Recenze

HodnoceníHotel REZA

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 178 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (178)

Filtry

  • Miloš Pivnička

    ?

    dospělý pár, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 14. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme ubytovaní v hotelu Francis,super spokojenost, personál vstřícný, usměvavý, výborná kuchyně, služby Spa OK. SPOKOJENOST, rádi se vrátíme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 14. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to báječný odpočinkový víkend
    • Bazén, procedůry i cena dokoupených procedůr byla přijatelná. Všichni byli ochotni a skvělí. Zřejmě se ještě do hotelu Francis Palace vrátíme.
  • Pavel Svanda

    ?

    jednotlivec, 29. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělý odpočinkový pobyt.Užili jsme si ho i přes omezení koronavirem.Přijedem i příští rok.Děkujem.
  • Libor Brabec

    ?

    jednotlivec, 28. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vanocni tyden 2020 jsem stravil v hotelu Francis Palace. S ubytovanim, stravovanim, procedurami a dalsimi wellness-moznostmi jsem byl plne spokojen.
  • Eva Nádeníková

    ?

    dospělý pár, 23. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost, ochotný personál
  • Irena Otcová

    ?

    dospělý pár, 15. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Sukova

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Richard Brel Ing.

    ?

    dospělý pár, 9. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu REZA byl po celou dobu bezproblémový. Velmi kladně hodnotím přístup veškerého personálu k hostům, perfektní je úroveň poskytovaných léčebných procedur, včetně kvality personálu, který je poskytuje. Vysoko hodnotím pestrost a kvalitu stravy a přístupu personálu. Jediným záporem pro pobyt byla doba koronaviru, který ovlivnil negativně kulturní i sportovní aktivity.
    • - kvalita ubytování
      - přístup personálu k hostům
      - velmi dobrá a pestrá strava
      - kvalita poskytovaných lázeňských služeb
      - vysoká profesionalita sester