Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 670 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (670)

Filtry

  • Tomáš HEJZLAR

    ?

    jednotlivec, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pět hvězdiček, naprosta spokojenost, VELMI DĚKUJI.
    • VŠE. Navzdory současným pandemickym problémům zařízení prokázalo maximální flexibilitu.

      Přestože jsem byl včera přítomen již jako
      poslední klient, tedy již jediny přítomny
      před ukoncenim během nedělní snídaně, vše probíhalo zcela normálně , tedy jako dříve, včetně DVOU servirek a přítomné provozní šéfky v luxusní nabídce. .OBDIVUJI.
      Když jsem předtím iniciativně nabídl možnost redukce standardnich služeb , o nic jsem nebyl ochuzen. To je obdivuhodný jev. SUPER!
  • Zdeněk Císař

    ?

    dospělý pár, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeňka Krbálková

    ?

    jednotlivec, 20. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nádherné prostředí, profesionální přístup personálu. Velmi chutná jídla.
    • Překrásná vánoční výzdoba. Jak v pohádce.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Krbálková,
    velmi nás těší Vaše spokojenost a děkujeme za zaslané hodnocení. Je nám o to cennější, neboť k naší lítosti letošní situace neumožnila stovkám klientů přijet si užít slavnostní vánoční atmosféru. Jsme proto moc rádi, že i pro menší počet hostů měl čas vložený do přípravy adventní a vánoční atmosféry své opodstatnění - potěšit naše hosty. Rádi Vás i v budoucnu přivítáme v našem hotelu!
    GALA HOTELS, s.r.o.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 15. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná strava, velmi dobrý hotelový bazén,
      vybavenost pokojů, poloha hotelu
    • Jedině to, že jsme v balíčku pod položku lehký oběd dostali polévku a salát, v minulých letech to bylo podstatně bohatší (loni např. perfektní obložené teplé toasty)
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu a Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že se Vám pobyt u nás líbil. Polední snacky jsou jinou verzí lehkých obědů, zvážíme opětovné zařazení "lehkých obědů" , děkujeme za připomínku. Rádi Vás opět přivítáme v našem hotelu. GALA HOTELS s.r.o. (Excelsior, Chateau Monty SPA Resort)

  • Hedvika Kadlecova

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl velmi pekny, uzila jsem si bazenu, saunoveho sveta a bohatych snidani i veceri, personal delal, co mohl v dobe koronaviru. Moc dekuji za pobyt, urcite prijedu znovu.
    • Krasny pokoj s pivonkovymi tapetami a peknymi kresly a lampami. Uzila jsem si bohate snidane, snacky a vecere. Byla jsem nadsena ze Saunoveho sveta. Zamek je blizko promenady, takze jsem si uzila i krasnou Vanocni lazenskou promenadu se stanky.
    • Nebylo mi jasne po prichodu na veceri ve ctvrtek, ze je vecere servirovana. Musela jsem servirku sama oslovit. Ale chapu, ze v teto nelehke dobe to maji cisnici narocne a dekuji!
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velmi potěšeni, že Váš pobyt proběhl dle Vašich představ a k Vaší spokojenosti. Rádi Vás opět přivítáme v našem hotelu. GALA HOTELS s.r.o. (Excelsior, Chateau Monty SPA Resort)

  • Robert Müller

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina Motejzíková

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochotný personál, krasné prostředí a nebyl problém ani s mojí bezlepkovou dietu
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že se Vám pobyt u nás líbil. Rádi Vás opět přivítáme v našem hotelu. GALA HOTELS s.r.o. (Excelsior, Chateau Monty SPA Resort)

  • Tomáš Hejzlar

    ?

    jednotlivec, 11. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jsem velice spokojen, zatím NEJLEPŠÍ sanatorium i nabídnuté služby, jež jsem v životě absolvoval. Rád hodnotím PĚTI HVĚZDIČKAMI.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že se Vám pobyt u nás líbil. Rádi Vás opět přivítáme v našem hotelu. GALA HOTELS s.r.o. (Excelsior, Chateau Monty SPA Resort)

  • Věra Tomaierová

    ?

    jednotlivec, 8. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    veškerý personál vstřícný, ochotný a milý i v nelehké "covidové" situaci
    • výborné jídlo, bazén s příjemně teplou vodou a sauny bez chyby s velmi milou obsluhou,
      obsluha a recepce si zaslouží zvláštní poděkování
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme velmi rádi, že pobyt proběhl k Vaší spokojenosti.

  • Irena Živná

    ?

    jednotlivec, 28. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velmi spokojená. Hotel je na dobré úrovni, odpovídá 4*. Jediné co mne zarazilo, byla cena za parkovné pro bydlící hosty.
    Vybavenost dětských hřišť a sport. a kult. vyžití nemohu hodnotit vzhledem ke coronovirové krizi.
    • - velice kvalitní služby a přístroje ve spa
      - bohatá nabídka ve spa i beauty salonu
      - chutná kuchyně (až na viz vedle)
      - ochotný personál
    • - na hotelové buffet přišlo staré jídlo, které se mělo již dávno vyhodit (volská oka, různé závitky, dortíky, ale i chléb)