Recenze

HodnoceníHotel Praha

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 567 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (567)

Filtry

  • Jana Skotnicová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 6. ledna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. prosince 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • masáže
    • Teplota bazénu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 5. prosince 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavla Lambertová

    ?

    skupina přátel, 1. prosince 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělý personál restaurace, spousta výborného jídla. Úžasný kosmetický rituál, i další procedury byly super. Krásný bazén asi více pro zamilované, ale i s kamarádkou jsme si to užily. Měly jsme menší moc hezký pokojíček, na dvě noci zcela dostačující. Vše bylo čisté a upravené.
    Počasí jsme měly jako na objednávku, pobyt neměl chybu.
    • Volný vstup do bazénu a sauny.
  • Kavlíková Gabriela

    ?

    skupina přátel, 28. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné prostředí, voňavý a čistý interiér, ochotný personál restaurace/recepce/wellness
  • Sedláčková

    ?

    dospělý pár, 25. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost, pohoda.
  • Lenka Mattušová

    ?

    dospělý pár, 19. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Se vším jsme byli naprosto spokojeni. Pobyt v tomto hotelu, můžu jen doporučit. Určitě se sem vrátíme.
  • Miluše Horáková

    ?

    dospělý pár, 29. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Adam

    ?

    dospělý pár, 28. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je pěkný o 3. patrech , bohužel náš pokoj ve 2. patře byl rozdělen dveřmi se sousedním pokojem takže slyšíte sousedy z vedlejšího pokoje skrz dveře. Stropy jsou papírové , dřevěné. Dveře do pokoje jsou na klíč a vůbec nedoléhají takže slyšíte vše z chodby od zavíraní dveří ostatních pokojů až po mluvení..My měli smůlu na rodinu s dětmi nad náma takže dunící peklo do pozdních večerních hod.... Pokoj je malinký ale na přespání určitě dostačující, pěkná koupelna , celkově čisto , trezor na pokoji zdarma, trošku mě štvala absence alespoň malé chladničky.
    Teď k restauraci my měli v balíčku polopenzi kde bylo napsáno že máme 3 chodové menu ze 4 druhu jídel , omyl!!!!.. Výběr byl pouze vždy ze 2 jídel které jste si museli objednat u večeře den předem. V den příjezdu jsme dostali vepřový řízek s kaší, jiný výběr jídla nám nabídnut nebyl. Porce menší ale dostačující .Polévka vždy 1. na výběr, dezert kousek buchty. 1 den pobytu jsme byli obsluhou k večeři usazeny s manželkou ke stolu pro 4 osoby. Před podáním dezertu jsme byli obsluhou slušně přesunuty ke stolu pro 2. ( Protože přišla německá rodinka) toto sem teda rozdejchával dost těžce ale nedal jsem nic najevo.. pivo je tam Budvar 0,4 za 65 což na vysokohorskou přirážku je v normě . Snídaně ok. Wellness.. my měli v balíčku venkovní whirpool na 30 min ...po 25.minutách jsme byli slušně vyhozeni , rašelinový zàbal zad ?? lehnete si na lůžko na kousek zad Vám přiložej nějaký gelový polštářek a na 25 min Vás přikryjou dekou, modlili jsme se ať už je konec.. prostředí wellnessu pěkný.
    • Prostředí, paní na recepci příjemná , čistota, na pohled pěkný welnes menší ale pěkný. Děkuji.
    • Výběr jídla pro zaplacenou polopenzi, pro lidi platící výběr z jídelních lístků velký. Přesazování od stolu 2x za náš pobyt jedou my, jednou starší lidi. Nemyslim si že tento hotel si zaslouží 4**** dal bych max 3 a půl.!
  • Michal Brož

    ?

    jednotlivec, 27. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení