Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 295 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (295)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Hrubá

    ?

    jednotlivec, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -hotel celkově,zejména ubytování v 5.patře, výhled, klidné prostředí, vybavení
      -personál velmi příjemný,jednání vstřícné a velmi laskavé
      -čistota na vysoké úrovni,okolí nádherné
      -velké nadšení mi poskytlo prostředí valašského muzea,skvělá je Jurkovičova rozhledna a překrásné jsou Pustevny s naprosto unikátní stezkou "Valaška"
      -vyjížďky na kole do okolí
      -možnost využívání bazénů
    • -možná by větší zvýhodnění ceny pro důchodce přineslo ve finále větší návštěvu a tím i větší pohodu pro provoz
  • Jana Rejšková

    ?

    jednotlivec, 9. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ludmila Stehlíková

    ?

    skupina přátel, 9. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám v hotelu Relax,podle našich představ vše v místě, všude kousek k museím , výstavám a plánujeme další pobyt v hotelu,welnes super,jídlo výborné,ve volném čase je čím se bavit jako mini golf a bowling,personál velice příjemný.4isto v hotelu i mimo něj .Děkujeme za krásné 4 dny.
    • Není co vytknout ,náš obdiv.
  • Marcela Hejčová

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to perfektní relax a pohoda
    • Líbilo se mi všechno. Koupele jsou úžasný a výlety po okolí taky. Všude příjemní lidé.
  • Vlasta

    ?

    rodina s malými dětmi, 26. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 25. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo super akorát byl problém s číslem
      na taxi , ale i to se vyřešilo.

      Jediné co chybí ve Vašem rekreačním poukazu je odkaz na autobus, který by nás odvezl k Vašemu hotelu co nejblíž.
      Šly jsme z autobusového nádraží až na hotel pěšky, v tom vedru to byla hrozná cesta.
      Navíc jsem měla kufr a francouzskou hůlku
      a vnučka kufr. Tak hezký den
  • Ludmila Romančáková

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám tam,příjemné procedury,ochotný veškerý personál od recepční až po uklízečky,pobyt nabídnu pro spolek Diabetiků tak e třeba ještě k Vám podívám
  • Jana Höbeltová

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radka

    ?

    rodina se staršími dětmi, 13. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení