Recenze
Provoz hotelů je vyhlášením MZČR z 26. 4. do odvolání omezen. Povoleny jsou pouze lázeňské pobyty pro pacienty po covidu a od 10. 5. také pro testované a očkované. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 116 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (116)

Filtry

  • Nikol Gruberová

    ?

    jednotlivec, 2. listopadu 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme naprosto spokojení. Perfektní jídlo, milý personál. Určitě se zas vrátíme.
    • Na nic jsme s přítelem nepřišli.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Děkujeme za Vaše krásné hodnocení, kterého si velmi vážíme. Budeme se na Vás opět těšit.

    Team SPA HOTELU DIANA

  • Jakub Kejval

    ?

    jednotlivec, 29. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nejlepsi lazensky pobyt, na kterem jsem byl. Vsech 21 procedur pod jednou strechou, skvele wellness (vazen, virivka, sauny), ochotny personal a vyborne vari!
  • Karel Jirsa

    ?

    dospělý pár, 26. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel moc pěkný, příjemné a čisté prostředí. Jídlo v jídelně chutné a dostačující. Personál milý a ochotný. Naprostá spokojenost se všemi službami.
    • Líbilo se mi, že hotel byl poloprázdný, tudíž vířivka, sauny i bazén byly většinou volné. Jídelna i restaurace s nabídkou chutných jídel i nápojů mi také vyhovovala. Obsluhující i ostatní personál byl vstřícný a milý.
    • Nemám, co bych vytkl.
  • Irena Koudelková

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Magdalena Eliášová

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milan Horník

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Žaneta Bělka Slámová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 12. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vřele doporučuji krásný a čistý hotel, personál usměvavý a vstřícný, procedury na jedničku i pro děti. Příští rok pojedeme opět.
    • Jídlo super a u polopenze bylo skvělé to, že u večeře byl výběr ze tří jídel a v ceně bylo ovoce, nápojové centrum, saláty a dezerty,
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    velmi děkujeme za krásnou recenzi, a budeme i nadále pokračovat :-)
    těšíme se na Vaší návštěvu

    Team Diana

  • Vendula Holá

    ?

    jednotlivec, 11. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli velmi spokojeni, výborná poloha, skvělé vybavení - wellness i venkovní bazén, léčebné procedury na výborné úrovni, příjemný a ochotný personál. K tomu výborná kuchyně s velkým výběrem zeleniny a ovoce.
    • klidná poloha
      wellness a venkovní bazén
      léčebné procedury na jedné chodbě
      výborná kuchyně
      příjemný personál
    • spíše doporučení, nebylo nic, co by se nám nelíbilo
      jen možná ve wellnes dát k volné dispozici kneippův chodník
      v jídelně k odnášení nádobí používat vozíky, usnadnění a urychlení práce pro servírky
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za krásné hodnocení i doporučení :-)

    budeme se těšit na Vaší návštěvu

    Team Diana

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota, výborné služby, výborná kuchyně milý přístup personálu. Velkou pochvalu zaslouží servírka Daniela - věčně se usmívající sluníčko.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za krásnou recenzi a Danielce vyřídím :-)
    budeme se těšit na další návštěvu

    Team Diana

  • Růžena Mácová

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu byl velmi příjemný.
    • Líbilo se mi vše.
    • Nemám žádnou výtku.
    SPA HOTEL DIANA

    Odpověď od hotelu

    SPA HOTEL DIANA

    Dobrý den,

    děkujeme za příjemnou recenzi a budeme se těšit na příští návštěvu :-)

    team Diana