Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 15 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    84%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (11)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Šulc jiří

    ?

    mladý pár, 27. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Sochorová

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné ubytování, restaurace a jídlo dobré. Paní v recepci ochotná. Snídaně dobrá. Pokojská k dispozici každý den.
    • Na pokoji chybělo světlo v předsíňce, dveře do koupelny s toaletou šoupací (jako by nebyly žádné).
  • Yoanna Hristova

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • The ladies in the spa center were nice and professional
    • The bathroom was not clean . It was not room keeping for the 4 days stay.
      We booked a room with half board , but the restaurant was open only for the first evening .

      We are not satisfied from the hotel and our Christmas trip was not good .
  • Martina Prudká

    ?

    skupina přátel, 22. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslava Loutchanová

    ?

    dospělý pár, 5. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli velmi spokojeni.
  • Kateřina Šmidrová

    ?

    jednotlivec, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý výběr procedur. Perfektní personál Balnei. Příjemné ubytování. Bohatá snídaně.
  • Růžena Morongová

    ?

    jednotlivec, 11. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Na balneu je příjemný personál, čisto. Skvělý relax.
  • Luděk Jirák

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Balneo část je excelentní s vynikajícími službami a nesmírně ochotným personálem. Hotelová část silně pokulhává. Sice je všude čisto a pokoj je vcelku velký a slušně vybavený, ale jiné je to s personálem hotelu a restaurace. Paní na recepci by jistě mohla být usměvavější, restaurace by asi neměla vypadat jako po vymření, asi by se nemělo stát, že když máte pobyt s polopenzí na 3 dny tak po dva dny dostanete jenom polovinu nabídky menu pro polopenzi a až poslední den zjístíte, že ta nabídka je dvojnásobná. S dveřmi u pokoje musíte třísknout, jinak by se nezavřely. Přes to všechno bych pobyt zde doporučil a to jednak kvůli vybavenosti, nabídce a skvělému personálu Balneo centra a pak kvůli poloze hotelu nedaleko nádherného centra Olomouce.
    • Balneo část je excelentní s vynikajícími službami a nesmírně ochotným personálem. Pobyt zde bych doporučil a to jednak kvůli vybavenosti, nabídce a skvělému personálu Balneo centra a pak kvůli poloze hotelu nedaleko nádherného centra Olomouce.
    • Hotelová část silně pokulhává. Sice je všude čisto a pokoj je vcelku velký a slušně vybavený, ale jiné je to s personálem hotelu a restaurace. Paní na recepci by jistě mohla být usměvavější, restaurace by asi neměla vypadat jako po vymření, asi by se nemělo stát, že když máte pobyt s polopenzí na 3 dny tak po dva dny dostanete jenom polovinu nabídky menu pro polopenzi a až poslední den zjístíte, že ta nabídka je dvojnásobná. S dveřmi u pokoje musíte třísknout, jinak by se nezavřely.
  • Oliver

    ?

    mladý pár, 29. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení