Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 178 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (178)

Filtry

  • Helena Porcalová

    ?

    jednotlivec, 27. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Komorní hůrka, báječné místo na relax, procházky, posezení. Personál jsou báječný, milý lidičky. Byly jsme moc spokojené. Určitě se tam ráda vrátím. Nebyla jsem za sportem, pouze relaxovat, přesto bych doporučila cyklistům i s dětmi.
    • krásná krajina, čistota , milý a ochotný personál
  • Hana Holubová

    ?

    dospělý pár, 25. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Rýznarová

    ?

    dospělý pár, 23. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborná komunikace, ochota, vstřícnost.
    • Ubytování, stravování, wellness, okolí.
  • Monika Dufková

    ?

    skupina přátel, 22. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel i wellnes část je čistá. Dobrá snídaně.
    • V létě se nezapina finska sauna, protože je teplo. Lze prý na objednávku, což nám bylo sděleno až poslední den. Časová prodleva obsluhy při večeři.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Hubalová

    ?

    jednotlivec, 20. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super
    • Nenudili jsme se. Je kam vyjít či vyjet. I hotelové zázemí je bohaté. Hotel má vstřícný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý, usměvavý personál, vstřícný osobitý přístup pana vedoucího hotelu, nádherná klidná lokalita, čistota uvnitř i vně hotelu.
    • Uvítali bychom servírování večeří ve větším časovém rozsahu, jídlo na 18.h. vzhledem k výletům je příliš brzy :( Jinak chutné, vkusně upravené :)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné klidné místo ideální na vycházky nebo cyklistiku po okolí.
    • Ubytování, welnes, přístup personálu.
    • U večeří nám chyběla zelenina - salát, příloha..ap. Možná by to byla lepší volba místo dezertu.
  • Václav Chadima --Pavlína Paldusová

    ?

    dospělý pár, 15. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Komorní hůrka splnil naše očekávání, krásně jsme si odpočinuli.
    • Celý hotel je dokonale uklizen, jídlo dobré a personál milý.
    • Při plné obsazenosti saun jsou dvě ochlazovací sprchy málo. Na provoz wellness nikdo nedohlíží, takže se během našeho pobytu dvakrát stalo, že ve vířivce a v saunách řádila parta velmi hlučných německých mladíků.
      Dalším nedostatkem bylo, že je sice možno využít sauny i v den odjezdu, ale dvě ze tří jsou až do 14 hod. vypnuté a třetí jede na nižší teplotu. Alespoň tam ale skoro nikdo nebyl.
    Hotel Komorní hůrka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Komorní hůrka

    Dobrý den,
    předem Vám chci poděkovat, že jste si vybrali náš hotel.
    Ohledně našeho wellness, pokud se Vám zdálo, že je něco v nepořádku, stačilo se obrátit na vedení hotelu. Jistě by se vše vyřešilo hned. A co se týče využití saun, tak si nemyslím, že v rámci Vašeho balíčku je doba, kterou můžete strávit ve wellness krátká. Osm hodin ve všední den a 11 hodin o víkendu je podle mého názoru dostačující.
    S pozdravem
    Jana Krejčí - provozní hotelu