Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 150 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (150)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Sauna a bazén, byl supr. Výlety v okolí též.
      Všichni byli moc vstřícný a laskaví- jak v recepci, tak v lázní i v kuchyni.
    • Přijela jsem s přítelem a bohužel jedna postel byla vpravo a druhá vlevo, ale nevadilo. Chápu, že každý pokoj není stejný.
  • Růžena Hynková

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • pobt služby se nám elice líbili, strávili jsme zde příjemný pobyt.
  • Jana Modřická

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • jídlo jako ve školní jídelně a hlavně pro pány malé porce
  • DAGMAR STRAKOVÁ

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Pácl

    ?

    dospělý pár, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Profesionální chování, příjemné vystupování personálu lázní. Vše v klidu bez stresu.
  • Alena Řádková

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově se mi v Kijevě moc líbilo, mám jen připomínku k nástupu, kdy se mi od pí. recepční dostalo informace, že mám jít do jídelny s lístkem příští den ráno, takže jsem přišla první den o večeři. Pak ještě ten noční poplach, ale to byla spíš legrace. Děkuji za vše a zdravím
    Alena Řádková
    • Čistota na pokoji, dobrá strava, chutná jídla a ke všemu saláty.
    • viz výše-kauza večeře. Ale ani mi tak nešlo o večeři, jako že jsem si byla nucena koupit kebab a bylo mi z něj celou noc těžko. Jinak vzpomínám na jídlo u vás v dobrém, moc mi chutnalo
  • Blanka Karlová

    ?

    jednotlivec, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • I přes koronavirová omezení hotel i služby fungovaly výborně, moc se nám pobyt líbil a rádi bychom určitě přijeli znovu.
    • Na stránkách hotelu není zmínka o možnosti předem si domluvit parkování přímo u hotelu (ale je jen pro velmi omezený počet aut), což bychom využili vzhledem k manželovu zdravotnímu stavu. Parkování za poplatek znamená na hlídaném parkovišti u vlakového nádraží, což pro něj bylo poměrně daleko.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Vaclavova

    ?

    jednotlivec, 3. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Baloun Josef

    ?

    dospělý pár, 2. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení