Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 149 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (149)

Filtry

  • Natalie Bošková

    ?

    skupina přátel, 21. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to super vikend, s kamaradkami jsme si to užili. Bohužel vikend je moc krátký. To jedine vidim špatně.
    Hotel Komorní hůrka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Komorní hůrka

    Dobrý den paní Bošková,

    děkujeme za pochvalu a budeme se těšit brzy naviděnou s vámi.
    Jelínková Markéta, ředitelka hotelu

  • Zuzana Rybářová

    ?

    skupina přátel, 5. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bylo to fajn
    • Chyběly mi balkony
  • Zdeněk Zálešák

    ?

    dospělý pár, 2. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni.
    • - čistota
      - ochota a vstřícnost personálu
      - vybavenost pokoje
      - klidné prostředí
    • - hlučnost dveří pokojů při zavírání
      - lékařská prohlídka
  • Jindřich Minařík

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Klid, pohoda, bezvadný wellnes,ochotný personál.
  • Hana Kuglerová

    ?

    jednotlivec, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pobyt byl velmi příjemný a my jsme byli velice spokojený.
    • Hotel je ve velice pěkném prostředí. Ubytování příjemné, veškerý personál velmi ochotný. Procedury velmi příjemné, taktéž provoz bazénu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dagmar Polcarová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Komorní Hůrka je typ "rodinného" hotelu, celý vnitřní prostor byl nádherně provoněn, vše bylo čisťounké, prostředí klidné, bezhlučné, prostě opravdu relax jak má být.
    Hotel Komorní hůrka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Komorní hůrka

    Paní Polcarová, mockrát děkujeme za vaší návštěvu u nás a jsme ráda, že jste i krátký pobyt u nás užila. A budu se zase těšit na viděnou u nás.

    Hezký den Jelínková Markéta, ředitelka hotelu

  • Miroslav Kroupa

    ?

    dospělý pár, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celková spokojenost. Vřele doporučuji.
  • Tereza Srbová

    ?

    mladý pár, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Komorní hůrka se nachází ve velmi příjemné a klidné lokalitě. Jsem moc ráda, že jsem měla i s přítelem možnost být zde ubytováni.
    • Je zde moc krásné prostředí. Velmi elegantně vybavené pokoje. Pracuji zde velmi příjemní a milí lidé.
    • Měla bych jen malinkou výtku k obsluze. Chápu, že když si lidé nechávají psát útratu na pokoj z toho slečny servírky asi nic moc nemají (diškrece), jako když zákazník platí rovnou. Ale trocha elánu a zájmu navíc by neuškodilo. Bohužel se nám stalo, že jsme více jak 45 min čekali, než jsme si mohli objednat pití po večeři.
  • Jiří Flusek

    ?

    dospělý pár, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše :o)
    • Nic :o)