Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 138 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (1860)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 25. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost, výborná kuchyň
    • Vybavení pokoje, ochotný personál a výborná kuchyně
    • Nemám ráda, když masér při masáži více mluví než masíruje a nedodržuje dobu masáže - masáže 2
  • Mgr. Jana Husárová

    ?

    jednotlivec, 24. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Z regeneračního pobytu v tomto hotelu jsem se vrátila velmi nachlazená a regenerují se doma. V tomto ještě chladném období se velice málo topilo - radiátory napůl studené a vlažné jen ráno,v poledne a chvíli večer. Na moji stížnost mi na recepci bylo řečeno, že jim není zima... Stejně chladno bylo v jídelně,strava průměrna,bylo vidět, že šetří.Takže než abych nachlazená zůstala na studeném pokoji po procedurách,tak jsem vycházela ven se"zahrát". Nelíbil se mi ani poplatek za parkování na vlastním dvoře 200 Kč/den. Vrátila jsem se sem po 10 letech,kdy jsme zde byli s manželem velmi spokojeni,ale nyní bych sem již nejela.
  • František Urban

    ?

    dospělý pár, 24. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Z našeho pohledu jsme byli opět s pobytem spokojeni a počítáme ,že se na podzim zase vrátíme .
  • Iva Bohatá

    ?

    jednotlivec, 24. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ve vašem hotelu jsem byla opakovaně a vždy spokojená, bylo tomu tak i při mém nynějším pobytu. Personál velmi vstřícný a příjemný. Opravdu jsem si u vás odpočinula a moc děkuji za velmi příjemný pobyt.
    • Vše
    • Hotel je vytápěn jen na 20 stupňů. Myslím si, že 2 stupínky navíc by pomohly k vlídnějšímu prostředí. Hlavně po procedurách je z mého pohledu důležité být v teple.
  • Jaroslava Kratochvílová

    ?

    jednotlivec, 24. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojena. Maly hotel, pekné pokoje. Balneo prostorné.
    • Udržujete Standard. Zaméstnanci ochotní a přívětivý.
    • Strava. Fadní nic kreativního. Změnte jidelníček. Oko se nepotěší. A to je chyba. Vemte příklad - nedaleký hotel Reza.
  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 24. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Cimplová

    ?

    jednotlivec, 15. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den. Moc se mi u vás líbilo a chtěla bych se k Vám v říjnu 2024 vrátit.
    Musim říci,že jsem byla překvapená,s jakou profesionalitou měli přístup zaměstnanci k hostům a s úsměvem . Jak mě byl doporučen Váš hotel,tak ten odkaz budu posílat dál.
    Mockrát děkuji Cimplová Jana
    • Všechno se mi u Vás líbilo.
    • Málo českých programů v televizi.
  • Jaroslava

    ?

    jednotlivec, 14. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nelze vyměnit procedury
    • Strava velmi chutná
    • Žádná zelenina saláty k obědu ☹️
  • Jana Mikešová

    ?

    jednotlivec, 12. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jezdím do hotelu Praha už řadu let min.2x ročně.Jsem velmi spokojená jak s personálem v procedurách tak s obsluhou v jídelně.
    • Jsem velmi spokojená a chci za vše znovu poděkovat.
  • Jan Petr

    ?

    dospělý pár, 11. března 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu je opravdu všechno výborné.
    Personál, služby, čistota, komfort. Všemu dáváme to nejvyšší hodnocení naprosto právem. Procedury příjemné, vše dobře zorganizované, příjemná obsluha. A tak výbornou kuchyni už jsme dlouho nikde nezažili. K snídani výběr všeho možného, k večeři vždy k jídlu ještě dobrá polévka a k hlavnímu jídlu salátový bufet volně k výběru. Všechno jídlo bylo neuvěřitelně chutné a přitom byl výběr ze 3 jídel.
    Pokud nám něco nevyhovovalo, tak to byla teplota v hotelu i na pokojích. Ta by mohla být vyšší.
    • Procedury byly velmi příjemné, všechno bylo dobře zorganizované, nikde se zbytečně nečekalo, milá obsluha, čistota všude i na pokojích. Úžasná kuchyně, viz hodnocení výše.
    • Teplota v hotelu i na pokojích mohla být vyšší.