Recenze
Provoz hotelů je vyhlášením MZČR z 26. 4. do odvolání omezen. Povoleny jsou pouze lázeňské pobyty pro pacienty po covidu a od 10. 5. také pro testované a očkované. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

97%

Perfektní

na základě 39 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    97%

Recenze (39)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Klidně by mohlo být i méně procedur, pokud by se to pozitivně odrazilo na nabízených službách. Do tohoto hotelu se již znovu nevrátíme.
    • Personál se snažil, někteří pracovníci byli příjemní a vstřícní, přišli nám však celkově unavení. Bylo by fajn, kdyby zaměstnanci zvládali obsluhovat více procedur, než jen tu svoji a mohli se střídat.
      Pan recepční byl super.
      Parádní byla solná jeskyně a sauna s ledovým bazénkem. Ocenili jsme posilovnu a kulečník.
    • Hned několik věcí. Bohužel se nedoplňovalo jídlo do rautu a pokud jste nepřišli hned na začátku večeře na jídlo, zbyly na Vás opravdu jen zbytky. Čekali bychom, že se bude raut doplňovat po dobu večeře. Kuchař byl absolutně neochotný dodělat i salát, který došel. Úroveň kávy a čajů žalostná, i káva, kterou si objednáte za peníze, je spíše podprůměrná. Také je zbytečný systém rezervace jídla, kdy běháte mezi kuchyní a recepcí s lístkem jak v jídelně. Čekali bychom od této úrovně hotelu, že si objednáme oběd na recepci a tyto informace se předají dál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnocení kultury a sportu, okolí odpovídá kovidové situaci a konci zimy po sněhu.
    • Bazén, koupele, masáž; vynikající večeře. Vlídná a ochotná obsluha i personál.
    • xxx
  • Bohuslava Hladíková

    ?

    dospělý pár, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprostá spokojenost se všemi službami.
    • Výborná kuchyně, ochotný personál a klid v lázeňském domě. Vše bylo profesionální a na vysoké úrovni.
    • Mohla by být větší informovanost o léčebných procedurách.
  • Světlana Konrádová

    ?

    dospělý pár, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsem velice spokojená. Jsem ráda, že jsem pobyt uskutečnila.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Užili jsme si krásný týden v této divné době, odpočinuli a načerpali nové síly.
    • Ubytování odpovídající, služby výborné
    • Škoda, že pobyt v sauně pouze na hodinu - zkušený saunař uzná, že to není ani na prohřátí a další hodina za cenu, kde jinde za jednou takovou dobu...
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni.
  • Soňa Svobodová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprostá spokojenost ⭐⭐⭐⭐⭐ byla jsem týden s dcerkou 12 let , měla jarní prázdniny a perfektně jsme si užily každou hodinu ve Františkových Lázní . Výlety po okolí , kolonáda a parky ,prostě nádhera , krása , paráda a i počasí nám vyšlo na výbornou , celý týden slunečno ☀️jak na začátku léta . Klidně dám na fb fotečky , protože jsem byla opravdu po dlouhé době MOOOOC spokojená a Adélka taktéž . V lázeňském Domě Erika je úžasný perzonál
    • Škoda a hodně mutné je to , že vláda v tomto zákazu umožňuje využívat lázně jen lidem na křížek
  • Marcel Šustr

    ?

    dospělý pár, 8. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl super i přes nepříznivou epidemiologickou situaci.
    • Výborné na ubytování a strava
    • Nelíbilo se mi, že když nebyl strávník 17:45 hod. v jídelně a trochu se s příchodem na večeři opozdil. Třeba 18:10 hod., tak už nebyl tak velký výběr jídla.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 7. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný pobyt, milý personál.
    • Procedury
    • Nemám námitek