Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 414 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (414)

Filtry

  • Kateřina Holíková

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu Horal jezdíme dlouhé roky. Poměr cena kvalita, je na okolí jižní Morava, totálně bezkonkurenční.
    Navštěvujeme wellness po celé Moravě, ale do Horalu se vracíme s manželkou pořád. Mají i bezkonkurenční kuchyni. Balíček ,,Relaxační neděle,, je topovka tohoto hotelu .Za 1600kč na osobu dostanu wellness a vířivku od 14.-122.hod , vynikající večeře o několika chodech, které nebylo nikdy co vytknout. Jen to, že na to jak moc dobře vaří, by mohli dávat třikrát větší porce. S tamním jídlem nechcete prostě přestat kousat.
    V balíčku je i naprosto špičkově podaná a opravdu rozmanitá snídaně, kde si vybere každý. Vždy doplňují jídlo průběžně, ať je pořád čerstvé, teplé a neokoralé. V žádném wellness hotelu nevaří tak dobře, jako v Horalu!
    K tomu přičtěte upravenou, sympatickou a veselou obsluhu a máte relax, ze kterého odcházíte opravdu s dobrou náladou. Dokonce si tamní obsluha u práce potichu pobrukuje a prozpěvuje. To přídává hodně na celkovém optimismu Vašeho pobitu.
    Po suprovém jídle nebo wellness se jdete vyplácnout na pokoj, který je opravdu čistý a vše v něm funguje. Čistota pokojů není uměle navozená čistícími prostředky, ale voní novotou a neopotřebením.
    Ale v pozitivech toho hotelu bych mohl pokračovat do nekonečna. ..Negativum jsme nikdy, ale opravdu nikdy nepocítili.
    Hotel Horal vřele doporučujeme.
    • Doporučujeme všechno! Celý Horal je pecka.
      -poměr cena/služby
      -obsluha
      -jídlo
      -wellness
      -pokoje
      -čistota
      -dostupnost
    • Nic
  • Lukáš Rak

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radmila Wolská

    ?

    jednotlivec, 23. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt, personál výborný, služby perfektní. Děkujeme. Rodina z Havířova
    Wellness & Spa hotel Horal

    Odpověď od hotelu

    Wellness & Spa hotel Horal

    Dobrý den, rodino z Havířova,


    děkujeme za Vaše slova chvály, kterých si moc vážíme. Těší nás, že jste si u nás užili příjemný pobyt a budeme moc rádi, pokud si ho budete chtít zopakovat v budoucnu.

    S pozdravem

    Tým HH

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pohodový a klidný hotel, ochotný personál, příjemné wellness. Výborná polopenze formou bufetu, bylo z čeho vybírat.
    Wellness & Spa hotel Horal

    Odpověď od hotelu

    Wellness & Spa hotel Horal

    Dobrý den, anonyme,

    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Jsme potěšeni Vaší spokojeností s gastronomii v hotelu.
    Mé kolegy ráda pochválím za jejich práci.
    V celém prostoru wellness centra denně probíhá důkladné čištění všech prostor, na Váš námět jsme provedli kontrolu, plíseň jsme nenašli, tudíž nás mrzí Vaše tvrzení.

    Budeme rádi, pokud nás v budoucnu znovu navštívíte.

    S pozdravem

    Tým HH

  • Mariusz Zawadzki

    ?

    dospělý pár, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vojtěch Bílek

    ?

    mladý pár, 10. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Deutsch

    ?

    dospělý pár, 10. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milí personál, úžasné jídlo
  • Jaroslav Slavík

    ?

    jednotlivec, 10. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hodnocení okolí nemohu posoudit neměl jsem možnost z důvodu počasí ho využít
  • Radek Berecka

    ?

    jednotlivec, 10. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení