Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 328 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (328)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 21. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Bohumil Darsa

    ?

    jednotlivec, 4. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše
  • Antonín Malý

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Libuše

    ?

    skupina přátel, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme čtyři manželské páry (senioři), celý pobyt se nám velmi líbil, bylo o nás dobře postaráno jak ubytování , stravování - velký výběr jídel, wellness , silvestrovský večer.
    Doporučujeme všem.
    • ubytování , stravování,
      personál vždy příjemný a ochotný,
      silvestrovský večer - perfektní
  • Jaroslava Maloccová

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme v hotelu Horal na Silvestrovském pobytu. Silvestrovský večer byl velmi pěkný, restaurace byla hezky vyzdobená, hudba a atmosféra velmi pěkná, raut vynikající, nápoje také výborné. Polopenze byla dobrá. Velmi pěkný bazén, měli jsme neomezený vstup do wellness, ale raději jsme si termíny rezervovali. Wellness je menší, ale hezké.
    • Nelíbilo se mi, že na pokoji není možné regulovat topení. Když jsme první den večer přijeli, bylo otevřené dokořán okno a topení netopilo. Topení netopilo velmi často a museli jsme stále chodit na recepci, aby nám ho zapnuli. Když jsme přišli na pokoj z bazénu nebo zimní procházky, tak nám bylo zima a oblečení nemohlo uschnout. Měli jsme zaplacený neomezený vstup do wellness, ale na wellness recepci dělali hrozné problémy z toho když jsme se sauny šli do bazénu a pak se zase chtěli do sauny vrátit. Myslím si, že dělat z toho problém, je zbytečné, všude jinde to tak jde, terasa u bazénu byla opět uzamčená, takže po sauně se nedalo jít ven (pouze na parkoviště).
    Wellness hotel Horal

    Odpověď od hotelu

    Wellness hotel Horal

    Dobrý den,

    jsme moc rádi, že se Vám Silvestrovský pobyt v našem hotelu líbil.
    Pokud bylo okno otevřené v pokoji, tak se za toto nedopatření velmi omlouváme. Standardně vytápíme pokoje na 23 stupňů, pokud tato teplota nevyhovuje, pak je zde nonstop recepce, kde Vám rádi teplotu upraví. Systém je nastaven tak, že pokud je pokoj obsazen, tak se topí nepřetržitě. Co se týče Wellness, recepční na požádání terasu rády odemknou. S recepčními jsme situaci konzultovali a nejsou si vědomy, že by "dělaly problémy" při vstupu z bazénu do Wellness centra a opačně. Pouze sdělily, že se vždy dotazovaly na číslo pokoje, neboť to je jejich povinnost. Věříme, že o přesevše nás opět znovu navštívíte. S pozdravem, Hotel Horal

  • Ladislav Škrabal

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Při silvestrovském pobytu jsme byli společně s partnerkou velmi spokojeni se vším, co pobyt nabízel. Obsluha, vstřícnost, čistota a dostupnost všeho, jak sportovního, tak i relaxačního využití byly na velmi dobré úrovni.
    • ochota personálu
      dobré jídlo
      dostupnost welness i sportoviště
      čisté prostředí
      celkový klid na hotelu
  • Michal Poláček

    ?

    rodina se staršími dětmi, 2. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moderní hotel s perfektním vyžitím ve wellness, bazénu a skvělým jídlem.
    • Dobré jídlo, pití (pivo i víno). I při 100 % obsazenosti hotelu byl všude klid a nic nás nerušilo. Rádi se sem znovu vrátíme.
    • Hudba na Silvestra spíše pro starší ročníky, mohli by přidat do salónku diskotéku pro mladší.
  • Alena Konečná

    ?

    skupina přátel, 25. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení