Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 875 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (875)

Filtry

  • Mirka Zdražilová

    ?

    dospělý pár, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem i službami jsme byli velmi spokojeni, kuchyně i obsluha na vysoké profesionální úrovni, můžeme jen doporučit.
    • Příjemný hotel, příjemný personál, výborná kuchyně. Welnes na velmi dobré úrovni.
  • Bedrich Skalicky

    ?

    jednotlivec, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný pobyt!
    • Úžasná restaurace a neskutečná kvalita podávaného jídla!! Velký obdiv.
  • Eva Hrušková

    ?

    dospělý pár, 5. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu jsme byli s manželem VELMI spokojení a určitě jej budeme doporučovat našim známým. EH
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Vážená paní Hrušková, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, když od nád hosté odjíždějí spokjeni. A budeme potěšeni, když se k nám v budoucnu opět vrátíte. Váš tým Spa Hotelu Felicitas.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Restaurace na vysoké úrovni, jídlo výborné, servis milý, příjemný, ochotný.
    Prostředí celého hotelu velmi pěkné, příjemné.
    • Velmi pěkné prostředí.
      Dopravní dostupnost.
      Milý, příjemný, ochotný personál.
      Výborné jídlo.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Děkujeme Vám za milá slova. Snažíme se dělat maximum, aby hosté byli spokojeni a rádi se k nám v budoucnu vraceli. Váš tým Spa Hotelu Felicitas.

  • Barnabáš Bíro

    ?

    ostatní, 2. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme důchodci a už jsme ve Felicitas po třetí ,pokaždé se nám tady líbilo.Nyní poslední den jsme zažili ve čtvrtek otevření jídelny a byli jsme velice mile překvapeni,hodně se to vylepšilo a má to úroveň.Procedury na úrovni a velice potěšující pro nás je volný vstup do bazénu,který je perfektní včetně teploty vody a výřivek a jako bonbónek odstředivka na plavky,to jsem viděl poprvé.Ideální je i místo -Hotel je v centru.
    • Na Hotel Felicitas jenom chvála ,líbilo se nám jak ubytování tak i procedury.
    • Po dlouhém přemýšlení jsme si nevzpomněli na žádné negativum,
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Vážený pane Barnabáši, moc děkujeme za velmi pozitivní hodnocení. Mít spokojené hosty je pro nás ta největší odměna. Věřím, že se k nám podíváte i po čtvrté a novou restauraci si užijete po celou dobu pobytu. Hezký den Vám přeje tým Spa Hotelu Felicitas.

  • Greplová Ladislava

    ?

    ostatní, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné prostředí, všude čisto, a veškerý personál je velice vstřícný a milý.
    Jídlo super.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Vážená paní Greplová, moc Vám děkujeme za pozitivní recenzi. Dělá nám radost, když od nás hosté odjíždí spokojeni. Tým Spa Hotelu Felicitas.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V 7.00 hlučný personál na chodbě,jelikož jsme byli poslední pobyt v sezóně jídlo na švédských stylech téměř nebylo /1.1.2019/.Cena pobytu ovšem zůstala nadprůměrná ++++.Hudba na sivestrovském večeru velmi slabá / možná by uspěla v domově důchodců/.
  • František Červenka

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Dobrý

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl jsem celkově velmi spokojený, strava, masáže, bazén, čistota, příjemný personál
    • Stravování
      Služby masérské a relaxační
      Vnitřní prostředí
      Pohodový personál
    • Nízké postele
      tvrdé matrace
      jeden a ještě navíc pomalý výtah
  • Petr Pech

    ?

    jednotlivec, 30. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení