Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 628 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (628)

Filtry

  • Jana Jalovcová

    ?

    jednotlivec, 27. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nedostatečná kapacita snidanove jídelny. Nepřesné info o lazenskych procedurach.
    Hotel Zlatá hvězda

    Odpověď od hotelu

    Hotel Zlatá hvězda

    Dobrý den paní Jalovcová,
    děkuji za Vaše hodnocení. Snídaně nabízíme od 7-10 tak, aby se všichni hosté mohli v klidu nasnídat. Kapacita sálu je 64 míst. Wellness procedury s harmonogramem tiskneme a předáváme každému hostu při check-inu. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu. S přáním krásného dne Kubíková (Sales Manager)

  • Hana Zdvihalová

    ?

    skupina přátel, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vstřícnost ochota výborná kuchyně
    • Velice spokojeni .. doporučujeme
    • Jen taková maličkost měli jsme okna do ulice a brzy ráno uklízecí služby dělali rámus
    Hotel Zlatá hvězda

    Odpověď od hotelu

    Hotel Zlatá hvězda

    Vážená paní Zdvihalová,
    děkuji za Vaše hodnocení, které nás velmi potěšilo.
    Za hotel Zlatá hvězda Kubíková(Sales Manager).

  • Hájková Renata

    ?

    jednotlivec, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Gabriela Trefilová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 25. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    hotel má dokonalou polohu a všude je blízko, hezký čistý, snídaně i večeře v pořádku, chutné a pestré.
    • musím moc a moc pochválit slečny číšnice, která nás obsluhovali na večeři, byli úžasné, moc milé, usmavavé a velmi přátelské a ochotné, takže výborné!!! a také paní s úklidu!!!, které nás denně krásně zdravili a ptali se zda něco nepotřebujeme. ale s chutí a s dobrou náladou!
    • spa v hotelu je pěkné, jen nás obsluhovat mladý muž, asi také masér a tam bych přivítala trošku více ochoty a o hodně více profesionality. To že vám roztočí kouhoutek a šoupne vás za dveře, mi nepřipadá jako profesionální. Mohl by třeba vysvětlit nač procedura je, co to léčí, z čeho se skládá a tak dále. Myslím, že jeho asi práce tady moc nebaví :(, protože paní kolem servisu byly naprosto v pořádku a velmi ochotné jak na recepci tak při službách.
  • Jitka Korbelová

    ?

    jednotlivec, 23. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se nám líbilo ,vše jak má být
  • Jarmila Mrázková

    ?

    skupina přátel, 20. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • naprostá spokojenost!
    • nemám co vytknout
    Hotel Zlatá hvězda

    Odpověď od hotelu

    Hotel Zlatá hvězda

    Děkujeme za Vaši recenzi, která nás velmi potěšila.

  • Hana Kropačová

    ?

    jednotlivec, 20. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojení.Ubytovani,jidlo,sluzby, personál, výborně.Doporucuji
  • Michaela Hochmannová

    ?

    dospělý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naše dovolená v hotelu zlatá Hvězda neměla chybu. Byli jsme velice spokojení jak s ubytováním, tak se službami, které hotel nabízí. Všichni zaměstnanci jsou velice milí a vstřícní, jídlo výborné, chutné a čerstvé. Cítili jsme se zde skvěle. Velikou výhodou je i půjčovna kol při hotelu. Touto cestou bychom chtěli poděkovat všem pracovníkům hotelu za krásnou dovolenou.
    • hezké, prostorné a čisté pokoje, velice milí a ochotní zaměstnanci hotelu
    Hotel Zlatá hvězda

    Odpověď od hotelu

    Hotel Zlatá hvězda

    Vážená paní Hochmanová,
    velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Je to pro nás veliká motivace. Vaši recenzi ráda předám zaměstnancům. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

  • Milada Pochmanová

    ?

    jednotlivec, 15. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel naprosto pohodový,vše fungovalo bez problémů*oceňuje mě zvláště vstřícný přístup personálu při snídaňovém bufetu-ochota,úsměv,profesionalita*kvalitní služby v relax.centru, stejně tak fungoval úklid pokoje-slušnost,vstřícnost, úsměv... Hotel je přímo na náměstí,takže naprosto ideální poloha*Jednoznačně doporučuji