Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 697 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (697)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově pobyt hodnotím na výbornou. Nádherný a skvěle vybavený hotel, nabízející nepřeberné množství služeb, ochotný a milý personál, výborná kuchyně, perfektní úklid. Stran kultury nelze vzhledem k dosud trvajícím restrikčním opatřením hodnotit. Jediným mínusem je vzdálenost hotelu od centra a přístupové cesty pro pěší. Hotel sice nabízí dopravu tzv. pendelbusem do centra a zpět, ale pro hosty s léčebným programem je možnost využití, vzhledem k časům dopravy, kdy poslední spojení z města je v 16,10, minimální.
  • Marta

    ?

    rodina s malými dětmi, 8. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jindřich Močkoř

    ?

    dospělý pár, 8. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí, strava!, personál (myslím ochotu, jednání)
    • Proleželé, přesněji prosezené matrace na okrajích!
      Zavřená restaurace, nemožnost si cokoli koupit (občerstvení, noviny)
  • Anna Syrůčková

    ?

    jednotlivec, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Monty jsme byly s kamarádkou opakovaně, líbí se nám jeho umístění na kraji lesa a mimo hlavní třídu.
    • Personál je úžasný, snaží se ve všem vyjít vstříc. I co se týče procedur. Hotel je krásný a čistý.
    • Nemám nic, co by se mi vyloženě nelíbilo.
  • Jana Kustkova

    ?

    jednotlivec, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásný hotel, procedury a procházky po ML. Super spokojená.
  • Šárka Šteklová

    ?

    jednotlivec, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme velmi spokojeně a děkujeme personálu hotelu za perfektní služby a skvělý přístup, ochotu a péči ....
    • Krásné luxusní prostředí a příroda kolem hotelu / nádherný park .
    • Nic
  • Ivana Čablová

    ?

    mladý pár, 6. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel Macháč

    ?

    dospělý pár, 4. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu má profesionální úroveň, vše odpovídalo popisu i představám. Perfektní byly i všechny procedury, jen se nám nelíbilo, že ve vaně s rašelinou se nemění voda a koupe se několik hostů po sobě. Odzkoušet lze pomocí zapomenutých předmětů ve vaně a je to zřejmé i ze zaschlých pruhů ve vaně, kdy každý host vytlačí jiné množství vody.
    • Velmi ochotný personál.
    • Hygiena při rašelinové koupeli, zvláště v Covid době bych nečekal, že voda se nevyměňuje.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miluše Ptáčková

    ?

    dospělý pár, 1. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    bylo to výborné, určitě se vrátíme
    • vše se nám líbilo, blízkost Slavkovského lesa
    • postele, drahé parkování