Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 1152 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (1152)

Filtry

  • Vetešník Josef

    ?

    jednotlivec, 12. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Protože je to tu super,jsme tu již potřetí,moc se nám tu líbí.
    • Všechno
    • Nemáme žádné připomínky..
  • Iva Drhová

    ?

    dospělý pár, 8. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborná kuchyně, moc nám chutnalo. Personál ochotný, na hotelu bylo čisto.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Emílie Trunecká

    ?

    jednotlivec, 29. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 24. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Odpocinuli jsme si, bylo to hodne fajn, chybel nam tanec, mohl byt teplejsi bazen, ale to nekdo prasteny z hygieny vydava takoveto pokyny, chtela bych ho videt, jak tam lezi v perlicce 28 stupnich
    • Jidlo, opravdu gastronomicky zazitek, procedury, prijemny relax
    • Mokre rucniky na pokoji, nesel zapnout samostatne zebrik, takze jsme kazdy den menili, coz je takove plytvani.
  • Eva Fantyšová

    ?

    jednotlivec, 7. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úžasná dovolená! Opravdu jsem si odpočinula. Všichni z personálu hotelu byli velice
    • Všechno
    • Jediná drobná výtka je příliš tvrdá nepohodlná postel
  • Marie Husáková

    ?

    jednotlivec, 11. listopadu 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojeni a velice mile překvapeni se vstřícností a ochotou všeho personálu jak v restauraci, tak v recepci i v spa. Bylo nám příjemně.
    • Ochota a vstřícnost personálu.
    • Nemám , co bych měla vytknout.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Milá paní Husáková,
    velice Vám děkujeme za hodnocení pobytu, jsme rádi, že jste byla u nás spokojená a věříme, že nás brzy opět navštívíte.
    Přejeme Vám pohodové podzimní dny a hlavně pevné zdraví !
    Za tým Spa Hotelu Felicitas Gabriela Váňová

  • Olga Konvalinková

    ?

    jednotlivec, 1. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel byl moderně a esteticky zařízený, čistý, příjemný a obsluha byla velmi milá a ve všem nám velmi ochotně vyšla vstříc. Byli jsme se vším naprosto spokojení.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Milá paní Konvalinková,

    děkujeme Vám za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste si u nás pobyt dokonale užila.
    Věříme, že se k nám opět brzy vrátíte.
    Přejeme Vám krásný podzim a hlavně pevné zdraví !
    Za tým Spa Hotelu Felicitas
    Gabriela Váňová

  • Pásztorová Jana

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice kladně hodnotím přístup vedení i personálu ke klientům. Zvláště v této složité době oceňuji dodržování hygienických pravidel (desinfekce a možnost měření teploty při vstupu do budovy).
    • Profesionální přístup personálu wellnes ve 4.poschodí. Zvláště bych ráda ocenila nejen profesionální, ale i citlivý přístup pana Jana Oplta (snad si pamatuji jméno správně, pokud ne, omlouvám se). Jeho chování, ohleduplnost a pozornost ke klientům je při jeho mládí velice mile překvapující.
      Dále jsme s kamarádkou ocenily, že rozpis procedur zohledňoval náš společný pobyt, tzn. časově jsme měly sladěný program.
    • Šatna u hotelového bazénu po skupinovém cvičení společná pro muže i ženy.