Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 12 recenzí

  • Personál

    100%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (12)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Markéta Kotrlová

    ?

    mladý pár, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl velmi příjemný,i při nepříznivém počasí je vyžití uvnitř dostačující, je pravdou, že jsem pobyt záměrně směrovala na období, kdy je všude méně návštěvníků, takže jsme mohli mít sauny,vířivku i bazén téměř jen pro sebe - otázka je, jak by to stačilo při plné obsazenosti - v plné sezóně. Jídlo - snídaně perfektní, večeře-tříchodové menu ve stylu zážitkové kuchyně,z méně známých ingrediencí a neobvyklé kombinace, ne každému to ovšem bude vyhovovat...Pokoje v perfektní čistotě, komfortní koupelna se vším všudy, župánek i pantofle k dispozici, KÁVOVAR na pokoji - možno uvařit kdykoliv kávu i čaj. Plus láhev vína - obstojné kvality. Co by mohlo být jako nedostatek - chybí lednička.
  • Peter Hudák

    ?

    mladý pár, 21. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi pekny hotel, novy cisty, prostredie krasne. Strava velmi chutna. Wlelnes postacujuci.
    • Izby
      Hotel
      Prostredie
      Personal
    • Z tech. pricin nefunkcna finska sauna.
    Village Resort Hanuliak

    Odpověď od hotelu

    Village Resort Hanuliak

    Dobrý deň, pán Hudák.
    Ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a milé slová. Teší nás, že si pobyt v našom resorte užili a radi Vás privítame opäť niekedy v budúcnosti.
    S pozdravom tím Village resort Hanuliak

  • Šárka

    ?

    dospělý pár, 16. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost bazénu i saun během dne, župany na pokoji a pantofle a vše, co souviselo s wellness. Výborné byly bonbóny ke kávě.
    • Chybělo křeslo případně židle na pokoji. Ve dvoulůžkovém pokoji je jedno křeslo málo.
  • Silvie Prokišová

    ?

    dospělý pár, 18. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Luxusní!!!
    • VŠE!!!
  • Helena Zálešáková

    ?

    jednotlivec, 11. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radka Šulistová

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí i vybavení pokojů, úžasný bazén, jen škoda, že s apartmánů se musí chodit do bazénu a restaurace venkovním prostorem, v létě za krásného počasí je to dobré, ale když prší tak to není fajn. Skvělá lezecká stěna.
    • Večeře podávaná formou bufetu byla na rozdíl od večere podávané v restauraci (která byla skvělá) velice průměrná a měla zhoršující tendenci. To samé i u snídaní - první den skvělá a pak kvalita jídla šla postupně dolů.
  • Ludmila Havelkova

    ?

    jednotlivec, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasné prostředí, kvalita po všech stránkách, služby perfektní a vstřícní, mohu jen doporučit, byli jsme velmi spokojeni.
  • Jiří Veřmiřovský

    ?

    dospělý pár, 8. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Arnošt Urbanec

    ?

    dospělý pár, 4. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nebylo co vytknout, taková kvalita hotelu kéž by byla všude :)
    Village Resort Hanuliak

    Odpověď od hotelu

    Village Resort Hanuliak

    Vážený pán Urbanec, nesmierne si ceníme Vaše milé slová na adresu nášho resortu. Teší nás, že Vaša návšteva zanechala vo Vás pozitívny dojem. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu! Prajeme pekný zvyšok dňa. S pozdravom, Team Village resort Hanuliak.