Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 38 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    97%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (245)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Anonymní recenze

    ?

    dospělý pár, 10. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkem dobré, odpovídající ceně
    • Příjemné procedury.
    • Málo nápaditá strava, dost stísněný pokoj.
  • Jana Zelená

    ?

    skupina přátel, 3. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jídlo (snídaně a večeře) na velmi nízké úrovni. ... Žádná zelenina, ani ovoce (občas ke snídani, několik koleček salátové okurky).
    • Strava na nízké úrovni , nebyla příliš chutná...
  • Růžena Kozáková, Jana Kocmichová

    ?

    skupina přátel, 28. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotýlek je malý, rodinný, čistý. Personál je naprosto skvělý - usměvavý, velice ochotný, profesionální.
    Je škoda, že večer není možné si posedět v restauraci nebo pod pergolou s obsluhou. Pokud si nekoupíte něco sami nebo to nestihnete např. v době večeře, pak už máte smůlu :o( Pití si předem zakoupit můžete, ale např. něco slaného k vínu atd... nelze, nemají k dispozici :o(
    Parkoviště hotelu je celkem maličké, takže někdy může být problém s parkováním. :o(
    Také se v hotelu nedá platit kartou, ačkoliv na voucheru měli informaci, že platební karty hotel přijímá :o( - v dnešní době mi platba kartou přijde už jako standard než jako komfort, takže tady palec dolů.
    A co bylo tedy naprosto příšerné, bylo stravování....to jsme s kamarádkou ještě nikde nezažily. :o(
    Výběr potravin u snídaně byla hrůza - za celý týden třeba nebyl k dispozici tavený sýr nebo paštika. Pořád jen máslo.
    Zelenina = tak jedno nakrájené rajče nebo okurka. Ovoce to samé - jedno zhnědlé jablko. V boxu pro teplé snídaně bylo každou chvíli prázdno. Bylo sice možné si o něco říci obsluze a ta zajistila, že v kuchyni požadované dovařili., ale to asi nechcete si denně o něco říkat.
    A největší katastrofa byly večeře....to se nedá popsat, to se musí vidět. Jídlo nemělo žádnou chuť a na pohled taky děs. V sýrové omáčce třeba vůbec nebyl cítit sýr, jen jakási vodnatá smetana :o(
    Na stránkách se hotelu se pyšní tím, že dokážou skvěle vařit i pro vegetariány, což jsem kvitovala, protože já vegetarián jsem. Ovšem zeleninový salát nebo sýrový talíř nebo rýže smíchaná s vařenou zeleninou....to rozhodně žádné kulinářské umění není. Poslední dva dny jsme na večeři s kamarádkou ani nešly. Lečo plavalo v omastku, takže si asi každý umí představit kam směřovaly první kroky po večeři :o(
    Prostě tenhle příběh byl velice smutný jak pro mě a moji kamarádku, tak i pro některé ostatní hosty, se kterými jsme se tam seznámily. Prý tam kdysi vše fungovalo jinak, skvěle - pořádali tam prý dokonce galavečery, ale letos.........katastrofa. Tak nevím, co se stalo.
    Každopádně je to veliká škoda, protože Františkovy Lázně i okolí jsou naprosto úchvatné a hotýlek je na skvělém místě, odkud je to všude blízko.
    To se pak personál může snažit sebevíc a stejně celkový dojem z pobytu nebude stát za moc a to je smutné :o(
    • poloha hotelu - všude blízko
      personál - skvělí lidé
    • nejhorší bylo jídlo
    SPA Hotel Francis

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Francis

    Není člověk ten, aby zavděčil se všem. Mrzí nás, že jsme se netrefili do vašich nároků. Přejeme ať se vám daří):)

  • Anonymní recenze

    ?

    ostatní, 26. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní recenze

    ?

    dospělý pár, 26. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost, skvělé jídlo, ochota personálu.
    Prostě super. ??
    • Příjemný personál, skvělé rehabilitační procedury.
      Krásné okolí.
  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 14. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Svoboda

    ?

    dospělý pár, 5. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spa Hotel Francis je malý hotýlek, ale služby jsou prvotřídní. Personál hotelu je příjemný, všude je čisto a útulno. Hotel je necelých 200m od hlavní promenády, v klidné části lázní. Léčebné procedury jsou výborné, hlavně personál je velmi milý a profesionální. Kdo potřebuje jít do bazénu, tak necelých 300m je Akvaforum Pawlik, kde je super vnitřní a venkovní bazén, včetně tobogánu a sauny.
    • Rodinná atmosféra, super léčebné procedury, velmi milý a vstřícný personál
    • Jak jsem již zmínil, hotel je menší a musí se počítat s menšími pokoji.
  • Jitka Habrnálová

    ?

    Neuvedeno, 14. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Cítili jsme se pěkně, personál byl ochotný a milý. Čistý a útulný hotýlek. Žádný požadavek nebyl odmítnut.
    • Organizace při procedurách, vstřícnost. Příjemné posezení.
  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 14. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli velmi spokojeni.
    • Ochotný a příjemný personál, dobrá a pestrá strava.
    • Trochu malý pokoj, ale okna jsme měli do zahrady, takže ráno nás probouzel ptači zpěv.
  • Josef Zvánovec

    ?

    dospělý pár, 14. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Menší hotel v blízkosti kolonád. Chutné večeře. Vstřícný a příjemný personál.
    • Profesionální masáže.
    • Není co vytknout.