Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 463 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (463)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Zajoncová

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně,vše nám chutnalo, super bazén a masáž.
    • Nedostatek úložného prostoru, chyběla skříň s policemi ,nebylo kde sušit plavky, ručníky a župany
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bodové hodnocení je pro mne dostačující.
    • Viz bodové hodnocení
    • V takovem hotelu 4*-5* by měl být samozřejmostí výtah zvlášt pro starší lidi jdete na bazén a lítáte ze schodů do schodů a na pokoji klimatizace,samozřejmě nám chyběly i balkony alespoň u některých pokojů.Kouknu se z okna a za plotem tuto klimatizaci mají chatky v Campingu.Přitom cena pobytu 3 noci se mi nezdála až tak levná.
  • Radek Pientka

    ?

    dospělý pár, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Z pobytu na hotelu Horal v Rožnově pod Radhoštěm máme velmi hezký pocit. Nejen, že se o nás starala milá a usměvavá obsluha, ale i jídlo bylo skvělé, proto velký dík taky patří kuchaři. V hotelu se nekouří to má velké +. Perfektní organizace nově přijíždějících hostů, stálý úsměv obsluhy , výborná komunikace. Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi . 4 hvězdičky odpovídají kvalitě služeb hotelu. Pokoj byl uklizený a všude bylo čisto tak jako v celém hotelu. Příjemné prostředí.
    • Celkově wellness. (bazén, sauny).Stálá teplota vody.U bazenu se nacházejí lehátka a to i lehátka venku na terase s výhledem na tenisové kurty.
    • nic jsme nenašli
  • Vladimira Novakova

    ?

    jednotlivec, 6. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel perfektní. Služby také. Jidlo průměrné
    • Dobre umístěny hotel.
    • Spolupráce se Spa.CZ. Nadiktována jsem parametry objednávky a do e-mailu mi posílali něco jiného- jiné termíny, i když jsem upozorňovali. Nakonec se to podařilo.
  • Eva Müllerová

    ?

    jednotlivec, 5. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni, hotel je hezký a personál ochotný.
    • Pěkný wellness, ochotný personál, výborné jídlo.
  • Jan Rybárik

    ?

    dospělý pár, 4. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ačkoliv u silnice tak příjemný hotel
    • Welnes, jídelna, služby
    • Chybí klimatizace nebo alespoň ventilace na spani je tam dost teplo
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bezva možnost půjčit si skvěle seřízená kola a projet se cyklostezkou Bečva. Wellness taky úžasné, intimní prostředí, vše čisté, voňavé…
    • Vše
    • Bazén fajn, ale byl dost vytížený, možnost si jej zamluvit třeba na půlhodinky by byla lepší. Jinak ake čistý a teplý