Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 12 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (12)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Pavel Zeman

    ?

    jednotlivec, 5. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Zde se jedná o lázeñské zarizeni a v tomto smêru je tento Hotel velmi dobre vybaven. Cistota je tu na prvnim mistê! Rád bych upozornil na velmi dobrou domáci kuchyni ! Denni vycházky v krasnem cistem lese hned za hotelem patrili tez k memu pobytu. Kdo hledá Láznê na úrovni za dobrou cenu,tak je tu na správném mistê.
  • Dana mensingerova

    ?

    dospělý pár, 1. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu v baleo centru
      chutné jidlo vždycky dostatek
      Obsluha a ochota v jidelne
  • Ruzena Urbanovska

    ?

    ostatní, 29. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - vybavenost a cistota pokoje (dekujeme uklizecce).
      -prijemny pristup ze strany servirky 24.11.2017 a sestricky na procedurach 25.11.2017. Jsou prezentaci sveho zamestnavatele.
      -originalny kartickovy vstup na pokoje.
      -spickovy profesionalny pristup manazerky hotela p. Sedlackovej.
      -kvalitne teple jidlo a podavany sortiment jidla a piti u snidane.
      Celkove az na drobne nedostatky, ktere nas potkali a lze je napravit, byl odpocinkovy relax v hotelu Devin pro mne a kamaratku prinosem a odpocali jsme si. Dekujeme.
    • -chladny, neochotny pristup recepcni 25.a26.11.2017.
      -nacasovani vsech ctyr procedur v jeden den rano v 8,00 hod. bez odpocinkovej prestavky. Navazovali na sebe.
      -doporucili by jsme misto vysokej vane nainstalovat sprchovy kout.
      -take by jsme uvítali (u pro nas vyssi s pohybovymi problemami) na zdi vedle nizkeho WC madlo
      -slaby signal wifi na "nasem utulnem pokojicku" c.105.
      -neprijemne pro nas bylo, když jsme se vydali do městského bazenu na plavani. Privitala nas pani a pozadovala vsupne karticky do bazena. No my je ani vubec nedostali. Tak nezbylo nam nic jinýho, nez absolvovat (pro nas narocnejsi) cestu do kopecka spatky na hotel. Recepcni nam vypsala a podala dve karticky a my jeli spatky k bazenu. Tu jsme vsechnu unavu odburali a krasne ve vyrivce se znovunastartovali na cestu do spatky na hotel.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    K hodnocení parků a dětských hřišť se nemohu vyjadřovat.Jsem na to příliš starý.Rovněž sportovní vyžití je mým hoby.O kulturu jsem se moc nezajímal.
    • Z hrůzou jsem jsem poslední večer zjistil.že mám s sebou plavky.Na to,že mám 1 volný vstup do bazénu jsem zapoměl.A personál rovněž.To je jediná věc,která se mi nelíbila.
  • Marie Pospíšilová

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli spokojeni, co se ubytování, personálu a procedur týká, vše bylo perfektní. Pro nás, jakožto starší lidi, byl trochu problém, že je hotel trochu mimo centrum. V hotelu nám chybělo "kavárenské" posezení, kde bychom si mohli dát kávu a něco dobrého. jinak velká spokojenost
  • Petra Šmejcová

    ?

    jednotlivec, 4. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Antonín Matoušek

    ?

    dospělý pár, 2. října 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    O chlup nižší hodnocení čistoty je z důvodu ne zcela perfektního polybanu v koupelně.
    • - velice tiché a klidné prostředí
      - výtečné stravování
      - dost prostoru na parkování
      - ochotný personál
    • - lehce orezlý polyban v koupelně
      - chybějící dvířka mrazicího prostoru v ledničce, která zbytečně mrazila v celém svém prostoru (a zbytečně hlučela)
  • Marie Kaufnerová

    ?

    dospělý pár, 13. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Spokojenost
  • Eva Bogunovičová

    ?

    ostatní, 11. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemný a ochotný personál v celém hotelu
      žádný problém s přítomností mého pejska v hotelu
      hotel v okrajové části (klid) a přesto blízko centra
    • v jídelně stůl pro 8 lidí, při jídle jsme museli vstávat a pouštět spolustolovníky na jejich místa, nepříjemné pro obě strany
      večeře -- švédský stůl
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. května 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel nepatří k těm modernějším, ale balneo je perfektní a paní masérka úžasná.
    SPA Hotel Děvín

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Děvín

    Mnohokrát děkujeme za krásné hodnocení. Doufáme, že Váš pobyt nebyl poslední u nás v hotelu, rádi Vás přivítáme v budoucnu.

    tým Spa hotelu Děvín