Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 82 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (76)

Filtry

  • Zdenka Andrová

    ?

    jednotlivec, 15. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ubytování
      personal hotelový i wellnes
      služby hotelové i wellnes
      prostředí hotelu i venkovní terasy atd.
      snídaňový servis,kuchyně
  • Pavel Nosek

    ?

    dospělý pár, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlasta Nademlejnská

    ?

    jednotlivec, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Igor Daxner

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi milý a vstřícný zdravotní i veškerý hotelový personál. Výborná strava ve víc než dostatečném množství.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za velmi pěkné hodnocení, a budeme se těšit na další Vaší návštěvu...
    Krásné svátky přejeme
    Tým Diana

  • Jaroslava Slepičková

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S veškerými službami, které hotel poskytuje, jsme byli maximálně spokojeni.
    A to rozhodně nepatříme mezi chváliče. I když bylo venku náledí, člověk se nenudil. Možnost využití bazénu, saun a fitnes zcela vyplnilo volný čas. A ke kávičce vynikající domácí borůvkový koláč .... Co dodat ? Přijedeme znova.
    • Nemůžu vyzdvihnout jednu službu nad druhou, protože všechny byly vynikající.
      Personál stále milý a usměvavý.
    • Snad jen to, že týden velmi rychle uběhl :-)
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za krásné hodnocení, které nás velmi potěšilo. Budeme se se těšit na Vaši další návštěvu.

    Team SPA HOTELU DIANA

  • Dagmar Bajerová

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota a chování personalu.
      Výborná kuchyně.
      Welnes čisté a vyborně vybavené.
      Pobyt byl opravdu po všech stránkách bez chybičky.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za velmi pěkné hodnocení a budeme rádi pokud se k nám vrátíte :-)

  • Vladislava Stupková

    ?

    dospělý pár, 29. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prijemny persohal cistota hotelu vynikajici kuchyne velka spokojenost s rhc pracovniky upravena zahrada vsechno bylo ok
    • vsechny prospekty v nemeckem jazyce
  • Ludmila Malinova

    ?

    jednotlivec, 20. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je nový,čistý,velmi pěkný.Jen venkovní bazen byl velmi studený.
    • Procedury byly velmi dobré,výborné jídlo
    • Jen snad, že bych ráda byla v bazenu už dopoledne.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Děkujeme za příjemné hodnocení.

    Team SPA HOTELU DIANA

  • Zuzana Mašková

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokoj ve třetím patře situovaný na západní stranu byl při vyšších letních teplotách vpodstatě nevyvětratelný. I když jsme celý den nechávali kvůli slunci zatažené závěsy, pokoj se i tak vyhřál natolik, že ani při úplně otevřeném balkónu nešlo spát. Přestože jsem jinak hodně teplomilná a normálně usínám téměř hned, tady jsem se o usnutí pokoušela třeba i čtyři hodiny. Teplota začala být snesitelná až tak kolem druhé ráno.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za připomínku a do budoucna určitě budeme řešit. Pěkný den
    Spa Hotel Diana

  • Anna Gollová

    ?

    ostatní, 25. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení