Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 38 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    95%

  • Služby

    98%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (87)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    spokojenost
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Kuchyň velmi dobrá, i když nabídka jídel v pozdějších hodinách se dost ztenčila. Zařízení moderní, ale nepraktické (viz co se mi nelíbilo), wellness centrum pěkné a lázeňské služby velmi dobré. Poměr ceny a kvality bohužel neodpovídá.
    • Bazén, vířivka, sauna, jacuzzi i pára velmi dobré, jídlo - pokud nepřijdete půl hodiny před koncem, kdy nejsou žádné saláty - velmi chutné a pestré.
    • Moderní design hotelového zařízení je bohužel nepraktický, místo nočního stolku jakási trojnožka, lampička na čtení je bohužel 20 cm od postele, u stolu k sezení není žádná. šatna v předsíni nemá také osvětlení, takže si do polic musíte svítit baterkou.
  • Olga Benová

    ?

    Neuvedeno, 5. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je velmi pěkný, pokoje velké a příjemné. Snídaně i večeře výborné.
    • Jídlo, velikost pokoje, koupelna.
    • Nebylo kde si lehnout u bazénu (bylo plno), nešlo na místě doobjednat procedury, přestože nám to tak bylo doporučeno při objednání pobytu. Procedury zahrnuté v ceně jsou velmi krátké (masáž 20 minut)
  • Jana Slavíková

    ?

    skupina přátel, 29. ledna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V Poděbradech je v lednu téměř vylidněno, ale služby fungují na špičkové úrovni. Byli jsme velmi spokojeni a zřejmě se vrátíme, opět mimo hlavní sezonu.
    • ubytování, bazén, solná jeskyně, hydrojet,restaurace, kino, vinotéka i galerie. Nádraží, budovy, orloj a čistota......
    • ...masáž za moc nestála :-(
  • Jan Hraško

    ?

    dospělý pár, 4. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    naprostá spokojenost - těšíme se na léto,kdy se vrátíme !!!
    • vynikající jídlo,celkový skvělý servis !!!
    • -----------------------
  • Vladko Opočenský

    ?

    jednotlivec, 2. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Profesionální služby zdravotní i gastronomické. Díky za příjemný pobyt.
  • Fišerová Anna

    ?

    dospělý pár, 28. listopadu 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velice spokojeni.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. listopadu 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lia Ruthová

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní. Doporučuji.