Recenze

Hodnocení Hotel REZA

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 100 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (100)

Filtry

  • Dominik Kepl

    ?

    mladý pár, 10. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborné jídlo, skvělý personál a služby.
    • Hotel v centru města, dobré jídlo a skvělý personál. Pokoje čisté, uklízečka chodí každý den. Procedury kvalitní.
  • Ilona Šebková

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Haasová

    ?

    jednotlivec, 26. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prostě naprosto úžasné vše. Zacházení, čistota, jídlo a nabídka služeb hotelu velice ochotným personálem. Spokojenost veliká a doporučuji.
    • Líbilo se mi vše.
    • Není co vytknout.
  • kateřina farková

    ?

    ostatní, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Boháčová

    ?

    jednotlivec, 1. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel a hotelový personál vstřícný, procedury na kvalitní úrovni, velkým kladem tohoto hotelu je, že má svůj bazén, dobrá kuchyně
    • Hotel se nachází v dobré lokalitě
  • Ondrejek Michal

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem z hotelem, i lázeňskými procedurami spokojená.
    • Na hotelu se mi líbilo prostředí, čistota, velký a pěkný pokoj, milá paní recepční a i lázeňské sestry.
    • Nelíbil se mi hluk z ulice, chtělo by to u pokoje do hlavní silnice pořídit protihluková okna. A personál v restauraci by neměl mluvit na české hosty německy.
  • Mádlíková Zdenka

    ?

    jednotlivec, 18. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavlína Řezníčková

    ?

    jednotlivec, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný ochotný personál.
      Služby naprostá spokojenost.
      Hotel mohu jen doporučit.
  • Alena Šmídová

    ?

    jednotlivec, 12. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem celkove velmi spokojena. Alena Smidova