Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

HodnoceníHotel Lenka

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 20 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (20)

Filtry

  • Jaroslava Wolfová

    ?

    jednotlivec, 21. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel byl skromný, ale útulný. Recepční byly velmi vstřícné. Zajistily můj dovoz do hotelu i odvoz na autobus.stanoviště/. Pomohly mi se zavazadlem. Byla jsem max. spokojená. Čistota pokoje na jedničku, bylo špatné počasí, ale v pokoji i celém areálu hotelu bylo teplo.
    • Strava -byla polopenze. Snídaně klasika /dobré/. Večeři jsem si vybírala spíše lehčí. Z mého pohledu, kuchař to trochu flákal.
  • Aleš Satola

    ?

    jednotlivec, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pro člověka který je aktivní a netraví celé dny na hotelu je to výborná volba za velmi dobrou cenu na poměry Špindlu
    • Famózní personál, usměvavé dámy co vám vždy rády pomůžou. Kuchaři umí, chutnalo. Hotel starší ale čistý a nesmrděl nejlevnější drogerii
  • Lenka Havlíčková

    ?

    ostatní, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je dobře situovaný pro výlety i snadná dosažitelnost města.
    Rády se vrátíme.
    • velmi dobrá poloha hotelu
      milý personál
      dobré jídlo
      ochota
      čistota
    Hotel Lenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Lenka

    Děkujeme za milá slova.
    Velmi si vážíme hostů, kteří se k nám vracejí....
    Kolktiv hotelu Lenka

  • Miluše Slatinská

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice milý a vstřícný personál, který se o vás s láskou postará, nic není problém. Pokud jde vyhovět, vyhoví :). Vše čisté, do centra kousek krásnou lesní cestou.
    Hotel Lenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Lenka

    Děkujeme za krásné hodnocení.
    Vaše milá slova nás moc potěšila.
    Kolektiv hotelu Lenka

  • Dana Dobrá

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jeli jsme tam poznat krásy Krkonoš, líbilo se nám tam, vše bylo v pořádku.
    Hotel Lenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Lenka

    Děkujeme,
    moc nás těší, když jsou hosté u nás spokojení.
    recepce

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Plný koš dámských vložek a na prosreradlech chlupy že psa.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hejdová Zdeňka

    ?

    jednotlivec, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vstřícný a příjemný personál, čistota, parkování přímo u penzionu, poloha v klidné části Svatého Petra, příjemné venkovní posezení.
    • Poměr cena - kvalita = velice dobrý, včetně umístění samotného penzionu.
    • Nemám nic, co by se dalo vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení