Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 1140 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (1140)

Filtry

  • Hana Třešňáková

    ?

    dospělý pár, 2. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ljubov Kurach

    ?

    skupina přátel, 2. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Postele, nevyhovující matrace a poštaře
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl jsem ten "pachatel", který se vrátil na místo činu :-)
    Kdyby to zde nebylo skvělé, nevracel bych se :-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Gärtnerová

    ?

    dospělý pár, 24. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Milý personál, výborné jídlo.
    • Pohodlný velký pokoj.
  • Antonia Joščáková

    ?

    dospělý pár, 20. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    100% spokojenost.... Nemám co vytknout. Těším se na příští pobyt, který hodláme s manželem uskutečnit ve stejném hotelu.
    • Líbilo se nám vše!!!
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Máme ohromnou radost, že jsme mohli přispět našimi službami k Vašemu skvělému týdnu strávenému v Mariánských Lázních. Děkujeme, že jste zvolili hotel Chateau Monty SPA Resort a děkujeme, že jste se s námi i zákazníky portálu podělili o své pozitivní zážitky. Už nyní se těšíme na Vaši příští návštěvu!
    L. Fojtíková, sales manager

  • Květoslava Houdková

    ?

    rodina s malými dětmi, 18. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Líbilo se mi vcelku vše.
    • Velmi mě zklamalo,že do saunoveho světa nemůžou děti.Minuly rok jsme bez problémů a letos zákaz veliké zklamání.Jelikoz náš malý je zvyklí se saunovat a chodit do solné jeskyně moc mě to zklamalo.
    • Vše v pořádku až na saunovy svet
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Děkujeme za zpětnou vazbu k vašemu pobytu a jsme rádi, že se Vám náš hotel líbil. Dětem bohužel není již do saunového světa vstup umožněn. Důvodem je zejména to, že dle zdravotních standardů a předpisů, kterými je náš hotel, jakožto poskytovatel zdravotnických služeb nucen řídit, je teplota saunování pro děti. Ta je nižší než je u nás aktuálně nastavena pro dospělé osoby. Dětem je určen bazén a umožněn vstup do římské lázně s "parní saunou". Je mi líto, ale ani pro Váš příští pobyt nebude dětem umožněn vstup do sauny, která je primárně určena dospělým hostům.
    Děkujeme za pochopení a budeme rádi, pokud i napříště zvolíte náš hotel, věříme, že najdete dětem alternativní aktivity. Například by mohlo jít o náš pobytový program určený dětem- Junior wellness anebo Montíkovo království.
    L. Fojtíková, sales manager

  • Kamila Fajtová

    ?

    jednotlivec, 16. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup personálu byl odměřený, někdy až nepříjemný.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Děkujeme za Vaši návštěvu a hodnocení. Je nám líto, a omlouváme se, jestliže přístup některých zaměstnanců neproběhl k Vaší spokojenosti, na které nám skutečně záleží. Chtěla bych proto požádat o upřesnění o jaký konkrétní úsek se jednalo ( restaurace, recepce, balneo apod.) a krátké upřesnění v čem Vám nebylo vyhověno, abychom mohli s vedoucím oddělení pohovořit o zlepšení přístupu. Neváhejte nás informovat na monty@galahotels.cz. Věříme, že se nám podaří tento výjimečný nedostatek odstranit a zvolíte-li i příště náš hotel, osobně se o tom přesvědčíte.
    L.Fojtíková, sales manager

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Matrace na pokoji 234 velmi měkké (okraje )
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Děkujeme , že za zpětnou vazbu, těší nás, že se Vám v hotelu Chateau Monty SPA Resort líbilo a děkujeme i za podnět, který obratem předáváme na náš technický úsek ke k prověření a dořešení. Věříme, že pokud i napříště využijete našich služeb, proběhne vše k Vaší plné spokojenosti.
    L. Fojtíková, sales manager

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 11. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • VEČER FRONTY U JÍDLA, ŠPATNÝ SYSTÉM. DRAHÉ PITÍ NA VEČEŘI
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Děkujeme za zpětnou vazbu, časy večeří jsou záměrně nastaveny na rozmezí dvou hodin 18.-20. hodinu, bohužel pokud přijde většina hostů najednou v jeden čas, přímo na 18. hodinu, mohou se krátkodobě tvořit fronty, je tomu zřejmě bylo ve Vašem případě a za případné čekání se omlouváme. Ceny jsou ovlivněny vstupními náklady, kde je bohužel rozsah možností limitován. Děkujeme za pochopení a věříme, že i přes uvedené jste si z Vašeho pobyt přivezli hezké zážitky a zachováte nám i napříště přízeň.
    L. Fojtíková, sales manager