené a podobně výhodný pobyt (služby/cena/počet dní), který by nám vyhovoval, jsme popravdě nenašly.
    Krásný hotel, opět příjemný pokoj a pěkné nové vybavení, milý personál, služby hotelu více než dostačující.
    Snažily jsme se využít snad všeho, co hotel nabízí a téměř se vším jsme byly spokojené. Přiobjednaly jsme si hned několik procedur ve wellness zóně, abychom pobyt naplno využily.
    Jsem ráda, že tentokrát nám vyšlo ubytování v druhém křídel, než jsme byly loni, abych mohla porovnat pokoje. Loni jsme měly pokoj tmavší (zařízený spíše do hněda, šeda), tentokrát světlejší (zařízený spíše do bíla, béžová). Obě varianty jsou pěkné a příjemné.

    Dále oceňuji dopravu do centra Luhačovic a zpět v ceně hotelu, i když tentokrát jsme nevyužily.
    Hotel určitě doporučuji.
    • - cenová dostupnost
      - pěkně a příjemně zařízený hotel i pokoje
      - mnoho nabízených služeb v hotel a to v ceně pobytu, např.:
      - bazén (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu)
      - vířivky (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu)
      - sauny (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu)

      - velmi milý personál
      - příjemné relaxační centrum
      - velký výběr procedur (přijatelné ceny)
      - dostupnost lehátek v klidové zóně (asi dle sezóny)
      - dobré jídlo

      - hlídané parkování venku zdarma
      - klidné prostředí (příroda)
      - blízkost přehrady
    • Pravděpodobně mě nic nenapadá.
  • Markéta Moudrá

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renata Srnková

    ?

    jednotlivec, 2. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Božena Přidalová

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel se mi líbí protože má volný přístup do bazénu a výřivek, teplota vody mi hodně vyhovuje, protože má kolem 30 stupnů. Wellnes služby se mi taky líbily, jídlo moc dobré, My jsme měli pokoj velmi blízko jak do restaurace tak do bazénu, takže jsme tentokrát byli velmi spokojeni, protože mám problém s pohyblivostí..
    • Chování některých návštěvníků v bazénu, ale to nemůžete ovlivnit.