Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 422 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (422)

Filtry

  • Irena Lounová

    ?

    dospělý pár, 14. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkuji za korona náhražku za pobyt v Turecku. Moře sice nic nenahradí, ale relax alespoň částečně ano....
  • Iveta Machainová

    ?

    jednotlivec, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi se nám pobyt líbil. Chválím vašeho kuchaře, jídla byla vynikající. Děkujeme.
  • Jaroslav Lichtenberk

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V apartmanu pouze jeden malý odpadový koš, wellnes otevřeno
      pozdě (bazen ok). Malý sortiment jídla
      k večeři, nebyl taneční večer.
      Ale jinak super bez závažných věcí.
      Určitě se do Horalu vrátíme s kamarády,
      nabídněte akci Silvestr na 4 dny.
  • Roman Losenický

    ?

    dospělý pár, 8. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Radova

    ?

    jednotlivec, 2. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jelikož chodím pomocí dvou berli tak jsem vše zvládala a bylo to super
  • eva nevímová

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál,ochotný, vše bylo v naprostém pořádku. Nemůžu vynechat hodnocení jídla - gastronomie v hotelu je na velmi vysoké úrovni,
      Děkujeme za krásný víkend.
    • I kdybych chtěla najít během pobytu něco záporného,jako že nechci, nemohla bych, vše výborné.
  • Lenka Haasová

    ?

    mladý pár, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří

    ?

    rodina se staršími dětmi, 28. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina Holíková

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu Horal jezdíme dlouhé roky. Poměr cena kvalita, je na okolí jižní Morava, totálně bezkonkurenční.
    Navštěvujeme wellness po celé Moravě, ale do Horalu se vracíme s manželkou pořád. Mají i bezkonkurenční kuchyni. Balíček ,,Relaxační neděle,, je topovka tohoto hotelu .Za 1600kč na osobu dostanu wellness a vířivku od 14.-122.hod , vynikající večeře o několika chodech, které nebylo nikdy co vytknout. Jen to, že na to jak moc dobře vaří, by mohli dávat třikrát větší porce. S tamním jídlem nechcete prostě přestat kousat.
    V balíčku je i naprosto špičkově podaná a opravdu rozmanitá snídaně, kde si vybere každý. Vždy doplňují jídlo průběžně, ať je pořád čerstvé, teplé a neokoralé. V žádném wellness hotelu nevaří tak dobře, jako v Horalu!
    K tomu přičtěte upravenou, sympatickou a veselou obsluhu a máte relax, ze kterého odcházíte opravdu s dobrou náladou. Dokonce si tamní obsluha u práce potichu pobrukuje a prozpěvuje. To přídává hodně na celkovém optimismu Vašeho pobitu.
    Po suprovém jídle nebo wellness se jdete vyplácnout na pokoj, který je opravdu čistý a vše v něm funguje. Čistota pokojů není uměle navozená čistícími prostředky, ale voní novotou a neopotřebením.
    Ale v pozitivech toho hotelu bych mohl pokračovat do nekonečna. ..Negativum jsme nikdy, ale opravdu nikdy nepocítili.
    Hotel Horal vřele doporučujeme.
    • Doporučujeme všechno! Celý Horal je pecka.
      -poměr cena/služby
      -obsluha
      -jídlo
      -wellness
      -pokoje
      -čistota
      -dostupnost
    • Nic