Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

HodnoceníHotel Lenka

Zpět

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 26 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (26)

Filtry

  • Zdenek Novotný

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dana

    ?

    rodina s malými dětmi, 19. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost, určitě se budeme vracet
  • Bohumil Kocabek

    ?

    jednotlivec, 29. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Wolfová

    ?

    jednotlivec, 21. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel byl skromný, ale útulný. Recepční byly velmi vstřícné. Zajistily můj dovoz do hotelu i odvoz na autobus.stanoviště/. Pomohly mi se zavazadlem. Byla jsem max. spokojená. Čistota pokoje na jedničku, bylo špatné počasí, ale v pokoji i celém areálu hotelu bylo teplo.
    • Strava -byla polopenze. Snídaně klasika /dobré/. Večeři jsem si vybírala spíše lehčí. Z mého pohledu, kuchař to trochu flákal.
  • Aleš Satola

    ?

    jednotlivec, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pro člověka který je aktivní a netraví celé dny na hotelu je to výborná volba za velmi dobrou cenu na poměry Špindlu
    • Famózní personál, usměvavé dámy co vám vždy rády pomůžou. Kuchaři umí, chutnalo. Hotel starší ale čistý a nesmrděl nejlevnější drogerii
  • Lenka Havlíčková

    ?

    ostatní, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je dobře situovaný pro výlety i snadná dosažitelnost města.
    Rády se vrátíme.
    • velmi dobrá poloha hotelu
      milý personál
      dobré jídlo
      ochota
      čistota
    Hotel Lenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Lenka

    Děkujeme za milá slova.
    Velmi si vážíme hostů, kteří se k nám vracejí....
    Kolktiv hotelu Lenka

  • Miluše Slatinská

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice milý a vstřícný personál, který se o vás s láskou postará, nic není problém. Pokud jde vyhovět, vyhoví :). Vše čisté, do centra kousek krásnou lesní cestou.
    Hotel Lenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Lenka

    Děkujeme za krásné hodnocení.
    Vaše milá slova nás moc potěšila.
    Kolektiv hotelu Lenka